Üzleti megoldások a Wacomtól - Szolgáltatások

  business_0.jpg

   

  Üdvözlöm az Üzleti megoldások a Wacomtól oldalon!

  Ha most találkozik először a vezető digitális toll és tinta technológiával, akkor ajánlom figyelmébe a tudásanyagunk első részét, ahol pontosabban megismerheti a Wacom üzleti megoldásait

   

  Melyek azok az iparágak, ahol a Wacom toll technológiája életeket változtat meg?

  Legyen szó az elektronikus aláírás rögzítésétől kezdve a papírra rajzolt adatok digitális megjelenítésén keresztül egészen a közvetlenül képernyőre rajzolásig, a Wacomnak van megoldása az Ön számára.

  Ha az időmegtakarítás, a költségek csökkentése és az ügyfélszolgálat fejlesztése fontos Önnek, akkor érdekelt lehet annak a megismerésében, hogy a Wacom hogyan segít a cégeknek és a közintézményeknek elérni mindezeket az eredményeket.

  wbs_iparagak_magyar_0.png

  Szolgáltatások

  eSignature a hatékony rendelések, jóváhagyások és szállítások aláírásáért

  Iktassa ki a papírmunkát és végezzel el gyorsabban a feladatokat az eSignatures segítségével

  A szolgáltatók, mint például helyszíni javításokat végzők, vállalkozók és a logisztikai szakemberek mind élvezhetik a digitális ügyfélinformációk, jóváhagyások és digitális nyugták előnyeit. A Wacom számos szolgáltató cégnek segítette a megrendelési, a szerződéskötési és a kézbesítési folyamatok egyszerűsítését a pad-okkal és az eSignature megoldásaikkal.

  A kézzel írt elektronikus aláírások rögzítése a digitális információk mellé valóban papírmentes munkafolyamatot biztosít, amely nemcsak csökkenti a papírkezeléssel kapcsolatos költségeket, hanem időt takarít meg, s ez lehetővé teszi a személyzet számára, hogy az ügyfelek kiszolgálására koncentráljon.

  Az elektronikus kézi aláírások rögzítése egyszerű és nagyszerű a Wacom aláírópaddal. Könnyen csatlakoztathatóak laptopokhoz, kicsik és rendkívül megbízhatóak. Ha az Ön kiszolgáló csapatának mobilisnak kell lennie, akkor ők a Wacom Sign Pro PDF szoftverét egy Wacom tollal párosítva képesek lesznek az Android, iOS vagy Windows alapú mobil eszközökön található űrlapokon és dokumentumokon aláírásokat rögzíteni.

  A szolgáltatási ágazat szervezetei számos előnyt szerezhetnek az e-aláírások végrehajtásából:

  • A szolgáltatás megkezdése vagy a nyújtott idejű szolgáltatások igazolása előtt egyszerűen rögzítse a hozzájárulást és a jóváhagyást
  • A papírmentes rendszerre való átállás során az ügyfelek továbbra is aláírhatják szolgáltatásaikat
  • Kiküszöböli a dokumentum elvesztését, annak azonnali digitális rögzítésével
  • Az összes dokumentum elektronikus tárolásával javítja az információk elérhetőségét
  • Helyszíni munka

   

  Wacom_STU-500_235_0.jpg

   

  E-aláírások jóváhagyásokra, engedélyekre és elismerő nyilatkozatokra

  A költséges ismétlések elkerülése érdekében szerezze meg az ügyfelek előzetes felhatalmazását és biztosítsa, hogy az ügyfelek elvárásainak megfelel a szolgáltatás, miután aláírták azt.

  A papíralapú munkafolyamatok kiküszöbölésének a helyszínen nyújtott szolgáltatások esetén különösen sok értelme van. A hordozható számítógépek és táblagépek a mobil platformot és a vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítják a munka megrendelésének lekéréséhez, valamint az ügyfél elégedettségének megerősítéséhez.

  Az elektronikus módon kézzel írt aláírások felvétele ehhez a digitális információhoz valóban papírmentes munkafolyamatot biztosít, ami ideális a távoli helyszínen dolgozó munkatársak számára. A szolgáltató részleg szuper hatékonyságot ér el, valós időben gyűjthet adatokat a munka időtartamáról és befejezéséről, optimalizálhatja erőforrásait, javíthatja az ütemezési teljesítményt és gyorsíthatja a számlázási folyamatot.

  Az elektronikus kézírásos aláírások rögzítése könnyű és egyszerű egy Wacom aláíró paddal, mivel könnyen csatlakoztatható egy laptophoz, valamint kicsi és rendkívül megbízható.

  A még nagyobb mobilitás érdekében a Wacom Cintiq Companion-ot is számításba veheti, amely nemcsak beépített elektronikus tollal rendelkezik, de helyettesíti a helyszínen használandó számítógépeket is.

  Ahhoz, hogy az iPad biztonságos aláírás-rögzítő eszközzé alakuljon, párosítsa azt egy nagy teljesítményű Wacom elektronikus tollal, mint például a Bamboo Fineline vagy az Intuos Creative Stylus.

  Az elektronikus aláírás rendszer előnyei helyszíni szolgáltatások esetén:

  • A szolgáltatás megkezdése előtt könnyen hitelesíthető a beleegyező nyilatkozat
  • A nyújtott szolgáltatásokról bizonyítékot szolgáltat
  • Növeli az ügyfelek elégedettségét
  • A papírfeldolgozással, szkenneléssel, archiválással, tárolással és szállítással kapcsolatos költségeket megtakarítja
  • Az információk állandó elérhetősége az összes dokumentum elektronikus tárolásának köszönhetően
  • A dokumentumokat nem lehet elveszteni
  • Megerősíti a márka hírnevét, mint környezetbarát újító

   

  Wacom_STU-500_360a.jpg

   

  Kézbesítés

  Jelentkezzen elektronikusan a nagyobb működési ellenőrzés és hatékonyság érdekében!

  Rögzítse a kézbesítéseket igazoló aláírásokkal a rendszerben a teljesítést, ami egyben kiszűri a potenciális rosszindulatú követeléseket is.

  A papíralapú munkafolyamatok kiküszöbölése a logisztikai szolgáltatások, a futárszolgálatok és a szállítmányok számára nagyon fontos lehet. Az elektronikus tollal végzett aláírás folyamata nagyon hasonlít a papírra történő aláírásra, így e technológia nagyon elfogadott. Ma a vezeték nélküli internet-hozzáféréssel rendelkező laptopokat és táblagépeket gyakran használják ütemezéshez, nyomon követéshez és számlázáshoz. Az elektronikus kézírásos aláírás-rögzítés hozzáadásával valóban papírmentes munkafolyamat áll rendelkezésre, amely ideális a sofőrök és a futárok számára. A szolgáltató részleg szuper hatékonyságot ér el, valós időben gyűjthet adatokat a munka időtartamáról és befejezéséről, optimalizálhatja erőforrásait, javíthatja az ütemezési teljesítményt és gyorsíthatja a számlázási folyamatot.

  Az eSignatúrák rögzítése a Wacom aláírási adatformátumában több mint pusztán egy megjelenített elektronikus aláírás. Magában foglalja ugyanis azokat a biometrikus jellemzőket is, amelyek az aláírás hitelességének ellenőrzésére használhatók egy ismert aláíráshoz képest. Ez a tulajdonság nagyon jól jön a szállítási problémák kezelése során.

  A Wacom aláírópad hozzáadása az elektronikus aláírás rögzítéséhez egyszerű, mivel könnyen csatlakoztathatóak a laptophoz és nem igényelnek további energiát. Kompaktak és rendkívül megbízhatóak.

  A még nagyobb mobilitás érdekében a Wacom Cintiq Companion-t is számításba veheti, amely nemcsak beépített elektronikus tollal rendelkezik, de helyettesíti a helyszínen használandó számítógépeket is.

  Ahhoz, hogy az iPad biztonságos aláírás-rögzítő eszközzé alakuljon, adjon hozzá egy nagy teljesítményű Wacom elektronikus ceruzát, mint például a Bamboo Fineline-t vagy az Intuos Creative Stylus-t.

  Az elektronikus aláírás rendszer előnyei a szállításokhoz:

  • A szolgáltatás megkezdése előtt könnyen hitelesíthető a beleegyező nyilatkozat
  • A nyújtott szolgáltatásokról bizonyítékot szolgáltat
  • Növeli az ügyfelek elégedettségét
  • A papírfeldolgozással, szkenneléssel, archiválással, tárolással és szállítással kapcsolatos költségek megtakarítása
  • Az információk állandó elérhetősége az összes dokumentum elektronikus tárolásának köszönhetően
  • A dokumentumokat nem lehet elveszteni
  • Megerősíti a márka hírnevét, mint környezetbarát újító

   

  A kérdéseket és ajánlatkéréseket ezen űrlap kitöltésével küldheti el!

  A "Érdeklődőm!" gomb megnyomásával elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

  Köszönjük szépen!

   

  Wacom_business_Rajztábla-1_6.jpg