Ingyenes tanfolyam a Pixar és a Khan Academy együttműködésében

  Ezúttal a történetmesélés világába nyerhetünk betekintést.

   

  Az ilyen történetekkel mint a Toy Story, a Wall-E vagy a Némó nyomában, a Pixar a a legszívhezszólóbb történeteket mesélte el az ezüst képernyőn. Most lehetőséged nyílik rá, hogy egyenesen tőlük megtanulhasd a történetmesélés művészetét.

   

  pixar-in-a-box.png
   

  A Disney-által birtokolt stúdio ezúttal ismét a Khan Akadémiával fogott össze, hogy a történetmesélésben szerzett tapasztalatait az ingyenes Art of Storytelling című tanfolyamban összesűrítve áthadhassa számunka.

   

   

  Ez a tanfolyam annak a Pixar in a Box című sorozatnak a harmadik része amelyik már korábban is oktatta a filmkészítés iránti lelkes érdeklődőket: a korábbi epizódokban a karakterek felépítését és az animációk alapjait tanulhattuk meg.

  Az Art of Storytelling-ben nagyszerű Pixar művészek az előadók, mint pl. Pete Docter, a Szörny Rt. rendezője, Mark Andrews a Brave direktora, vagy a Ratatouille animátora, Sanjay Patel.

  Miközben a történetmesélés első leckéje már elérhető, az animációs óriás hat további részt fog kiadni az év folyamán. A cél az, hogy kortól függetlenül bármelyik tanulót képesek legyenek végigvinni a történetmesélés koncepcióján, melynek megismeréséhez videókon, gyakorlatokon és egyéb elvégzendő feladatokon keresztül vezet az út.

  Így hát nincs más hátra mint iratkozz fel a Khan Akadémia oldalán itt hogy megtanulhasd a barátságos Pixar történetek mögötti történetmesélést.