Grafika és fotó

Képszerkesztés, layout és design, rajz, fotókorrekció, 3D, CAD

Pantone

Árakhoz kattintson ide A csomag bevonatos és bevonat nélküli skálát egyaránt tartalmaz. A 2868 CMYK színt tartalmazó skálák finomabb színátmeneteket és azok intuitív kiválasztását teszik lehetővé és teljes kompatibilitást biztosítanak a digitális munkafázisok között. Tartalmazzák a környezetbarát és ISO-minősítéssel rendelkező festékek árnyalatait.
Árakhoz kattintson ide Az új PLUS SERIES FORMULA GUIDE-ok a frissített, felújított verziói a már korábban megismert PANTONE MATCHING SYSTEM eszközöknek.
Árakhoz kattintson ide Ez a készlet mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy ki tudjuk választani a megfelelő színt, legyen szó egy kiadványról, formatervezésről, vagy akár egy szoba berendezéséről.
Árakhoz kattintson ide A Pantone Solid Color Chips a PANTONE Color Formula Guide-hoz hasonlóan a Pantone direkt színeket tartalmazza, de nem legyező, hanem könyv formában. Szintén két változata létezik: a Solid Color Chips C+U és a Solid Color Chips C+U+M. Számozásban teljesen megegyezik a Pantone Color Formula Guide számozásával.
Árakhoz kattintson ide Az ötlettől a megvalósításig, a professzionális Pantone STARTER GUIDE az eszköz a tökéletes színek kiválasztásához.
Árakhoz kattintson ide Ez a legideálisabb módja a betűk, logók, keretek, hátterek és más grafikai elemek színvilágának vizualizálásához, kommunikációjához és ellenőrzéséhez.  

Autodesk

Árakhoz kattintson ide Az Autodesk 3ds Max 2010 szoftverrel a hivatásos kreatív és média szakemberek számára kívánjuk biztosítani a legfejlettebb eszközöket. A teljes, átfogó és produktív, a munkafolyamatokat meggyorsító funkciókészlettel rendelkező animációs csomagként tervezett 3ds Max a vezető 3D animációs megoldás játékfejlesztéshez, design vizualizációhoz, vizuális effektusokhoz és oktatáshoz.
A 3ds Max® 3D modellező- és renderelőszoftver segítségével hatalmas világok alkothatók a játékokhoz, lélegzetelállító jelenetek a látványtervezéshez, és lenyűgöző virtuális valóság- (VR) élmények hozhatók létre.
Árakhoz kattintson ide Az Autodesk 3ds Max 2012 szoftverrel a hivatásos kreatív és média szakemberek számára kívánjuk biztosítani a legfejlettebb eszközöket. A teljes, átfogó és produktív, a munkafolyamatokat meggyorsító funkciókészlettel rendelkező animációs csomagként tervezett 3ds Max a vezető 3D animációs megoldás játékfejlesztéshez, design vizualizációhoz, vizuális effektusokhoz és oktatáshoz.

ACD Systems

Az ACDSee 20 a praktikus választás, ha megbízható képrendszerező megoldást keresünk alap szintű képszerkesztési funkciókkal. Az ACDSee rendelkezik minden olyan funkcióval és eszközzel, amik ahhoz kellenek, hogy a képeinket megfelelően tudjuk rendszerezni és módosítani, illetve megosztani.
Ezzel a utófeldolgozó és rétegelt szerkesztő szoftverrel rögtön a munka kreatív részéhez ugorhatunk. Az ACDSee Photo Editor 10 64 bites erejével könnyedén aktualizálhatjuk az eredeti grafikákat, rendbe tehetjük a fotóinkat, és megvalósíthatjuk a művészi elképzeléseinket.
Az ACDSee Pro 10 minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a fotóinkból. Több száz funkció áll a rendelkezésünkre a képek szerkesztésére és módosítására.
Az ACDSee Ultimate 10 képes választ adni szinte az összes olyan kérdésre, ami felmerül a kreatív képfeldolgozás és grafikai munka során. Az egyike az első olyan képmenedzselő alkalmazásoknak, melyek már képesek voltak rétegekkel is dolgozni.

Adobe (Üzleti)

Mi az Adobe Experience Manager Livefyre? Egy vadonatúj lehetőség az Experience Managerben, mely révén a weben készített tartalmakat egy folyamatos és magas minőségű áramló “tartalomfolyammá” alakíthatjuk, mindezt a saját weboldalunkon megjelenítve.  
Hirdetések menedzselése a XXI. századi kihívásoknak megfelelően, az Adobe Advertising Cloud segítségével.
Adatok alapján intelligens döntés előkészítést és gyors cselekvést kínál az Adobe Analytics Cloud.

Adobe

Árakhoz kattintson ide Táblázatunkból megtudhatja, hogy az egyes verziók mely főbb funkciókkal rendelkeznek, illetve hogy milyen újdonságokkal szolgál a legújabb After Effects CC.

Smith Micro

Az Anime Studio Debut 11 egy szórakoztató, könnyen használható, izgalmas eszköz, amit kifejezetten a kezdő rajzfilmeseknek készítettek.
Az Anime Studio Pro intuitív és megfizethető megoldás minden tradicionális animációs feladatra. A szoftver az innovatív felhasználói felület és a gazdag eszköztár mellett számos, előre elkészített tartalmat is magába foglal, így azonnal munkához láthatunk.

Apple

Az Aperture programját az alapoktól a professzionális fényképészek számára alkotta meg az Apple: minden eszközt tartalmaz, amelyre a fénykép elkészítése után szükség lehet. A szoftver az első állóképes utómunkára alkotott program, és az Apple mindent elkövet annak érdekében, hogy az éles piaci versenyben folyamatosan a legjobb legyen. Az Aperture az alapoktól a nyersképek (RAW) gyors feldolgozására lett kialakítva, és tökéletesen működik minden elterjedt formátummal.