Painter

  Corel Painter 2017

  Digitálsi festészet magasfokon
  Painter

  Árakhoz kattintson ide

  A Corel Painter 2017 a világ vezető digitális festészeti szoftvere.

  Áttekintés

  Művészek készítették művészeknek, abból a célból, hogy olyan szélesre nyissa a kreativitás világát, mint korábban még soha egyetlen más szoftver. A Corel Painter 2017 a legtermészetesebb és legrealisztikusabb eszközöket kínálja a digitális képalkotáshoz. Ecsetek, papírtípusok, festékek széles választéka áll az alkotók rendelkezésére ahhoz, hogy kibontakoztathassák tehetségüket. Mivel a Painter rengeteg különböző formátumot ismer, ezért remek társa lehet olyan programoknak, mint például az Adobe Photoshop CC.

  A legtermészetesebb átmenet a hagyományos és a digitális művészet között

  A Corel Painter 2017 nem csupán a Natural-Media ecsetek hihetetlen választékát kínálja, de annyi féle vászont tartalmaz, mint egyetlen más szoftver se a piacon. Művészi alkotásaink elkészítéséhez számos olyan eszköz áll a rendelkezésünkre, amiket már megszokhattunk munkánk során. Ecsetek, vásznak, festékek végtelen kínálatát tartalmazza a Painter 2017, mellyel így bármit megalkothatunk. Ha pedig egy nyomásérzékeny eszközt is bevetünk, rögtön elfelejtjük, hogy számítógéppel dolgozunk.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10 (64 bit), Windows 8.1 (64 bit) vagy Windows 7 (64 bit)
  Processzor
  Intel Core 2 vagy AMD AthlonTM 64 (2 GHz vagy gyorsabb)
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1280x800
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.11, 10.10 vagy 10.9
  Processzor
  Többmagos Intel
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  750 MB
  Képernyő
  1280x800
  Funkciók

  Textúra-festés Bármilyen karaktert, tájat vagy objektumot életre kelthetünk a textúra-festéssel. Hozzunk létre vagy importáljunk bármilyen természetes vagy mesterséges textúrát, amit aztán könnyedén ráilleszthetünk alkotásunk bármelyik elemére. Teljes kontrollt gyakorolhatunk a textúrák színe, fényessége, helye és formája felett, így elképesztően élethű alkotásokat hozhatunk létre.

  Művészi munkafolyamatok Válasszunk bármilyen stílust, a Corel Painter 2017 felhasználói felülete egy kattintásra átrendeződik, hogy a lehető felhasználóbarát környezetet biztosítson a munkához. Koncepciókép? Művészi alkotás? Illusztráció? Vagy manga? Mind-mind más eszköztárat és kontrollt igényel, melyet a Corel Painter 2017 mind képes biztosítani.

  Simító stencilek A Corel Painter sokkal több lehetőséget ad a művészeknek a kifejező és erőteljes ecsetvonások megalkotásához. A Dab Stencil-ek segítségével még azelőtt meghatározhatjuk az ecsetvonások átlátszatlanságát, hogy egyáltalán munkához láttunk volna. Pontosan beállíthatjuk, hogy az új ecsetvonások alatt mennyi látszódjon az eredeti felületekből. A textúra ecsetek bevonásával pedig még művészibb hatásokat érhetünk el  

  Ragyogó ecsetek A reneszánsz mesterek munkái ihlették a Glazing Brush funkciót. Használatával bársonyos és áttetsző átmeneteket hozhatunk létre, és megszabadulhatunk a rossz színkeveredésektől. Az eredmény minden esetben lenyűgöző.

  Interaktív gradiensek A készülő mesterművünket eddig soha nem látott sebességgel és precizitással láthatjuk színezhetjük ki az Interactive Gradien Toll-lal. A megújult csomópont kezelésnek köszönhetően azonnal láthatjuk a képernyőn a változások eredményeit, legyen szó a gradiens pozíciójáról vagy a felhasznált színekről.

  Ergonomikus felhasználói felület Kiválaszthatjuk, hogy mely palettákra van szükségünk a munkához, azokat pedig kikapcsolhatjuk, amik nem kellenek. A palettákat pedig úgy csoportosíthatjuk, ahogy szeretnénk,  így olyan munkafelületet alakíthatunk ki, mely a leghatékonyabban szolgálja a munkafolyamatainkat.

  Fejlett ecsetkezelés Az ecsetek módosítása és optimalizálása csupán néhány kattintás. Az új ecsetoptimalizáló kiemeli az aktuális ecset legfontosabb paramétereit, sőt már menet közben is alkalmazhatunk változtatásokat. Az ecsetekkel való munka és kezelésük megtanulása még sose volt ilyen egyszerű.

  Perspektíva segédek Rajzoljunk pontosan egy, kettő vagy hárompontos perspektívában. Csak válasszuk ki a vanishing pontokat, és állítsuk be a vonalakat, az ecsetünk automatikusan igazodik a rácshoz. Elmenthetjük a beállításokat, megváltoztathatjuk a vonalak színét, és több segédvonalat is létrehozhatunk.

  Transzformálás több rétegen keresztül Egyszerre kijelölhetünk több réteget is, amiket egy időbe módosíthatunk. Ez egy időtakarékos funkció, ami abban segít, hogy az alkotásra koncentrálhassunk, és ne repetitív feladatokra.

  Okos képfestő funkciók A fotókból manuálisan is készíthetünk festményeket, de átadhatjuk a munkát az Auto-Painting palettának. Az olyan kifinomult eszközöknek hála, mint a SmartStrok ecsetkezelő technológia, amik követik a vonalakat és a kontúrokat, elképesztően élethű festményeket hozhatunk létre.

  Személyreszabható felülettextúrázás A textúrákat olyan részletességgel alkothatjuk meg, mint semmilyen más képszerkesztő programban. Kiválaszthatjuk, hogy milyen papírt szeretnénk használni vászonnak, de létrehozhatunk teljesen egyedi megjelenésű textúrákat is.

  Adobe Photoshop kompatibilitás Az Adobe kompatibilitásnak hála megőrizhetjük a színek és a rétegek konzisztenciáját a Photoshop és a Painter között.

  Corel Cinco Dolgozzunk gyorsabban a Painterben! A Cinco iPad app segítségével a leggyakrabban használt gombokat elérhetjük az iPadünkről is. Az egyik kezünkkel festhetünk, a másikkal pedig navigálhatunk a személyreszabható paletták és gombok között az iPaden.