Őszi Parallels kedvezmény - akár 25%!

2024-10-08 13:30
Használj Windows-t Mac-en gördülékenyen! Csapj le a lehetőségre a Parallels kedvezmény keretein belül most akár 25%-kal kedvezőbben!

Őszi Parallels akció

Még sosem volt ilyen egyszerű Windowst használni Mac-en, hiszen könnyedén átlendülhetsz a korlátokon! Az őszi Parallels kedvezmény keretein belül ráadásul ezt most akár 25%-kal kedvezőbben teheted meg!

Maximális produktivitás és zökkenőmentes munkavégzés - jól hangzik, ugye? Mindez lehetséges a Parallels Desktop segítségével, hiszen könnyedén futtathatsz Windows alkalmazásokat Mac gépeden anélkül, hogy újra kelljen indítani. Legyen szó Visual Studio-ról, Autodesk-ről vagy Windows-játékokról - you name it!

Professzionális - hogy pontosan miben is?

  • Tökéletesített termelékenység: az újraindítgatás már a múlté
  • Zökkenőmentes integráció: Mac és Windows alkalmazások egymás mellett - azaz szövegek zökkenőmentes másolása és beillesztése valamint fájlok áthúzása a Mac és a Windows között
  • Fejlesztés és tesztelés több operációs rendszeren keresztül egy Mac virtuális gépen
  • Gyors teljesítmény: hiszen kifejezetten szakemberekre, fejlesztőkre és power userekre lett tervezve, így a Mac számítógép lelassulása nélkül tudsz Windows alkalmazásokat futtatni
  • És természetesen könnyű telepíthetőség

Tudj meg többet itt!

Most pedig akár 25%-os Parallels kedvezmény lehet a tied, hogy garantáltan megkönnyítsd a mindennapjaidat!

Használd ki a Parallels akció nyújtotta lehetőséget, hogy a legjobb teljesítményt hozd ki magadból és Mac-edből! Szerezd be a legújabb frissítéseket most akár 25%-os kedvezménnyel, és tapasztald meg a határok nélküli számítástechnika élményét!

Ha pedig további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen áll rendelkezésedre!

Olvass tovább


Berobban az Adobe Firefly videó modellje - Bemutatkozik a Generative Extend

Elérhető az Adobe Firefly videó modell, és továbbfejlesztésre kerülnek a kép-, vektor- és tervezési modellek!


Áremeléssel távolodik a Canva önmagától

Canva áremelés? Évek óta ugyanannyiba került, most a fejlett fejlesztésekre reflektál az új árazás - aminek persze nem örülnek a felhasználók.


A 2024-es Adobe Max online, ingyenesen követhető!

A 2024-es októberi Adobe Max online is nézhető előadásait kár lenne kihagyni bárkinek is, aki a kreatív világban mozog!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram