Stellar Photo Recovery 11

Első osztályú fotó és video helyreállító szoftver

Első osztályú fotó és video helyreállító szoftver

ÁTTEKINTÉS

A Stellar Photo Recovery Premium megkönnyíti a médiafájlok helyreállítását bármilyen márkájú, osztályú és kapacitású memóriakártyáról, SDXC, SDHC, USB flash meghajtóról, SSD-ről, HDD-ről és más digitális adathordozókról.

asdasdasdasdasdas

asdasdasdasdasd


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.11
ProcesszorIntel
Memória4 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 11, 10, 8.1, 8, 7
ProcesszorIntel (x86, x64)
Memória4 GB
Tárhely250 MB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Sérült fényképek kijavítása, mintha újak lennének Nem ritka, hogy a fényképek helyreállítása sikeres volt, de később kiderül, hogy valami miatt használhatatlanok. Ezért a felhasználók megvásárolnak egy másik szoftvert a sérült fényképek javítására. Nos, többé már nem... A Stellar Photo Recovery Premium megment minket a plusz kiadásoktól, mert nem csak az összes fényképet állítja helyre, hanem a képek sérüléseit is javítja, hogy értékes fotógyűjteményét érintetlen állapotban kapjuk vissza!

Korrupt vagy sérült videók javítása A vadonatúj Stellar Photo Recovery Premium értékét az is növeli, hogy a videók javítását is beemelte a kínálatába, ami a világon egyedülálló a fotó/videó helyreállító szoftverek között. Mostantól ugyanazzal az eszközzel és ismerős felülettel javíthatjuk a sérült videókat és állíthatjuk azokat vissza eredeti formájukban. A szoftver helyreállítja a hibás videókat, amelyek sérültté, hozzáférhetetlenné, darabossá, remegővé, szinkronizálatlanná váltak, vagy más problémákkal küzdenek.

Videók és fotók helyreállítása sérült vagy formázott háttértárról Nem csak a véletlen törlés, hanem a tárolóeszköz sérülése miatt elveszett fényképek és videók (és hangfájlok) is visszaállíthatók ezzel a hatékony fénykép- és videó-helyreállítási szoftverrel. A szoftver képes a BitLocker titkosított meghajtókról is visszaállítani a fájlokat. Az újonnan bevezetett Deep Scan funkció felülmúlja a szokásos Quick Scan funkciót. Ez mélyreható szektorfelmérést végez az elveszett vagy hiányzó fájlok felkutatásához. Így a szoftver most már gyakorlatilag minden fotót, videót és hangfájlt képes visszaállítani, ha valaha is jelen volt a tárolóeszközön, és időközben nem írták felül.

Teljesen új felület intelligens funkciókkal A videó helyreállító felület lehetővé teszi, hogy a teljes helyreállítási folyamatot mindössze 3 kattintással - kiválasztás, beolvasás és helyreállítás - járhassuk végig. Az összes elveszett videót, fényképet és hangfájlt egy szempillantás alatt helyreállítjuk. Számos beépített funkció található a felületen belül, mint például az élő fájlelőnézet, a teljes képernyős videó előnézet, a jól rendezett és rendezhető beolvasási eredmények, a Scan Now-Recover Later, a többféle fájlmentési lehetőség stb. Mindezek a funkciók kiemelik a szoftvert a szokásos helyreállítási eszközök közül. Ehhez jön még hozzá a tisztán felhasználó-központú kezelőfelület.

Lemezkép a gyors és biztonságos helyreállításhoz A meghajtók és tárolóeszközök esetében gyakori, hogy idővel - a folyamatos használat mellett - rossz szektorok alakulnak ki. Ezáltal az ilyen meghajtókon tárolt értékes adatok - a meghajtó meghibásodása miatt - végleg elveszhetnek. Az ilyen hardveres problémák esetén szükség lehet a Stellar Photo Recovery Premiumra. Szektoronkénti képet készít a teljes tárolóeszközről vagy egy kiválasztott tartományról, és ezzel a képfájllal aztán bármikor visszaállíthatjuk a tárolt videókat és fényképeket, anélkül, hogy közvetlenül a merevlemezen kellene dolgoznunk.

Kiváló technológia, innovatív megoldások Eltekintve a kiváló funkciók listájától - amelyeket közvetlenül a felületen keresztül érhetünk el - ez a fénykép- és videó helyreállítási eszköz hihetetlenül sokféle innovációval rendelkezik, amelyek páratlan teljesítményt nyújtanak. Hogy csak néhányat említsünk, helyreállítjuk a tömörítetlen RAW-képeket, használhatunk egyéni fájlformátumokat, helyreállhatjuk az Unicode fájlokat, visszaszerzhetjük a raszter- és vektoros képeket, teljes vagy részleges lemezszkennelést végezhetünk, és a szokásos FAT, ExFAT és NTFS mellett a szoftver támogatja a HFS+, APFS és Linux fájlrendszereket is.

Fotók és videók helyreállítása 4K meghajtókról Szerezzük vissza a törölt fényképeket, videókat és hangfájlokat bármilyen gyártmányú és modellű 4K meghajtóról. A szoftver alaposan átvizsgálja a nagyméretű, 4096 bájtos szektorokat, hogy törlés, formázás vagy sérülés stb. esetén visszavonja a médiafájlok törlését. A szoftver támogatja az NTFS, FAT32, ExFAT, HFS+ vagy APFS fájlrendszert használó merevlemezeket.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
[MEGHÍVÓ]: Adobe Express és Adobe Acrobat webinar - MI és a PDF esete

Ha még nem próbáltad ki az új Acrobat és Express funkciókat, itt az ideje! Regisztrálj webinárunkra, ahol szakértő kollégánk bemutatja ezeket az új lehetőségeket, és segítenek megtanulni, hogyan használhatod ki a legtöbbet a PDF szerkesztés legfrissebb technológiáiból.


Új CorelDRAW Graphics Suite előfizetés most 20% kedvezménnyel

Szerezd be most CorelDRAW Graphics Suite előfizetésed 20% kedvezménnyel!


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram