Így keresett több ezer dollárt egy srác a Chat GPT-t használva

2023-03-24 09:45
Jackson Fall egy egyszerű utasítást adott a GPT-4 chatbotnak: 100 dollárból hozza ki a legtöbbet és keressen annyi pénzt, amennyit csak tud.

Jackson Fall egy egyszerű utasítást adott a GPT-4 chatbotnak: 100 dollárból hozza ki a legtöbbet és keressen annyi pénzt, amennyit csak tud.


chat_gpt_money.jpg

Jackson Fall arra volt kíváncsi, hogy a mesterséges intelligencia sikeressé tud-e tenni egy online vállalkozást. Ő a projektben csupán „emberi összekötőkén” van jelen egyetlen feltétellel, hogy nem végez kétkezi munkát.

A Chat GPT ajánlata alapján létrejött a Green Gadget Guru oldal, amin környezetbarát és fenntartható életmóddal kapcsolatos termékeket értékelhetnek és promótálhatnak a felhasználók. A .com domain megszerzése valamivel drágább volt, mint amennyi pénzt szántak rá, azonban a jelek szerint megérte, mert a Chat GPT 100 dollárból már több, mint 25 ezret keresett.

A GPT tanácsát követve a DALL-E képeket alkotó mesterséges intelligencia készített nekik egy logót is, míg Fall, akinek ez a foglalkozása, is csinált egy másikat. A két megoldás meglepően hasonló lett.

hafoo.png

gedegn_greden.png

A chatbot pillanatok alatt megálmodta azt is, hogyan nézzen ki a weboldal és hogy miről szóljon az első cikk. A cikk borítóképét is a  GPT-4 készítette el, a cikkben pedig tényleg olyan termékek vannak, amik valóban léteznek.

A marketing területén a mesterséges intelligencia azt ajánlotta, hogy „pontosan 40 dollárt” költsenek el hirdetésre a Facebookon és az Instagramon.

Eközben a vállalkozásba több befektető is beszállt, úgyhogy a weboldal már 25 ezer dollárt ér.

(24.hu)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Új CorelDRAW Graphics Suite előfizetés most 20% kedvezménnyel

Szerezd be most CorelDRAW Graphics Suite előfizetésed 20% kedvezménnyel!

,
[MEGHÍVÓ]: Adobe Express és Adobe Acrobat webinar - MI és a PDF esete

Ha még nem próbáltad ki az új Acrobat és Express funkciókat, itt az ideje! Regisztrálj webinárunkra, ahol szakértő kollégánk bemutatja ezeket az új lehetőségeket, és segítenek megtanulni, hogyan használhatod ki a legtöbbet a PDF szerkesztés legfrissebb technológiáiból.


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram