Az Adobe kiadta a Photoshop 25.2 és Photoshop iPad 5.3 verziókat

2023-12-05 14:00
Az Adobe kiadta a legendás képszerkesztő szoftverének legújabb verzióit: a Photoshop 25.2-t és a Photoshop iPad 5.3-at, mely ingyenesen jár a Photoshop előfizetések mellé.

Photoshop 25.2: A Layers panel munkafolyamatait érintő fejlesztések 

A Photoshop 25.2 egy kis frissítés, főleg a Layer panel munkafolyamat fejlesztéseit foglalja magába testreszabható flyout panel és jobb-klikk opciókkal. 

A változások csökkentik a parancsok keresésével eltöltött időt.

adobe phoshop lightroom ipad

Photoshop iPad 5.3: új AI alapú Generative Fill funkció

Photoshop iPad 5.3-as verzió Generative Fill funkcióval bővült. Az AI alapú háttérszerkesztő funkció az asztali verzióban az év eleje óta elérhető. 

A funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy kép részét lecseréljék úgy, hogy beírják a helyén létrehozni kívánt tartalom szöveges leírását, majd a szoftver új képet generál egy új layer-re roncsolásmentesen.

Rendszerkövetelmények

A Photoshop 25.2 elérhető a Windows 10+ és a macOS 11.0+ rendszerekhez. Az online dokumentációban 2023. novemberi kiadásként vagy Photoshop 2024.1-ként is hivatkoznak rá.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram