Snagit

  TechSmith Snagit 13.1/4.1

  Képernyőkép rögzítő és felvevő szoftver
  Snagit

  Képernyőképek és videók készítése a képernyőn megjelenő tartalmakról. A Snagit minden olyan eszközzel rendelkezik, amelyek lehetővé teszi a képernyőképek és videók rögzítést Windows és Mac OS gépeken.

  Áttekintés

  Képernyőképek és videók készítése kombinálva képszerkesztéssel és fájlmegosztással. Gyorsan és egyszerű módszer arra, hogy elmagyarázzuk a képernyőn látottakat.

  Windowsos és Maces rögzítés

  Készítsünk képernyőképet vagy készítsünk felvételt arról, amit épp a képernyőn látunk. Mielőtt eldöntenénk, hogy csak egy szimpla képernyőképet szeretnénk rögzíteni vagy egy videót a képernyőn látottakról, kijelölhetjük és pontosan beállíthatjuk, hogy a képernyő melyik része lesz az érdekes a felvétel szempontjából.

  Profi képernyőképek

  A Snagit sokkal több, mint egy egyszerű rögzítő szoftver. Minden egyes elkészített képernyők személyre szabható és szerkeszthető a rendelkezésre álló profi eszközökkel. Kivághatjuk a felvételek bármelyik részét, a videókból pedig akár animált GIF-et is készíthetünk.

  Megosztás

  Rögzítsünk egy weboldalt, vegyünk fel egy online megbeszélést, vagy küldjünk visszajelzést mailben. Egy rövid URL segítségével pedig bárkivel megoszthatjuk a képernyőképeket és a felvételeket.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, 8, 7 SP1 vagy Windows Server 2012 R2
  Processzor
  Core i5
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  400 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • .NET 4.6
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 10.1 vagy újabb
  Processzor
  Core i5
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  400 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Képernyőképek rögzítése Legyünk biztosak abban, hogy csak azt fogjuk felvenni, amire valóban szükségünk van. Pixel pontossággal határozhatjuk meg a rögzítendő képernyőterület pozícióját és méretét.

  Videók készítése Néha egyszerűbb szóban elmagyarázni a dolgokat. Készítsünk videókat, amiket megszerkeszthetünk és narrációval is elláthatunk, és felhasználhatunk demonstrációs célokra, termékbemutatókra, beszámolók készítésére, stb.

  Mobilos rögzítés Ne érjük be a számítógépünk képernyőjével. Az Android és iOS kompatibilis telefonokon elérhető Techsmith Fuse-zal a mobilunk képernyője is rögzíthető. Az elkészített képek és videók természetesen megnyithatók és szerkeszthető a Snagitben.

  Képszerkesztés Az eredeti képminőség romlása nélkül mozgathatunk objektumokat vagy távolíthatjuk el a háttérképet. A Snagit tökéletes eszköz gyors képszerkesztési feladatokra.

  Megjegyzések Személyesebbé és profi megjelenésűvé tehetjük a képernyőképeinket a számos, előre definiált stílusú megjegyzés alkalmazásával. Természetesen mi magunk is hozhatunk létre új stílusokat.

  Átméretezés Állítsuk be a képeink helyes méretét pixel pontossággal. A Resize opcióval pontosan beállíthatjuk a képek új méretét.

  Webkamera rögzítés A webkamera segítségével rögzíthetjük a saját arcunkat is, így még személyesebbé tehetjük a készülő prezentációkat.

  Trimmelés Könnyedén megszabadulhatunk a rögzített videók hibás vagy nem kívánt részeitől. Kivághatjuk a köhögéseket, a lélegzetvételeket, a sóhajokat, illetve a felesleges részeket.

  Hangrögzítés Használhatunk mikrofont is a felvételre, de rögzíthetjük a számítógép hangját is. A hangfelvételeket beépíthetjük a készülő videókba.