50% -os Ünnepi Reason+ kedvezmény!


Megismételhetetlen 50%-os akcióban részesülhetnek a  Season of Reason kedvezmény keretében a zene rajongók! A Reason+ mostantól előfizetéses formában is elérhető!


reason+_slider_hun_0.png

 

A legendás Reason mostantól előfizetéses formában is elérhető, Reason+ néven. 
Most egy éves előfizetés esetén 50%-os kedvezményt adunk a szoftvercsomagra!

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne a zeneszerzéssel, komponálással megismerkedni, de nem akar drága stúdióeszközökre sok pénzt költeni. Azok számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének professzionális, CD minőségű felvételeket készíteni üzleti vagy akár otthoni/hobbi célra.

Fizessen elő a Reason+ szoftvercsomagra, mely minden olyan eszközt tartalmaz, ami a zenekészítés legmagasabb szintjéhez kell. A Reason+ előfizetés magába foglalja a Reason Rack-et pluginként és önálló szoftverkét, számos szintetizátort, dobgépet, effektet, gitár erősítőt és minden olyan sample-t, amit eddig kiadott vagy a jövőben fog kiadni a Reason Studios.
 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/Y_DwgTrLLCk.jpg?itok=iDJrJoer","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=Y_DwgTrLLCk","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

ÁTTEKINTÉS
Komplett stúdió a szó szoros értelmében: a program egy teljes zenei környezetet valósít meg a legmodernebb számítógépes hangszimulációs algoritmusoknak köszönhetően.
Így a stúdiókban használatos szintetizátorok, samplerek (hangminta vevők), effektprocesszorok, szekvencerek és mixerek virtuális másai mind rendelkezésünkre állnak az alkotás során, egyetlen programon belül.
Ezek a virtuális hangkeltő és hangfeldolgozó rendszerek egymással teljesen szabadon kombinálhatóak, így a kreativitásnak valóban csak a képzeletünk szab határt.

A Reason+ nem csak önmagában, hanem akár más zenei alkalmazásokkal (pl. Cubase, Logic, Reason, ProTools, Digital Performer, Live, FL Studio, stb) is kombinálható, mivel a Reason mint plugin is használható.

A promóciós kedvezményre vonatkozó rendelések 2021 december 21. és 31. között érvényesek!

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram