Különleges 50. születésnapi SpyderX Photo Kit akció a DataColortól!

  Korszerűsítsük munkafolyamatainkat a SpyderX Photo Kittel már a legelejétől a kép pontosságáért és a még hatékonyabb utómunkáért!

  spyderxphotokit_slider.png

   

  A Datacolor, a színkezelő megoldások globális vezetője szoftvereket, eszközöket és szolgáltatásokat nyújt az anyagok, termékek és képek pontos színének biztosításához. A világ vezető márkái, gyártói és kreatív szakemberei már 50 éve használják a Datacolor innovatív megoldásait annak érdekében, hogy mindig elérjék a megfelelő színt.

  Nagyon kedvező árú fényképészeti eszközkészletet akartunk nyújtani a Datacolor 50. születésnapja alkalmából, és megünnepelni a kreativitás, az innováció és a kézművesség iránti elkötelezettség szellemét, amelyet megosztunk ügyfeleinkkel.” - Albert Busch, a Datacolor elnök-vezérigazgatója.

  A kedvezményes árú SpyderX Photo Kit tartalma:

  • SpyderX Elite - a Datacolor leggyorsabb és legpontosabb kalibrálója a színes kalibráláshoz. Zökkenőmentesen illeszkedik a képernyő-frissítésekhez, a képernyőtípusokhoz, felbontásokhoz és színtartományokhoz, 64 bit képes.
  • Spyder Cube - a fényképezőgép, az objektív és a szenzor kombinációk színének korrigálása a következetesebb és pontosabb szín és a könnyebb utómunka érdekében az Adobe Lightroom, az Adobe Photoshop és a Hasselblad Phocus segítségével.
  • Spyder Checkr 24 - beállíthatjuk az expozíciót és a fehéregyensúlyt a RAW-konverzió során, az árnyékok és a kiemelt területek pontos, részletes megjelenítéséhez.
  • Üdvözlő kártya a szoftver szériaszámaival
  • Strapabíró fém táska

  Az ajánlat a készlet erejéig tart.

  Az ajánlat 2020.09.30-ig érvényes.

  Csapj le a kedvezményes csomagra, és lépj a következő szintre a SpyderX Photo Kittel.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!