MindManager

  MindManager 2017

  Hatékonyság és termelékenység egyéni és globális szinten egyaránt
  MindManager

  A MindManager 2017 megérkezett, és minden eddiginél jobb szolgáltatásokkal rendelkezik a gondolattérképek felállításához.

  Áttekintés

  Az új, univerzális exportálási funkciókkal, bárkivel és bármilyen platformon megoszthatók a MindManager tartalmak. A legjobb ötleteket, terveket és jegyzeteket több mint 700 különböző webes alkalmazással oszthatjuk meg. Hozzunk létre és osszunk meg információs térképeket, gondolattérképeket, folyamatábrákat, koncepciós térképeket, projekt összefoglalókat és interaktív idővonalakat.

  A térképek interaktív felületekké alakíthatók, amin azonnal  lekövethetők az integrált appokban bekövetkezett változások. Az új projekt tervező eszközökkel, projekt idővonalakkal, munkafolyamat diagramokkal és modern felhasználói felülettel rendelkező MindManagar 2017 kihagyhatatlan minden olyan szervezet számára, ahol elsőrendű prioritást élvez a munka hatékony megszervezése.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, 10
  Processzor
  1 GHz Pentium
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  830 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Microsoft .NET 4.5.1
  Funkciók

  Megosztás A gondolattérképeket bárkivel megoszthatjuk, akinek feladata lehet munkánk felülvizsgálása. A MindManager 2017-tel HTML5 formátumban is exportálhassunk, így könnyedén megoszthatjuk a térképeket, a jegyzeteket, a projektek ütemterveit és a folyamatábrákat. Az exportált tartalmak gyakorlatilag bármilyen böngészőben megnyithatók, így nincs akadálya a gondolattérképek, koncepciók és diagramok terjesztésének a szervezeten belül.

  Integráció Hozzuk ki a legtöbbet a már használt appokból, és használjuk ki a MindManager által kínált előnyöket. A MindManagerben létrehozott projekt terveket gond nélkül menedzselhetjük akár az Asanában is. A találkozókon készült jegyzeteket azonnal megoszthatjuk a Google Docs-ban. A Google Drive-hoz, Boxhoz és OneDrive-hoz adott dokumentumokról értesítés érkezik a projekt térképekbe. Bármi is legyen a forgatókönyv, mindenre van megoldás. A Zapierrel több mint 700 felhő alkalmazásba exportálhatjuk a térkép tartalmakat.

  Dinamikus megjelenítés Az interaktív elmetérképeken, szervezeti grafikonokon, munkafolyamat diagramokon és koncepciós térképeken túl, egy új diagram típussal gazdagodott a MindManager, ez pedig az idővonalak. A termék roadmapek, a kulcs projekt mérföldövek, és a marketing megjelenési tervek tisztán és áttekinthetően illusztrálhatók az idővonalas megjelenítéssel. Meggyőző prezentációkat készíthetünk az olyan funkciók használatával, mint a szűrés, a jelölők indexelése, vagy az áttekintő nézet.

  layout

  Projektek tervezése és menedzselése A MindManager projekt tervező képességei biztosítják, hogy ne maradjunk le egyetlen határidőről se. Az új ösvény nézettel nagyobb figyelmet fordíthatunk a határidőkre és a függőségekre. A szűrő segítségével pontosan megjeleníthetők azok a tevékenységek, melyek kritikusak a projekt szempontjából. A MindManager képes kiemelni az elmaradt, a veszélyeztetett és a kész feladatokat, amivel időt takarít meg nekünk a projekt megtervezése során.

  Vizuális üzenetek Az Image Library-be több mint 700 új kép került, melyekkel még hatékonyabban tudjuk megismertetni és megértetni az ötleteinket és a terveinket. Az összes MindManager sablon skálázható képekkel rendelkezik.

  Kényelmes kezelés A leegyszerűsített fájlkezelővel gyors és egyszerű a MindManager tartalmak tárolása, kikeresése és megosztása. Tároljuk bárhol is a fájlokat, a helyi gépen, a Microsoft SharePoint szerveren vagy a tűzfal mögött, a MindManager egységes és áttekinthető felhasználói felületén könnyedén dolgozhatunk a térképekkel.

  convenient

  Hatékonyság A fejlett diagram készítő eszközökkel hatékonyan hozhatunk létre folyamatábrákat.