Architectural Desktop

  Autodesk Architectural Desktop 2007

  Tervezés és dokumentáció felsőfokon
  Architectural Desktop

  Az Autodesk Architectural Desktop a legjobb AutoCAD-alapú tervezési és dokumentációs termelékenységet kínálja az építészeknek.

  Áttekintés

  Árakhoz kattintson ide

  Az Autodesk Architectural Desktop a legjobb AutoCAD-alapú tervezési és dokumentációs termelékenységet kínálja az építészeknek. Könnyen használható szolgáltatásaival és rugalmas bevezetési lehetőségeivel könnyebb, gyorsabb és pontosabb a rajzolás és a kivitelezési dokumentáció elkészítése. Azonnal elkezdheti használni az építészeti rajzoló- és tervezőeszközöket, majd saját tempójában zökkenőmentesen vezetheti be a fejlettebb szolgáltatásokat.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows XP (SP2 vagy újabb)
  Processzor
  Intel Pentium 4 processzor, 3 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1900 MB
  Képernyő
  1280x1024 - 32 bit
  Egyéb
  • 128 MB vagy több memóriával, OpenGL támogatással rendelkező munkaállomás-szintű grafikus kártya
  • MS-Mouse kompatibilis mutatóeszköz
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 (SP1 vagy újabb)
  Funkciók

  Építészeknek fejlesztett AutoCAD

  Az ismerős AutoCAD környezetben olyan eszközökkel dolgozhat, amelyeket kifejezetten az építészeti rajzkészítés és tervezés igényeihez igazítottak.

  Azonnali termelékenység Az AutoCAD® szoftver használatában járatos tervezők azonnal elkezdhetik használni az Autodesk® Architectural Desktop terméket a dokumentáció, rajzok és konszignációk gyorsabb elkészítésére, ezzel párhuzamosan automatizálhatják a fáradságos koordinációs feladatokat és csökkenthetik a hibák számát.

  Részletek Túl sok időt emésztenek fel a dokumentációs és feliratozási feladatok? Ezeket a feladatokat az Architectural Desktop robusztus részletkomponens könyvtára és hatékony feliratozó eszközei segítségével gyorsabban végezheti el. Automatizálhatja a részletek létrehozását, és egységes feliratozási rendszert tarthat fenn. Amikor pedig elkészült a részletezéssel, a cikkszámok jelmagyarázatát néhány kattintással létrehozhatja.

  Falak, ajtók és ablakok Gyorsabban szeretné létrehozni és módosítani alaprajzait? Élvezze a valósághoz hasonlóan viselkedő építészeti objektumok, például falak, ajtók és ablakok előnyeit! Automatikusan illeszthet be ajtókat vagy ablakokat egy falba, és teljes körűen vezérelheti azok elhelyezését. A falak mozgatásakor a kapcsolódó falak és helyiségek automatikusan frissülnek. Az összetettebb tervezési feltételek leírásának érdekében a falak fejlett kapcsolatban állnak más objektumokkal, így az ütközési feltételeket akár a külső referenciákból (xrefek) származó oszlopok figyelembe vételével is megjelenítheti.


  Konszignáció Az új grafikus megjelenítő és számítási eszközök biztosítják a konszignációk pontosságát, és lehetővé teszik a vállalati szabványok betartását. Az előre elkészített konszignációstílusok testreszabása és a teljesen új konszignációk számításokkal együtt történő elkészítése egyaránt egyszerű. Mivel a konszignációk közvetlenül a tervhez kapcsolódnak, egyetlen kattintással automatikusan frissítheti őket a terv módosításainak megfelelően.


  Helyiségek Hatékonyabb és termelékenyebb módszert keres az alaprajzok helyiségeinek címkézéséhez? Az Architectural Desktop segítségével mostantól egy rajz minden helyiségét automatikusan felcímkézheti. Mivel a szobahatárok a helyiségek megváltoztatása után egyetlen kattintással frissíthetők, a címkék és területek is automatikusan frissülnek, így időmegtakarítás mellett készíthet nagyon pontos dokumentációt.


  Rugalmasság Mivel az Architectural Desktop az AutoCAD szoftverre épül, megszokott munkamódszereit tovább használhatja, és saját tempójában vezetheti be a hatékony építészeti szolgáltatásokat. Ez a fázisokra bontott megközelítés lecsökkenti az új szoftverek bevezetésekor általában tapasztalható időkiesést. Emellett az Architectural Desktop fájlalapú megközelítése megfelel az AutoCAD felhasználók által alkalmazott szokásoknak és eljárásoknak.

  Kótázás A terv megváltozásakor kézzel kell frissíteni a kótákat? Engedje meg, hogy az Architectural Desktop AEC kótái segítsenek ebben! A még nagyobb rugalmasságnak köszönhetően bármilyen falat - és annak minden részét - saját méretezési szabványai, többek között a falak középvonalai és felületei szerint méretezhet. Mivel a méretek asszociatívak, automatikusan frissülnek a terv megváltozásakor, kiküszöbölve ezzel a kézi frissítéssel járó fáradságot.


  Beépített renderelés Nagy kihívásnak érzi a tervezési ötletek és szándékok bemutatását az ügyfeleknek? Keltse életre terveit az integrált renderelés segítségével, amivel meggyőző bemutatókat hozhat létre ügyfeleinek a tervezés bármelyik szakaszában! A korszerű megjelenítési lehetőségek teljes mértékben beépültek az Architectural Desktop munkafolyamatába. Készítsen kiemelkedő bemutatókat a gazdagabb tervezési információk vizuális megjelenítésével!


  Metszetek és homlokzatok Hatékonyabbá szeretné tenni a terv és kivitelezési dokumentáció koordinálását? Az Architectural Desktop segítségével közvetlenül az alaprajzokból hozhatja létre a 2D metszeteket és homlokzatokat, az anyagoknak megfelelő sraffozással együtt. Mivel a metszet és homlokzat grafika közvetlenül a tervekből készül - megtartva a fólia, szín és vonaltípus tulajdonságokat -, könnyen frissítheti azokat a tervek megváltozása esetén.

  Lépcsők Megunta, hogy nagyon sok időbe kerül pontos metszeteket és homlokzati nézeteket létrehozni a 2D lépcsőtervekből? Mostantól ezeket a 2D ábrázolásokat tökéletesen meghatározott lépcsőkké alakíthatja az Architectural Desktop segítségével. Nem csak rugalmasabban kezelheti a lépcsők fejlett grafikával rendelkező alaprajzi és modellnézeteit, de más fejlett funkciók is rendelkezésére állnak, például a továbbfejlesztett gyámgerenda-, pihenő-, belépés- és fellépésvezérlés.

  Rugalmasság a bevezetés és használat során Az Architectural Desktop kompatibilis jelenlegi projektkezelési eljárásaival. Azonnal elkezdheti azt használni, és saját tempójában, zökkenőmentesen térhet át a fejlettebb funkciók használatára.

  Zökkenőmentes együttműködés Egyszerűen cserélhet információkat az iparági vezető DWG fájlformátum segítségével, a beépített renderelés használatával pedig életszerű látványterveket hozhat létre az ügyfelekkel való kommunikáció megkönnyítéséhez.