Íme az Adobe Acrobat legújabb funkciói

2023-08-30 10:38
Összefoglalónkban bemutatjuk az Adobe Acrobat desktop 2023 augusztusi kiadásának új funkcióit és fejlesztéseit.

adobe acrobat legujabb funkcioi

Az Adobe Acrobat Pro online szolgáltatásaival nyugodtan tekinthető a legteljeskörűbb PDF-kezelő eszköznek legyen szó akár asztali, webes vagy mobil eszközön történő munkavégzésről. Az Adobe Acrobat Pro verzióját most korlátozott ideig 40%-os kedvezménnyel szerezheted be, ezért az alábbiakban pedig összeszedtünk az Acrobat augusztusi verziójának új funkcióit

A megosztás és a hozzáférés-szabályozás egyszerűsítése


Egységesített megosztási munkafolyamat

Az Acrobat új, egységesített „Megosztás” parancsa egyetlen egyszerűsített műveletben egyesíti a link megosztását, a fájl e-mailben történő elküldését és a fájl másokkal való megosztását. Ezzel az egész folyamat lényegesen egyszerűbbé válik.

Fájlok megosztása third-party appokkal

Az Acrobat lehetővé teszi a fájl megosztását olyan harmadik féltől származó alkalmazások segítségével, mint a Microsoft Outlook, a Gmail, a Microsoft Teams és a WhatsApp. A fájlt az alábbi módokon könnyedén megoszthatjuk:

  • A meghívási munkafolyamat segítségével adjuk meg a megosztani kívánt címzettek e-mail címét.
  • Válasszuk a Microsoft Outlook, Gmail, a Teams vagy WhatsApp szolgáltatást a link megosztásához.
  • Küldjünk egy linket vagy csatoljuk a fájlt egy e-mailben.
adobe acrobat link megosztas

Biztonságos, megosztható PDF-linkek létrehozása hozzáférési jogosultságokkal

Amikor megosztjuk a PDF fájlra mutató hivatkozást, a hozzáférési jogosultságok meghatározásához olyan beépített beállításokat használhatunk, mint a nyilvános, a privát és a szervezeti szint. Ha a címzett nem rendelkezik hozzáféréssel, akkor kérnie kell azt tőlünk.

  • Privát hivatkozások esetében csak a meghívott munkatársak férhetnek hozzá a megosztott PDF-fájl linkjéhez.
  • Szervezeti hivatkozások használatakor a szervezeten belül bárki hozzáférhet a megosztott PDF-fájlhoz a hivatkozáson keresztül.
  • Nyilvános linkeknél a megosztott PDF-fájlt bárki megtekintheti, aki hozzáfér a linkhez. Ez a lehetőség nagyszámú közönséggel való megosztás esetén hasznos, és a címzetteknek nem kell bejelentkezniük.
  • Hozzáférés kérése akkor szükséges, ha egy címzett hozzá szeretne férni egy bizalmasan megosztott dokumentumhoz. Újabb kérések beérkezésekor a dokumentum tulajdonosa értesítést kap, és dönthet a hozzáférés engedélyezéséről vagy megtagadásáról, így teljes ellenőrzést tarthat fenn a dokumentum hozzáférhetősége felett.

Hozzáférés kérése a megosztott fájlhoz

Amikor megnyitunk egy biztonságos megosztott linket az Acrobatban, a rendszer felszólít minket, hogy jelentkezzünk be az Adobe ID használatával. Ha az azonosítónk nem engedélyezett, hibaüzenet jelenik meg és hozzáférést kérhetünk a dokumentumhoz vagy megpróbálhatunk egy másik e-mail címmel bejelentkezni. Ezzel kapcsolatos további információkat itt találsz.

A megosztott fájlhoz való hozzáférés kezelése

A PDF-fájl tulajdonosaként e-mailt és Acrobat-értesítést is kaphatunk, ha valaki hozzáférést kér a megosztott fájlhoz. Ebben válasszuk a „Hozzáférés kezelése” lehetőséget, majd az „Elfogadom vagy elutasítom a kért hozzáférést” opciót. A hozzáférések kezelésével kapcsolatban további információkat itt találsz.

Használd ki az Adobe Acrobat minden funkcióját kedvezményesen! Szerezd be az Adobe Acrobat Pro-t most 40% kedvezménnyel.

Bármilyen más kérdés esetén pedig keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen áll rendelkezésedre.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram