Veriato Cerebral 9

ÁTTEKINTÉS


A termelékenység növelése és az érzékeny adatok biztonságának megőrzése érdekében teljes rálátást nyerhet a helyszíni, távoli vagy hibrid munkaerő tevékenységére.

A Veriato a munkaerő viselkedéselemzés vezető szolgáltatója, amely segít a vállalkozásoknak a helyszíni, távoli, távoli, távoli, távoli, távoli és vagy hibrid munkaerő tevékenységét a termelékenység növelése és az érzékeny adatok biztonságának megőrzése érdekében.

A Veriato páratlan betekintést nyújt a vállalatoknak, hogy a mai összetett munkakörnyezetben boldogulni tudjanak, különösen azokban az iparágakban, ahol érzékeny adatok és a szellemi tulajdon védelme forog kockán.

Nagy teljesítményű analitikával, amely hálózatokon, felhőben és helyben is működik, a vállalatok teljes átláthatóságra és megértésre tesznek szert, biztosítva a maximális termelékenységet és a minimális kockázatot.

Míg mások az adatok megsértésének bizonyítékait keresik, a Veriato Cerebral proaktívan figyeli a belső kockázat jeleit, hogy segítsen megelőzni az adatok megsértését. A Cerebral mindig bekapcsolva van, figyeli a felhasználók viselkedési mintáit, és a benlső kockázatokra utaló jeleket keresi. A szoftver megtanulja, hogy milyen a normális viselkedés, és zökkenőmentesen alkalmazkodik a rutin változásaihoz.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows Server 2012 vagy újabb, Windows 10 Pro vagy újabb
ProcesszorQuad Core Xeon
Memória8 GB
Tárhely100 GB
Képernyő1920x1080

FUNKCIÓK

Alkalmazottak teljesítménye

AI-alapú viselkedéselemzés Folyamatosan nyomon követhet minden egyes felhasználót, és automatikusan azonosíthatja a szokatlan vagy kockázatos tevékenységeket a Cerebral AI-alapú
viselkedéselemzéssel.

Üres és aktív idő nyomon követése A Veriato AI-alapú algoritmusa elemzi a felhasználói viselkedési mintákat, és automatikusan figyelmeztet minden rendellenes vagy gyanús tevékenységre.

Web és alkalmazás használat Rendeljen termelékenységi pontszámokat weboldalakhoz, programokhoz és alkalmazásokhoz.

Képernyőképek Válasszon a képernyőképek három típusa közül: Folyamatos, Kulcsszó által kiváltott és Tevékenység által kiváltott.

Fájl- és dokumentumkövetés Nyomon követheti a helyi, cserélhető és felhőalapú tárolókon végzett tevékenységeket, valamint a nyomtatási műveleteket. Láthatja, hogy mikor hoztak létre, szerkesztettek, töröltek vagy neveztek át fájlokat.

Testreszabható beállítások Állítson be rugalmas munkaidőt csapatonként és részlegenként, és döntse el, hogy a nap folyamán mikor kezdődik és mikor ér véget a nyomon követés.

Jelentések és valós idejű riasztások Válasszon számos előre beállított jelentés közül, vagy készítsen sajátot. Állítson be a termelékenységi mérőszámaihoz illeszkedő valós idejű riasztásokat.

Kockázatmenedzsment

Alkalmazások nyomon követése Rögzíti az összes alkalmazáshasználatot, hogy valós jelentést nyújtson arról, hogy milyen alkalmazásokat, ki és mennyi ideig használ.

Pszicholingvisztikai elemzés Azonosítja az e-mail szövegben kifejezett véleményeket az író hangulatának meghatározásához.

E-mail megfigyelés Rögzítse és elemezze a kommunikációs tevékenységet a hagyományos e-mail kliensekben, valamint számos népszerű webmail szolgáltatásban.

Hálózati tevékenység Önállóan rögzíti az alkalmazások által létrehozott kapcsolatokat, beleértve a használt portokat és a felhasznált sávszélességet.

Fájl- és dokumentumkövetés Nyomon követheti a helyi, cserélhető és felhőalapú tárolókon végzett tevékenységeket, valamint a nyomtatási műveleteket. Láthatja, mikor hoznak létre, szerkesztenek, törölnek vagy neveznek át fájlokat.

Munkahelyi vizsgálatok

Web, csevegés és IM tevékenység Rögzítse és jelentse az általánosan használt üzenetküldő alkalmazásokon zajló kommunikációs tevékenységeket. Webes tevékenység rögzítése, beleértve a webmail-használatot, fájlfeltöltéseket.

Billentyűleütés-naplózás Minden billentyűleütés rögzítése, beleértve a "rejtett" karaktereket és kombinációkat is, valamint valós idejű riasztások kiváltása meghatározott kulcsszavak alapján.

Auditálás és megfeleltetés

Felhasználói tevékenység figyelése Biztosítsa a megfelelőséget az alkalmazások, e-mailek, csevegések, fájlok, belső hálózat, web és még sok más tevékenység nyomon követésével.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram