Árakhoz kattintson ide

  A Bamboo Duo nem csupán egy kiváló minőségű stylus, de egy hagyományos toll is egyben. Ugyanazzal a stylusszal jegyzetelhetünk tabletre és papírra.

  Áttekintés

  A Bamboo Duo ideális választás, ha csupán egy írószerszámot szeretnénk magunkkal vinni. Ez a stylus ugyanazt az érzékeny gumihegyet használja, mint a Bamboo Stylus solo, így a lehető legkényelmesebb a jegyzetelés tableten, vagy mobiltelefonon.
  Ezen felül arra is van lehetőség, hogy a gumihegyet lecseréljük egy hagyományos tollhegyre, ha  esetleg papírra szeretnénk írni. A Bamboo Duo hagyományos tintapatront használ, így nem lesz gond a cseréje, ha kifogy.
  Kifinomult, igényes formatervezésének köszönhetően a Bamboo Duo egy elegáns és rugalmasan használható íróeszköz.

   

  Tulajdonságok:

  • méret: 141 mm hosszú, 9 mm átmérő
  • súly: 15 gramm
  • elérhető színek: fekete, fehér, kék és rózsaszín
  • kompatibilitás: tablet, érintőképernyős telefonok

  bamboo_duo_gallery_1.jpg

  Funkciók
  • A Wacom feel technológiával a lehető legprecízebb módon jegyzetelhetünk és rajzolhatunk
  • Kiváló minőségű alapanyagok, mint például szénszál, acél, alumínium és üveggyöngy
  • Autentikus forma és kiegyensúlyozottság
  • Tökéletes ergonómia

  Inkspace előfizetés Minden Bamboo Duo mellé jár egy ingyenes Inkspace előfizetés. Az Inkspace Basic 5 GB online tárhelyet, szinkronizálási funkciókat és webes felhasználói felületet foglal magába. A fizetős Inkspace Plus tartalmazza a Basic összes szolgáltatását, de már 50 GB tárhelyet ad, ráadásul fejlett keresési funkciókkal is rendelkezik és arra is lehetőség van, hogy a feltöltött jegyzeteket vektoros képekké konvertáljuk.

  Bamboo Paper Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Duo-nak. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az Inkspace felhő alapú szolgáltatásaihoz.