Új tananyagok a JetBrains Academy-n

2024-02-09 15:32
A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

A JetBrains Academy csapata három új projektet és több mint 50 új oktatási anyagot készített. Az új anyagok között a legkülönfélébb témák is megtalálhatók, így biztosan mindenki megtalálhatja azt a tartalmat, mely a legjobban szolgálja, hogy kódolói képességeit bővíteni tudja.

Nézzük is, mik ezek az új oktatási anyagok!

JavaScript (Projekt: Az első projektem - JavaScript béta - Könnyű

Ez a projekt ideális kiindulópont mindenkinek, aki szeretne belemerülni a JavaScript világába. Mindössze két óra alatt elsajátíthatod azokat az alapvető készségeket, amelyek szükségesek egy olyan program elkészítéséhez, amely automatizálhatja a számlavezetési rutinodat.

Go (Projekt: Loan Calculator - Go Beta - Közepes

Ebben a projektben a matematika és a Go használatát gyakorolhatod a mindennapi feladatok megoldására, és megtanulhatsz dolgozni a Go standard könyvtár csomagjaival. Emellett többet fogsz megtudni a különböző pénzügyi eszközökről is. Egy ponton érveket kell majd elemezned, így a projekten való munka kiváló lehetőséget nyújt arra is, hogy jobban megismerd a parancssori felületet (CLI).

Témák: Metaadatok feldolgozása: Fejlécek, sütik, URI, naplózás Go-ban, rekordok csoportosítása és szűrése.

C++ (Projekt: Console Bot - C++ - Nehéz

Merülj el a C++ világában egy szöveg keresésére, elemzésére és feldolgozására alkalmas konzolbot létrehozásával. Tanuld meg, hogyan titkosíthatod az adatokat, hogyan generálhatsz jelszavakat és még sok minden mást.

A három nagy projekten kívül még számos területhez - például Java, Kotlin, vagy backend - kapcsolódóan találhatsz oktatóanyagokat ide kattintva.

Jó tanulást!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Megérkezett az AI új generációja a Photoshopba

A generatív mesterséges intelligencia következő generációja már elérhető a Photoshop bétában. De mit is jelent ez pontosan?

,
Wacom OLED kijelzővel: Wacom Movink

Megérkezett a Wacom Movink! Miért érdemes az Wacom első OLED képernyős digitális rajztábláját választani? Kiderül a cikkből!

, ,
Az AI már az InDesignba is beköltözött

A profi tervezés jövője: a generatív mesterséges intelligencia egyre inkább megjelenik az InDesignban is. Íme a legújabb funkciók.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram