Wacom - Black Friday

2023-11-16 18:32
Válogass kedvedre a Wacom Black Friday ajánlatából és szerezd be a számodra leginkább megfelelő digitális rajztáblát akár 49% kedvezménnyel.

wacom black friday

A Wacom digitális táblái között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Akár most kezdesz bele a kreatív alkotásba, akár már rajzolsz egy ideje, akár vérbeli profi vagy, aki a tökéletesnél is jobbat szeretne alkotni, a Wacom kínálatában biztosan megtalálod a számodra legjobb táblát.

A Wacom Black Friday ajánlatának keretében egyedülálló kedvezménnyel vásárolhatod meg kiszemelt tábládat.

Válogass kedvedre az alábbi listából.

Töltsd meg a világot új, kreatív ötletekkel!

A professzionális Wacom tollal, valamint az elérhető ajándék szoftverekkel a kreativitás garantált.

A Wacom képernyős digitális rajztáblák a Wacom legprofibb tábláit jelentik: élénk színek, kiváló felbontású képernyő és az ergonomikus kialakítás tökéletesen természetes élményt nyújt, és segít a kreatív ötletek és illusztrációk következő szintre emelésében.

Fedezd fel a kreativitás új módjait a Wacom képernyő nélküli digitális táblákkal. Ezekkel a táblákkal, a könnyű, szuperpontos tollal és a testreszabható gombokkal még a legvadabb ötleteidet is életre keltheted.

A Bamboo Slate teljesen átalakítja a digitális írás, rajzolás vagy jegyzetelés élményét. Azonnal digitalizálhatod kézzel írt jegyzeteidet és diagramjaidat csupán egyetlen gombnyomással úgy, hogy közben végig papírt használsz. Megmarad a valódi tintával való alkotás varázsa, digitalizált terveidet ezután pedig szerkesztheted és megoszthatod.


További információkért a táblákról látogass el a wacominfo.hu oldalra!
A Wacom táblákat és Black Friday kedvezményeket keresd partnereinknél:Ha további kérdéseid támadtak, rendelkezésedre állunk ügyfélszolgálatunkon.

Olvass tovább


Megérkeztek téli Quark kedvezményeink!

Vásárold meg a QuarkXPress-t most 40% kedvezménnyel a Quark Winter kedvezmények keretében, mely 2023. december 15-ig érvényes.

,
Black Friday!

Berobbant a Black Friday hete és mi hihetetlen ajánlatokkal készültünk!

, ,
Adobe - Cyber Monday

Legyen szó akár kreatív szoftverekről vagy 3D alkotásról, az Adobe Cyber Monday kedvezmények között mindenki megtalálja a kedvére valót.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram