Közeledik az Adobe Max 2024

2024-04-05 17:05
Az Adobe idén is megrendezi kreatív fesztiválját, ahol mindenki kedvére inspirálódhat, alkothat és tájékozódhat. Ilyen lesz az Adobe MAX 2024.

adobe max 2024

Idén április 23-án, Londonban nyitja meg kapuit az Adobe MAX 2024 minden kreatívkodni, ihletet meríteni, vagy csak szimplán érdekes előadásokat hallgani vágyónak. Az Adobe éves "kreatív fesztiválja" idén is számos izgalmas programmal várja a résztvevőket.

Milyen események lesznek az idei MAX-on?

Számos kreatív előadás és interaktív program várja a résztvevőket. Többek között lehetőség lesz különböző Photoshop praktikákat elsajátítani, szó lesz az AI által segített tartalomgyártásról, valamint a kreativitásról és annak jövőjéről is szó esik majd.

Ezen kívül például networking lehetőség, illetve a time management területtel kapcsolatos előadásokat is hallgathatunk. A részletes programot itt találod.

Ahogyan az minden évben lenni szokott, az Adobe fontos vezetői idén is felszólalnak a rendezvényen: ilyen lesz például Deepa Subramaniam, az Adobe Product Marketing területének alelnökének beszéde.

Fontos tudnivalók az Adobe MAX-ról

Az Adobe MAX-xal kapcsolatban számos kérdés szokott felmerülni minden évben az ár, helyszín és előadások tekintetében. Ezekre a felmerülő kérdésekre mind választ találsz ide kattintva.

Kreativitásra fel!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram