PaintShop Pro

  Corel PaintShop Pro X9

  A mindent tudó képszerkesztő szoftver
  PaintShop Pro

  Árakhoz kattintson ide

  Élvezzük a PaintShop Pro X9 által kínált végtelen szabadságot, és készítsük el életünk legjobb képeit!

  Áttekintés

  A PaintShop Pro X9 könnyen használható szerkesztő eszközei, letisztult felhasználói felülete és izgalmas effektusai olyan kombinációt képeznek, amely kipróbálása után már nem lesz kedvünk más szoftvert használni fotóink szerkesztéséhez.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7
  Processzor
  Intel Core Duo 1.8 GHz, Core i3 vagy AMD Athlon 64 X2 3800+ 2.0 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • 128 MB VGA RAM
  • DirectX 9 (vagy újabb) kompatibilis videokártya
  • Internet Explorer 10 vagy újabb
  • Internet kapcsolat az online oktatóanyagok eléréséhez
  Funkciók
  Sablonok Alkossunk valami nagyszerűt, gyorsabban, mint valaha az új projekt sablonokkal. Pillanatok alatt készíthetünk montázsokat, személyre szabott üdvözlőlapokat, brosúrákat és egyéb kiadványokat. Saját layoutok és sablonok készítésével pedig könnyebbé tehetjük a jövőbeli munkák elkészítését.

  Képernyőképek A képernyőképek készítése, szerkesztése és megjegyzésekkel történő ellátása mostantól egy helyen történik, mégpedig úgy, hogy kihasználhatjuk a PaintShop Pro X9 összes tudását. Az új Smart Capture módban kijelölhetjük, hogy a képernyő mely részét szeretnénk rögzíteni.

  Gradiens kitöltés Időt takaríthatunk meg azzal is, hogy ezen túl a gradienseket közvetlenül a képen vagy alakzaton belül is beállíthatjuk. Egyszerűen csak állítsuk be a színeket és a csomópontok pozícióját, és a változtatások eredménye azonnal megjelenik a képernyőnkön.

  Szövegbeállítások Az új szöveg effektusokkal elérhetjük az általunk óhajtott kreatív megjelenést. A PaintShop Pro ingyenes és prémium beállításai folyamatosan frissülnek a neten keresztül, így mindig biztosak lehetünk abban, hogy a legújabb trendeknek megfelelő kiadványokat tudunk készíteni.

  Stylus és tablet támogatás A PaintShop Pro X9 és egy grafikus tablet közös használata még természetesebb felhasználói élményekhez vezethet. Az eddig típusok mellett mostantól támogatottnak számítanak a Windows Real-Tyme Stylus eszközök is, beleértve a Microsoft Surface PC-ket.

  Útmutatók A PaintShop Pro X9 kezelésének az elsajátítását segítik az új útmutatók. Ezekkel a virtuális bemutatókkal lépésről lépésre ismerhetjük meg a szoftver felhasználói felületét és legfontosobb funkcióit.

  Szövegkitöltés Az új Text Wrapping funkcióval azonnal kitölthetünk egy kijelölt területet vagy vektoros alakzatot. Érdekes formai megoldásokat alkalmazhatunk webes grafikákon, albumokon, szórólapokon és egyéb munkákon.

  Magic Move Gyorsabban szerkeszthetünk ezzel a content-aware eszközzel, mely automatikusan kicseréli a hátteret, ha arébb helyezünk egy objektumot vagy egy személyt. Csak mozgassuk arrébb a kijelölt elemet az új poziciójába, és a mögötte maradt üres terület automatikusan kitöltődik a háttérhez illő képpel.
   

  Lencsekorrekció Az új Lens Correction eszközzel kijavíthatjuk az objektív által okozott torzulásokat és kromatikus elváltozásokat.

  Gyorsabb ecsetek A legtöbb ecset gyorsabb és érzékenyebb, mint valaha! Akár 40-120 százalékos gyorsulás is elérhető, és jóval nagyobb lett az ecsetek maximális mérete is.

  64 bites teljesítmény Az új 64 bites engine-nek köszönhetően pillanatok alatt elkészíthetjük a tökéletes fotót. A jobb memóriakezelésnek és nagyobb teljesítménynek hála jóval hatékonyabban dolgozhatunk, akár nagy méretű képekkel is.

  Auto Selection Az új Auto Selection eszközzel csupán egy ablakot kell nyitnunk a szerkesztendő rész körül, és a program automatikusan kijelöli azt.
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Smart Selection Brush Egy gyors ecsetvonással is kijelölhetjük a kép egy bizonyos részét. Csak rajzoljuk körbe a kijelölésre szánt részt, a program pedig automatikusan elvégzi a továbbiakat.

  Áttervezett felhasználói felület A PaintShop Pro áttervezett felhasználói felülete egy sokkal természetesebb munkafolyamatot tesz lehetővé. Szabadon mozoghatunk a menedzselés, a szerkesztés és az igazítás fül között. A Manage munkaterületen menedzselhetjük az egyre nagyobb fotókollekcióban lévő anyagokat. A leggyakrabban használt képszerkesztési eszközöket az Adjust munkaterületen találjuk meg, ezekkel az eszközökkel gyors korrekciókat alkalmazhatunk a fotókon. Az Edit munkaterületen pedig azokat az eszközöket találhatjuk, melyekkel elvégezhetjük a klasszikus képszerkesztési, kompozíciós és design feladatokat.

  Instant Effects Másodpercek alatt adhatunk kreatív képi hatásokat a fotóinkhoz. Válasszunk a számos előre elkészített, kategórizált beállítás közül, melyek között találunk filmes, művészi, fekete-fehér és tájkép jellegűt is. Az előnézeti képek egyszerűbbé teszik a választást a gyári és a saját beállítások között. Egy képen akár több effektet is alkalmazhatunk, így még egyedibb megjelenést érhetünk el.

  Retro Lab Old school színvilággal és kontraszttal láthatjuk el a fotóinkat. A végeredmény olyan lesz, mintha egy régi, alacsony felbontású analóg fényképezőgéppel készültek volna.

  Egyszerű RAW Photo Bontsunk három expozíciós állapotra egy önálló RAW képet, és hozzunk létre lenyűgöző és szürreális HDR stílusú effekteket a képek kombinálásával.

  Corel Guide Közvetlenül a felhasználói felületen keresztül tölthetünk le ingyenes oktatóvideókat és tartalmakat.

  Infó panel Minden, amit tudnunk kell a fotókról, beleértve azt is, hogy milyen fényképezőgéppel és milyen beállításokkal készült.

  Duál monitor támogatás Az egyik monitoron menedzseljük a fotókat, a másikon pedig szerkesszük őket.

  Learning Center Hasznos információkat találhatunk a program funkcióival kapcsolatban a Learning Centerben. A Learning Center követi a munkafolyamatokat, így megkaphatjuk a szükséges információkat a fotószerkesztési folyamat bármelyik lépésénél.

  Sebesség és teljesítmény A teljesítmény és a GPU optimalizálásnak köszönhetően a PaintShop Pro felhasználói felülete gyors és reszponzív, így sokkal élvezetesebb a fotószerkesztési munka.

  Azonnali eredmények A Noise Reduction, a Vibrancy, a Tone Mappig és számos más effektus beállításain végzett módosítások azonnal megjelennek a képernyőn.

  HDR modul A HDR modullal tökéletesen exponált fotókat vagy lenyűgöző szürreális hatásokat hozhatunk létre. A modul lehetővé teszi, hogy különböző expozíciójú képekből létrehozunk egy valóban magas dinamikatartományú képet.

  Photo Blend Különböző képek elemeinek az egyesítésével elkészíthetjük a tökéletes fotót. Eltávolíthatjuk a felesleges autókat vagy embereket egy utcai jelenetből, vagy feldobhatunk egy csoportképet a legszebben mosolygó emberek kombinálásával.

  Fill Light és Clarity A Fill Light és a Clarity eszközökkel világosabbá tehetjük az árnyékokat anélkül, hogy a képp többi része változna. Ez egy egyszerű módszer arra, hogy a nézők figyelmét egy adott részletre irányítsuk, és megnöveljük a képek mélységét.

  Selective Focus Drága lencsék alkalmazása nélkül is elérhetjük a népszerű tilt-shift hatást! A Selective Focus-szal egy miniatűr világgá alakíthatjuk a fotóinkat. Arra is lehetőség van, hogy mélységet vagy homályosságot adjunk a képhez.