Üzleti megoldások a Wacomtól - Tárgyalók és oktatási helyszínek

  business_3.jpg

   

  Üdvözlöm az Üzleti megoldások a Wacomtól oldalon!

  Ha most találkozik először a vezető digitális toll és tinta technológiával, akkor ajánlom figyelmébe a tudásanyagunk első részét, ahol pontosabban megismerheti a Wacom üzleti megoldásait

   

  Melyek azok az iparágak, ahol a Wacom toll technológiája életeket változtat meg?

  Legyen szó az elektronikus aláírás rögzítésétől kezdve a papírra rajzolt adatok digitális megjelenítésén keresztül egészen a közvetlenül képernyőre rajzolásig, a Wacomnak van megoldása az Ön számára.

  Ha az időmegtakarítás, a költségek csökkentése és az ügyfélszolgálat fejlesztése fontos Önnek, akkor érdekelt lehet annak a megismerésében, hogy a Wacom hogyan segít a cégeknek és a közintézményeknek elérni mindezeket az eredményeket.

  wbs_iparagak_magyar_0.png

  Tárgyalók és oktatási helyszínek

  Kommunikáljon vizuálisan egy Wacom toll kijelző segítségével

  Javítsa a közönség érdeklődését és kommunikáljon hatékonyabban a Wacom tollal, miközben megjelöli és írásban kommentálja az előadásokat és képzési anyagokat.

  A Wacom interaktív tollkijelzőinek családja rendkívül könnyen használható, mert elektronikus tollal ír vagy rajzol közvetlenül a képernyőn. Rajzoljon a Wacom kijelzőjére, ahogyan azt a papíron is tenné. 

   

  Wacom_DTU-1141_signature-display_Boardroom_362.jpg

   

  Ha egy kivetítőhöz vagy nagy kijelzőhöz csatlakoztatja az eszközt, akkor ötleteit és információit nagyobb közönséggel is megoszthatja, akár hálózaton keresztül is.

  Hogy bemutassuk, hogyan használható egy Wacom toll kijelző egy vállalati tárgyalóteremben vagy képzési teremben, képzelje el, hogy havi jelentést prezentál egy laptop, a Wacom kijelzője, a projektor és a Microsoft PowerPoint használatával. Először is, a toll minden egérfunkciót végrehajt, azaz mozgatja a kurzort, és a kattintás is szimulálható a képernyő felületéhez érintve a tollat. 

  Ez azt jelenti, hogy egy Wacom kijelzővel bármely szoftver könnyebben használható. Másodszor, ha a tollat közvetlenül a képernyőn használja a PowerPoint tinta eszközzel, kiemelheti a kulcs metrikákat, bekarikázhatja a fontos részleteket és valós időben készíthet jegyezeteket a slide-okon. “Egy kép felér ezer szóval” tartja a mondás, így egyszerű diagramok, nyilak és körök rajzolásával a prezentációját egy interaktív bemutatóvá alakíthatja. Ez ösztönzi a közönségi aktivitást, fenntartja a figyelmet, így javítva az adott prezentáció eredményességét.

   

  DTK1651_InUse_Presentation_095_VolumeTrend_RGB_LowRes.jpg

   

  Ez egy jó példa az interaktív együttműködésre, ahol a mérnökök, a projektmenedzserek és 
  a termékmenedzserek különböző helyszíneken áttekintik pl. a legújabb anyagjegyzékeket egy online telekonferencia során. Mindegyikük Wacom toll kijelzőt használ az adatok megtekintéséhez és mindegyikük frissítésekkel tudja ezeket kiegészíteni, a megbeszélés menetét a tollal közvetlenül a képernyőn írva alakítják, melynek során kiemelik a problémákat és ajánlásokat tesznek, melyeket mindenki gyorsan és könnyedén lát.

   

  A kérdéseket és ajánlatkéréseket ezen űrlap kitöltésével küldheti el!

  Az "Érdeklődőm!" gomb megnyomásával elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

  Köszönjük szépen!

   

  Wacom_business_Rajztábla-1_8.jpg