think-cell think-cell

Professzionális Excel diagramok a PowerPointban

Professzionális Excel diagramok a PowerPointban

ÁTTEKINTÉS

A think-cell egy olyan PowerPoint kiegészítő, melynek segítségével professzionális üzleti diagramokat hozhatunk létre közvetlenül egy Excel adatforrásból. A think-cell gyakorlatilag belesimul a PowerPoint felhasználói felületébe, nem szükséges külön alkalmazásként megnyitni.

A think-cell több tucat hasznos és különleges funkcióval áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy egyedivé tegyük a készülő céges prezentációk megjelenését. Minimális manuális munkával hozhatunk létre pontos, informatív és esztétikus megjelenésű diagramokat. Ráadásul a tapasztalatok szerint a think-cell segítségével akár ötször gyorsabb lehet a munka, mint az eredetileg biztosított eszközökkel.

Diagramokat létrehozni a Microsoft PowerPointban gyakran fájdalmas és nehézkes munka. Hiányoznak a leggyakrabban használt diagram típusok és azok a grafikai elemek, amelyek a jobb prezentációhoz kellenek. Gyakran előfordul, hogy manuálisan kell bevinni az adatokat és különböző alakzatokból kell összerakni egy diagramot. A think-cell más. Nagy teljesítményű kiegészítő, amivel gyerekjáték a hatékony munka. Percek alatt hozhatunk hozhatunk létre látványos és professzionális megjelenésű diagramokat.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.10 vagy újabb
ProcesszorIntel
Memória1 GB
Tárhely180 MB
Képernyő1280x720
Egyéb
  • Microsoft Office 2010 vagy újabb
  • Excel, PowerPoint

Windows:

RendszerWindows 8.1 vagy 10
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória5
Tárhely180 MB
Képernyő1280x720
Egyéb
  • Microsoft Office 2010 vagy újabb
  • Excel, PowerPoint

FUNKCIÓK

Powerpoint integráció A think-cell beépül a Powerpoint felhasználói felületébe, mint egy kiegészítő, és a használatához csak rá kell kattintatunk az ikonjára.

Diagram típusok széles választéka Több mint 40 népszerű és gyakran használt diagram típus áll a rendelkezésünkre, így például Oszlop-, vonal, kör-, perec-, sáv-, terület és pontdiagramok.

Excel adatbevitel A diagramokat felépítő adatokat egy korábban elkészített Excel táblázatból is átvehetjük, de arra is van mód, hogy a prezentáció készítése közben vigyük fel azokat.

Kiegészítő információk A diagramokat különböző egyéb jelzéssel is elláthatjuk: Címkékkel, szummákkal, nyilakkal, stb.

Képfelismerés Az Excel mellett kinyerhetjük más forrásból is az adatokat. A think-cell arra is képes, hogy a weben és a PDF-ekben megjelenített diagramokat felismerje, és azokból adatforrást készítsen.

Megosztás A kész prezentációkat megoszthatjuk olyan felhasználókkal is, akik nem rendelkeznek think-cellel.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
[WEBINÁR]: Adobe Acrobat - Kezdjük az alapoktól, 2. rész!

Legutóbbi webinárunk során az Adobe Acrobat tanfolyam első részében a szoftver alapjaival ismerkedtünk meg.
Most, a második részben tovább lépünk, és a haladó funkciók világába kalauzoljuk el résztvevőinket.

,
Megérkezett az AI új generációja a Photoshopba

A generatív mesterséges intelligencia következő generációja már elérhető a Photoshop bétában. De mit is jelent ez pontosan?

,
Wacom OLED kijelzővel: Wacom Movink

Megérkezett a Wacom Movink! Miért érdemes az Wacom első OLED képernyős digitális rajztábláját választani? Kiderül a cikkből!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram