CorelDRAW Graphics Suite

  Corel CorelDRAW Graphics Suite X6 Special Edition

  Grafikus csomag profi felhasználóknak
  CorelDRAW Graphics Suite

  Árakhoz kattintson ide

  A CorelDRAW Graphics Suite X6 Special Edition minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat.

  Áttekintés

  Szerezd be most szenzációs áron a szoftvert! További információt itt találsz!

  A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftvereivel bármilyen grafikai feladat kivitelezhető, legyen szó vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, web grafikáról vagy animációk készítéséről. A web grafikától és a flash animációtól, a logótervezésig - ha megvan az elképzelés - a CorelDRAW Graphics Suite X6 Special Edition készen áll arra, hogy segítsen a megvalósításban. Ráadásul számtalan oktató anyag és előre elkészített tartalom áll a rendelkezésünkre a munka megkönnyítéséhez.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8, Windows 7, Windows Vista®, Windows XP (32 bit vagy 64 bit)
  Processzor
  Intel Pentium 4, AMD Athlon 64 vagy AMD Opteron
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  1,5 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  64 bites támogatás: a natív 64 bites támogatásnak hála, sokkal kényelmesebben és hatékonyabban dolgozhatunk a nagy méretű képekkel és file-okkal.

  Tartalomszervező (Corel CONNECT): a Crel CONNECT-tel gyorsan megtalálhatjuk a tökéletes tartalmat a készülő anyaghoz. A beépített keresővel pillanatok alatt rálelhetünk a kívánt grafikára, betűkészletere vagy képre, de kereshetünk a Flickr, a Fotolia és az iStockPhoto által kínált tartalmak között is, sőt mostantól arra is van mód, hogy egy általunk megadott weboldal képei között keressünk.

   

  OpenType támogatás: gyönyörű feliratokat készíthetünk az OpenType fejlett tipográfiai képességeivel. Választhatunk az adott fontban megtalálható betű- és számváltozatokból, kérhetjük az egyes betűkapcsolatok ligatúrákra cserélését.

  Color Harmonies Az új Color Harmonies eszközzel a különböző színstílusokat egy-egy harmóniába rendezhetjük, így a színeket csoportosan módosíthatjuk. Az eszköz arra is képes, hogy kielemezze az egyes színeket és árnyalatokat, így még egységesebb palettákat hozhatunk létre.

  Piacvezető kompatibilitás: a CorelDRAW több, mnt 100 iparági standardnek számító formátumot képes megnyitni és szerkeszteni, beleértve az AI, a PSD, DOCX, az ODF, az EPS és a DXF file-okat is.

  Színprofilok: a gördülékenyebb design érdekében a külső szoftverekben készült file-ok importálásakor megmaradnak az eredeti színprofilok. Az alapértelmezett beállítások automatikusan alkalmazkodnak a színekhez az importálás során.

  Sablonok és tréning anyagok: kiváló eredményeket érhetünk el a 350 professzionális sablon felhasználásával. A használatra kész sablonok és design elemek felhasználásával könnyedén elérhető a kívánt megjelenés. A CorelDRAW és a a Corel PHOTO-PAINT számos tréning anyagot, videót és tippet tartalmaz, melyek akkor is a rendelkezésünkre állnak, amikor épp egy új projekten dolgozunk.

  Értékes digitális tartalmak : közel 1.000 professzionális betűkészlet áll a rendelkezésünkre a gazdagabb tartalmak előállításához. Ezen felül több, mint 2.000 gépjármű sablont és több, mint 10.000 prémium clipart képet is tartalmaz a csomag.

  Rajzeszközök: rajzoljunk és tervezzünk a megújult nyomásérzékeny rajzeszközökkel. A CorelDRAW kompatibilis a piacon található rajztáblákkal, képes felismerni a toll dölészögét és a tartást is.

  Képszerkesztés: új fotó effektusok - Vibrance, Grayscale és Photo Filter. A szűrők megmaradnak akkor is, ha Adobe Photoshop file-okkkal dolgozzunk, legyen szó akár importálásról, akár exportálásról. A Corel PHOTO-PAINT X5 több, mint 300 kamera RAW formátumát támogatja.

  Web grafikák és animációk: készítsünk web grafikákat és animációkat hatékonyabban, mint valaha. Az optimalizált filterek használatával konzisztens, kiváló minőségű webes grafikákat készíthetünk.

  Színkezelés: őrizzük meg a színvilág egységességét a különböző típusú anyagokban és hozzunk létre különálló színpalettákat az egyes dokumentumokhoz. Az új színkezelő engine nagyobb pontossággal dolgozik és támogatja a PANTONE színskálákat is.

  Kompatibilitás és PDF támogatás: az elkészített anyagok terjesztésére és megosztására több, mint 60 különböző formátum áll a rendelkezésünkre (PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD, DOCX, PPT, stb). Létrehozhatunk jelszóval védett PDF-eket is, melyeket egyéb védelemmel is elláthatunk.