Üzleti megoldások a Wacomtól - Távközlés

  business_4.jpg

   

  Üdvözlöm az Üzleti megoldások a Wacomtól oldalon!

  Ha most találkozik először a vezető digitális toll és tinta technológiával, akkor ajánlom figyelmébe a tudásanyagunk első részét, ahol pontosabban megismerheti a Wacom üzleti megoldásait

   

  Melyek azok az iparágak, ahol a Wacom toll technológiája életeket változtat meg?

  Legyen szó az elektronikus aláírás rögzítésétől kezdve a papírra rajzolt adatok digitális megjelenítésén keresztül egészen a közvetlenül képernyőre rajzolásig, a Wacomnak van megoldása az Ön számára.

  Ha az időmegtakarítás, a költségek csökkentése és az ügyfélszolgálat fejlesztése fontos Önnek, akkor érdekelt lehet annak a megismerésében, hogy a Wacom hogyan segít a cégeknek és a közintézményeknek elérni mindezeket az eredményeket.

  wbs_iparagak_magyar_0.png

  Távközlés

  A papírmentes szerződések hatékonyabbá teszik a szállítókat és a szolgáltatókat

  Számos távközlési szolgáltató, mint például a Vodafone, az Orange és a Telefónica integrálta az elektronikus kézírásos aláírásokat meglévő ügyfélrendszerébe.

  A legtöbb dokumentum a távközlési ágazatban aláírást igényel, ilyenek például a mobil-, vezetékes- és internetszolgáltatásokra vonatkozó szerződések és szolgáltatói szerződésmódosítások. A dokumentumok kézi átviteléhez, ellenőrzéséhez és feldolgozásához szükséges időt viszont akár az ügyfelek kiszolgálására vagy az értékesítés hatékonyságának növelésére is fordíthatnák.

   

  STU-530+STU-430_1543_comp1.jpg

   

  Nemcsak az idő kerül pénzbe, hanem a papírkezelés költsége is növekszik, különösen ahogy nő a mennyiség. Az Ön szervezete integrálhatja az elektronikus kézírásos aláírásokat a már meglévő ügyfélrendszerekbe - ezzel jelentős időt és pénzt takaríthat meg. Azt az időt, amely az ügyfelekkel való gyorsabb kapcsolatfelvételt vagy magasabb szintű szolgáltatást teszi lehetővé.

  A Wacom aláíró pad kiváló választás kioszkok és olyan pultok számára, ahol a méretek korlátozottak. Az intenzívebb és interaktívabb vásárlói élmény érdekében a Wacom toll kijelzője lehetővé teszi, hogy az ügyfél megtekinthesse a teljes dokumentumokat, valamint használja a tollat közvetlenül a képernyőn az űrlapok és jelentések digitális tintával való kitöltéséhez, valamint elektronikusan írja alá a nevét. A Wacom toll írása vagy aláírása olyan, mint egy toll és papír használata. Bárki tudja használni.

   

  A kérdéseket és ajánlatkéréseket ezen űrlap kitöltésével küldheti el!

  Az "Érdeklődőm!" gomb megnyomásával elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

  Köszönjük szépen!

   

  Wacom_business_Rajztábla-1_4.jpg