[WEBINÁR]: Adobe Acrobat - Kezdjük az alapoktól!

2024-02-07 11:34
Ilyen volt Adobe Acrobat webinárunk, melyben az Adobe Acrobat alapjait taglaltuk. Ha lemaradtál róla, most visszanézheted! Kezdj el ismerkedni az Adobe Acrobat felületével és funkcióival Acrobat tanfolyamunk első, alapozó részével. Nézd vissza a webinárt itt.

adobe acrobat webinár

Az Adobe Acrobat vállalkozások végtelen sorának könnyíti meg a digitális munkavégzést és dokumentumkezelést. A szoftver legfőbb előnyei között szerepel, hogy számtalan hasznos funkcióval rendelkezik és rendkívül rugalmasan használhatjuk szinte bármilyen eszközről. Ezen kívül kiemelt szerepet kap a biztonság, valamint a feladatok megfelelő delegálhatósága is.

Legutóbbi élő webinárunk egy több részes Adobe tanfolyam első része volt, melyben az volt a célunk, hogy a szoftver alapjaival megismerkedjünk. Természetesen akár 100 előadást is lehetne tartani az Adobe Acrobatról, ám mi ebben a részben igyekeztünk tényleg az alapokra koncentrálni.

A webinárt Olejnyik Attila kollégánk tartotta. Ha lemaradtál volna róla, itt tudod visszanézni:

A webinár főbb témái a következők voltak:

  • Mi is pontosan az Adobe Acrobat?
  • Kinek és mire érdemes használnia?
  • Az Adobe Acrobat főbb funkciói

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat és ne feledd, hamarosan érkezik Acrobat tanfolyamunk következő epizódja!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram