Íme az Adobe Acrobat legújabb funkciói

2023-08-30 10:38
Összefoglalónkban bemutatjuk az Adobe Acrobat desktop 2023 augusztusi kiadásának új funkcióit és fejlesztéseit.

adobe acrobat legujabb funkcioi

Az Adobe Acrobat Pro online szolgáltatásaival nyugodtan tekinthető a legteljeskörűbb PDF-kezelő eszköznek legyen szó akár asztali, webes vagy mobil eszközön történő munkavégzésről. Az Adobe Acrobat Pro verzióját most korlátozott ideig 40%-os kedvezménnyel szerezheted be, ezért az alábbiakban pedig összeszedtünk az Acrobat augusztusi verziójának új funkcióit

A megosztás és a hozzáférés-szabályozás egyszerűsítése


Egységesített megosztási munkafolyamat

Az Acrobat új, egységesített „Megosztás” parancsa egyetlen egyszerűsített műveletben egyesíti a link megosztását, a fájl e-mailben történő elküldését és a fájl másokkal való megosztását. Ezzel az egész folyamat lényegesen egyszerűbbé válik.

Fájlok megosztása third-party appokkal

Az Acrobat lehetővé teszi a fájl megosztását olyan harmadik féltől származó alkalmazások segítségével, mint a Microsoft Outlook, a Gmail, a Microsoft Teams és a WhatsApp. A fájlt az alábbi módokon könnyedén megoszthatjuk:

  • A meghívási munkafolyamat segítségével adjuk meg a megosztani kívánt címzettek e-mail címét.
  • Válasszuk a Microsoft Outlook, Gmail, a Teams vagy WhatsApp szolgáltatást a link megosztásához.
  • Küldjünk egy linket vagy csatoljuk a fájlt egy e-mailben.
adobe acrobat link megosztas

Biztonságos, megosztható PDF-linkek létrehozása hozzáférési jogosultságokkal

Amikor megosztjuk a PDF fájlra mutató hivatkozást, a hozzáférési jogosultságok meghatározásához olyan beépített beállításokat használhatunk, mint a nyilvános, a privát és a szervezeti szint. Ha a címzett nem rendelkezik hozzáféréssel, akkor kérnie kell azt tőlünk.

  • Privát hivatkozások esetében csak a meghívott munkatársak férhetnek hozzá a megosztott PDF-fájl linkjéhez.
  • Szervezeti hivatkozások használatakor a szervezeten belül bárki hozzáférhet a megosztott PDF-fájlhoz a hivatkozáson keresztül.
  • Nyilvános linkeknél a megosztott PDF-fájlt bárki megtekintheti, aki hozzáfér a linkhez. Ez a lehetőség nagyszámú közönséggel való megosztás esetén hasznos, és a címzetteknek nem kell bejelentkezniük.
  • Hozzáférés kérése akkor szükséges, ha egy címzett hozzá szeretne férni egy bizalmasan megosztott dokumentumhoz. Újabb kérések beérkezésekor a dokumentum tulajdonosa értesítést kap, és dönthet a hozzáférés engedélyezéséről vagy megtagadásáról, így teljes ellenőrzést tarthat fenn a dokumentum hozzáférhetősége felett.

Hozzáférés kérése a megosztott fájlhoz

Amikor megnyitunk egy biztonságos megosztott linket az Acrobatban, a rendszer felszólít minket, hogy jelentkezzünk be az Adobe ID használatával. Ha az azonosítónk nem engedélyezett, hibaüzenet jelenik meg és hozzáférést kérhetünk a dokumentumhoz vagy megpróbálhatunk egy másik e-mail címmel bejelentkezni. Ezzel kapcsolatos további információkat itt találsz.

A megosztott fájlhoz való hozzáférés kezelése

A PDF-fájl tulajdonosaként e-mailt és Acrobat-értesítést is kaphatunk, ha valaki hozzáférést kér a megosztott fájlhoz. Ebben válasszuk a „Hozzáférés kezelése” lehetőséget, majd az „Elfogadom vagy elutasítom a kért hozzáférést” opciót. A hozzáférések kezelésével kapcsolatban további információkat itt találsz.

Használd ki az Adobe Acrobat minden funkcióját kedvezményesen! Szerezd be az Adobe Acrobat Pro-t most 40% kedvezménnyel.

Bármilyen más kérdés esetén pedig keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen áll rendelkezésedre.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram