V-Ray

ÁTTEKINTÉS

A Chaos® V-Ray® egy 3D renderelő plugin, amely minden nagyobb 3D tervező és CAD programhoz elérhető. Zökkenőmentesen működik a 3ds Max, Cinema 4D, Houdini, Maya, Nuke, Revit, Rhino, SketchUp és Unreal programokkal.

A V-Ray segítségével a művészek és a tervezők áttekinthetik és megoszthatják projektjeiket, valamint kiváló minőségű 3D-s vizualizációkat készíthetnek.

A V-Ray nagy felhasználói közösséggel rendelkezik, és hihetetlen sokoldalúságáról ismert. A V-Ray-t Sci-Tech Academy Award® és Engineering Emmy Award® díjjal tüntették ki, amiért a film- és televíziós iparban teljesen sugárkövetéses fotórealisztikus CGI-t hozott létre.

Fotorealisztikus sugárkövetéses renderelés

A V-Ray abban különbözik más renderelési megoldásoktól, hogy tartalmaz CPU és GPU+CPU hibrid renderelési lehetőségeket is. A V-Ray renderelő adaptív sugárkövetési technológiát és saját fejlesztésű jelenetintelligenciát használ a fotorealisztikus képek és animációk létrehozásához. Pontosan kiszámítja a fényeloszlást, valamint bármely anyag fizikai tulajdonságait.

Iparágvezető 3D renderelő szoftver

A V-Ray-t a 100 legnagyobb építésziroda közül 92 bízik benne, és a legnagyobb filmes és vizuális effektekkel foglalkozó cégek pipeline-rendszerébe integrálva a legnehezebb jelenetek és legnagyobb projektek kezelésére készült.

FUNKCIÓK

Építészeti vizualizáció Az építészek és a tervezők a V-Ray segítségével bármilyen 3D külsőt és a környező környezetet úgy ábrázolhatják, ahogyan az építéskor kinéz majd - legyen szó akár egy otthon felújításáról, akár egy teljesen új épületről.

Belsőépítészet A lakótértől a munkahelyig a tervezők a V-Ray díjnyertes 3D renderelő szoftverére támaszkodnak, hogy a világ legjobb belső tereit fotórealitással jeleníthessék meg.

Terméktervezés A V-Ray anyag-, világítási és renderelési eszközeivel a tervezők bármit megjeleníthetnek, amit csak elképzelnek - a korai termékkoncepcióktól a végleges, fotorealisztikus képekig.

https://static.chaos.com/gallery_images/images/000/000/577/gallery_image/dustin-brown-camera-vray-rhino-07.jpg?1518069735

Autóipar Fotóreal autós renderek: A V-Ray a legmagasabb minőségben renderel a legnagyobb színpadokon, az elektromos járművek innovatív tervezési koncepcióitól kezdve a Super Bowl szpotokig és az autókiállítások bemutatóiig.

Reklám A V-Ray teljes eszköztárával a művészek a reklámozási folyamat minden szakaszában képesek renderelni, a korai ötletektől kezdve a végleges, fotórealisztikus képekig és animációkig, nyomtatott, webes, televíziós és virtuális térben.

Játékok A játékfejlesztők ugyanazt a technológiát használhatják, amelyet a csúcskategóriás VFX-stúdiók alkalmaznak, hogy filmszerűen keltsék életre világaikat.

Televíziós VFX A V-Ray lehetővé teszi a lehetetlent. A hősöktől és teremtményektől kezdve a járművekig és környezetekig a V-Ray segít a művészeknek láthatatlan és kasszasiker effekteket készíteni az Emmy-díjas alkotások számára.

Film VFX Több mint 150 játékfilmben használták a V-Rayt a fotórealisztikus digitális emberektől, idegenektől és mosómedvéktől kezdve a nagyméretű hátterekig és a zökkenőmentes kaszkadőrautókig.

Szoftverfejlesztés A szoftverfejlesztők integrálhatják a V-Ray 3D renderelőmotorját bármely 3D tervező vagy CAD alkalmazásba, és a felhasználók számára lehetővé teszik, hogy teljesen új módon vizualizálják terveiket.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram