CINEMA 4D Studio

  MAXON CINEMA 4D Studio Release 15

  A CINEMA 4D Studio szélesre tárja a 3D határtalan világát
  CINEMA 4D Studio

  Árakhoz kattintson ide

  A MAXON CINEMA 4D Studio a legjobb, amit a MAXON tud nyújtani a professzionális 3D művészeknek. Ha magas szintű 3D grafikák megalkotása a cél, és szükség van egy gyors és könnyen kezelhető alkalmazásra, akkor a MAXON CINEMA 4D Studio az egyértelmű választás.

  Áttekintés

  A MAXON CINEMA 4D Studio mindazt tudja, amit a MAXON CINEMA 4D Prime, a Visualize és a Broadcast, de ezeken felül még rendelkezik fejlett karakteranimációs eszközökkel, fizikai engine-nel és hálózati renderelési funkciókkal. A CINEMA 4D Studio képes bármilyen rábízott feladattal megbirkózni!

  A MAXON CINEMA 4D Studio karakteranimációs eszközeivel könnyedén készíthetünk animációkat és karakter rigeket. A szőrzet és haj kezelése talán még sose volt olyan egyszerű, mint most. Meghatározhatjuk a stílust, a hajszálak irányát, a hosszt és természetesen az animációt. A fizikai engine-nel egyszerű feladat összetett ütközések és interakciók modellezése, legyen szó pár objektumról, vagy több százról. A hálózati renderelés segítségével az összes rendelkezésre álló számítógépet befoghatjuk a renderelés elvégzésére.

  Annak ellenére, hogy a MAXON CINEMA 4D Studio elsősorban szakembereknek készült, és rendkívül fejlett eszköztárral rendelkezik, használata mégis barátságos és intuitív. Az olyan összetett animációk készítése, mint például a haj mozgatása is meglepően könnyű és gyors, mivel a MAXON CINEMA 4D Studio elvégzi helyettünk a munka dandárját.
   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8 64 bit, Windows 7 64 bit, Windows Vista 64 bit, Windows 2008 Server 64 bit, Windows 2012 Server 64 bit
  Processzor
  Intel Pentium 4, Athlon 64 Sempron
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibiliss videókártya
  Apple
  Rendszer
  Apple Mac OS X 10.6.8 vagy újabb
  Processzor
  Intel Core 2 Solo
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibilis videókártya
  Funkciók

  Modellezés A MAXON CINEMA 4D Studio számos file formátumot képes importálni és exportálni, így gyakorlatilag bármilyen tartalmat beilleszthetünk a készülő munkába. A MAXON CINEMA 4D Studio non-lineáris modellezési technikájával villámgyorsan módosíthatók a parametrikus objektumok.

  Maxon Cinema 4D

  A MAXON CINEMA 4D UV szerkesztési megoldások teljes arzenálját tartalmazza, amelyek biztosítják a modellek és anyagaik tökéletes felsorakoztatását.

  Maxon Cinema 4D

  Anyagok és textúrák A MAXON CINEMA 4D Studio biztosítja az összes sztenderd és magas szintű opciót a felületek modellezésére. Az anyagok 14 különböző, módosítható csatornában hozhatók létre a különböző igények kielégítése végett. Nem csak állóképeket használhatunk textúrának, de mozgóképet is, és természetesen a szoftver támogatja a Subsurface Scattering és a Backlight technikákat is. A MAXON CINEMA 4D Studio 3D-s eszköztára már iparági szabványnak számít a kiváló minőségű textúrák létrehozásában.

  Maxon Cinema 4D

  Animáció Ha animációk készítése a cél, akkor a MAXON CINEMA 4D Studio az egyes számú versenyző. Természetesen minden olyan szabványos eszközt tartalmaz, amit elvárhatunk egy high-end 3D-s alkalmazástól. Ez persze csak a jéghegy csúcsa. Rendelkezésünkre áll egy fejlett karakteranimációs készlet, testdinamika, ruhaszimuláció, esemény alapú particle rendszer, és egy összetett haj és szőrzet animáló rendszer.

  Maxon Cinema 4D

  Bevilágítás és renderelés A MAXON CINEMA 4D Studio széles választékát kínálja a fény és árnyék típusoknak, és képes megbirkózni a legbonyolultabb helyzetekkel is. A render engine pedig képes kihasználni a rendelkezésre álló összes processzort a renderelés felgyorsítása érdekében.

  Maxon Cinema 4D

  A MAXON CINEMA 4D által támogatott fájlformátumokat tartalmazó táblázatot ITT találja.