Disney karakterek helyettesítik a sztárokat a magazinok címlapjain

  Így lesz Paris Hiltonból Rapunzel

  01 nyito.jpg

  A Disney az utóbbi időben sokadik virágkorát éli, és habár a hagyományos meséiket felváltották az animációs filmek, mind a legendássá vált karaktereiket, mind az újabb hősöket rengetegen ismerik a világon. A téma ennek megfelelően szinte mindig aktuális, és részben ez adja egy görög grafikus képeinek sikerét is.
  A siker másik részét persze a munka minősége és az alapötlet dobja hozzá. Gregory Masouras még 2014-ben indította el képsorozatát, ahol animációs karaktereket helyez el a való világban. Az ötlet teljesen véletlenül ötlött az eszébe, miközben az egyik Athénban készült fotóját dolgozta fel, azóta azonban tovább gondolta a projektet, így egy kimerülhetetlennek tűnő forrásként azóta is ezen dolgozik. Nemrégiben a Game of Thrones (Trónok harca) karaktereit helyettesítette Disney figurákkal, legújabb projektjében pedig divatmagazinok címlapjait gondolja újra hasonló módon.


  Így lesz Gigi Hadid-ból a Jégvarázsból ismert Elsa, Kendall Jenner-ből Hófehérke vagy éppen Paris Hilton-ból Rapunzel. A képek nagyszerűen olvadnak egybe, látszik, hogy Gregory a legkisebb apróságokra is odafigyelt a Photoshop munka során, illetve a legtöbb esetben a címlapok szövegét is átdolgozta oly módon, hogy az tökéletesen illik a képhez.


  Összeszedtük nektek a sorozathoz tartozó képek nagyrészét, ahol az eredeti és a módosított címlapokat is láthatjátok, de ha megtetszett a görög grafikus képsorozata, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni az Instagram csatornájára, ahol hetente több alkalommal kerülnek fel az újabb nagyszerű képek. Ha ennél is többet szeretnél látni Gregory munkásságából, akkor pedig irány a weboldala, ahol részletesebben is ismerteti, hogyan, és honnan jött az ötlet a #AnimationInReality megvalósításához.

  02.jpg

  03.jpg

  04.jpg

  05.jpg

  06.jpg

  07.jpg

  08.jpg

  09.jpg

  10.jpg

  11.jpg