Photoshop CS5: tartalom-függő kitöltés


Vajon már a CS5 csomag része lesz az újdonság?



John Nack, az Adobe Photoshop projekt menedzsere tegnap hívta fel a figyelmet egy videóra, amelyen az egyik munkatársa az alkalmazás egyik új, hatásos képességét demonstrálja. A tartalom-függő kitöltés bonyolult matematikai algoritmusokat használ a digitális képek elemzéséhez, így segíti a felhasználót a nem kívánt tartalmak törlése utáni terület újra kitöltésében.

A videón az új lehetőség többféle alkalmazására is látunk példát, kezdve az olyan egyszerű trükköktől, hogy hogyan távolítsuk el például a szemetet egy parkban készült képről, az olyan összetett feladatokon át, mint hogy hogyan készítsünk valódinak látszó sivatagot, vagy felhőformákat. 

Bár az Adobe a hivatalos nyilatkozatban óvatosan úgy fogalmazott, hogy a technológia „egy jövőbeni verzióban” kerül majd bevezetésre, mi úgy értesültünk, hogy már az április 12-én megjelenő Photoshop Creative Suite 5-nek a része lesz.

 

(beszeljukmac)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram