Most 30% kedvezményt adunk minden új TeamViewer előfizetésre!

  Használd ki különleges ajánlatunkat: most TeamViewer Business, Premium és Corporate előfizetésedre is 30% kedvezményt adunk.

  tw30_slider.png

   

  A TeamViewer a legkedveltebb távoli elérést biztosító program. Olyan funkciókat tartalmaz, amelyeket hasonló termékeknél normál esetben nem találunk meg, könnyű a használata, és bármilyen eszközön gond nélkül működik. Használd a TeamViewer valós idejű online támogatási és együttműködési szolgáltatásait és kösd össze, irányítsd, kezeld számítógépeidet, mobileszközeidet és hálózati gépeidet bárhonnan, bármikor!

  A programot különböző formában lehet letölteni: Business, Premium és Corporate. Mindegyik változat működése alapvetően ugyanaz, azonban bizonyos dolgokban különböznek.

   

  15_0.png

   

  A TeamViewert a világ számos nagyvállalata és egyéb szervezete használja már, hogy megkönnyítsék a munkafolyamatot. A szoftver szinte minden fajta munkavégzést képes megkönnyíteni, erről bővebben itt, itt, illetve itt olvashatsz.

   

   

  Most mind a TeamViewer Business, Premium és a Corporate 30%-kal olcsóbban lehet a tiéd!

  Fontos:

  • Az ajánlat csak az előfizetés első évére vonatkozik!

  A kedvezmény augusztus 31-ig érvényes!

  Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!