Élj a lehetőségeiddel! - A legújabb CorelDraw Graphics Suite 50% kedvezménnyel!

  Kedvenc grafikai szoftvered most féláron lehet a Tiéd!

   

  hero-cdgs-2017_750x300.png

   

  A Corel szoftverház - más nagy gyártóval szemben - nem vár Tőled semmiféle elköteleződést egy adott vásárlási konstrukció mellett, szabadon eldöntheted, hogy az adott terméket dobozosan, licenszként, vagy szoftverbérleti konstrukcióként kívánod megvásárolni.

  A mostani különleges ajánlat keretén belül  Upgrade áron, 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg a CorelDraw Graphics Suite 2017-et, amennyiben rendelkezel az alábbi szoftverek valamely verziójával:

  • Adobe Creative Cloud (CC)
  • Adobe Creative Suite (CS)

  Az ajánlat részletei:

  • Az ajánlat korlátozott ideig érvényes!
  • Az ajánlat igénybe vételéhez vásárlás előtt mindenképpen szükséges a szoftver meglétét igazolnod a következő módok valamelyikével: szériaszám, számla, képernyőmentés a vásárlásról.
  • Az ajánlat keretén belül csak teljes verziós CorelDraw Graphics Suite 2017 névre szóló licensz vásárolható.

  A CorelDRAW Graphics Suite széria minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat. A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftvereivel bármilyen grafikai feladat kivitelezhető, legyen szó vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, webgrafikáról vagy animációk készítéséről.

  A web grafikától és a flash animációtól a logótervezésig - ha megvan az elképzelés - a CorelDRAW Graphics Suite készen áll arra, hogy segítsen a megvalósításban, ráadásul számtalan oktatóanyag és előre elkészített tartalom áll a rendelkezésünkre a munka megkönnyítéséhez.

  boxshot-coreldraw-2017.png

  Viszonteladóink listáját ITT találod!

   

  Amennyiben szeretnéd, hogy az ajánlattal kapcsolatban telefonon vagy
  e-mailben tájékoztassunk, töltsd ki az alábbi kérdőívet:

  Vagy további információért keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! 
  Email: info@trans-europe.hu
  Telefon: +36-1-392-0700