Üzleti megoldások a Wacomtól - Kiskereskedelmi értékesítési pont (POS)

  business_1.jpg

   

  Üdvözlöm az Üzleti megoldások a Wacomtól oldalon!

  Ha most találkozik először a vezető digitális toll és tinta technológiával, akkor ajánlom figyelmébe a tudásanyagunk első részét, ahol pontosabban megismerheti a Wacom üzleti megoldásait

   

  Melyek azok az iparágak, ahol a Wacom toll technológiája életeket változtat meg?

  Legyen szó az elektronikus aláírás rögzítésétől kezdve a papírra rajzolt adatok digitális megjelenítésén keresztül egészen a közvetlenül képernyőre rajzolásig, a Wacomnak van megoldása az Ön számára.

  Ha az időmegtakarítás, a költségek csökkentése és az ügyfélszolgálat fejlesztése fontos Önnek, akkor érdekelt lehet annak a megismerésében, hogy a Wacom hogyan segít a cégeknek és a közintézményeknek elérni mindezeket az eredményeket.

  wbs_iparagak_magyar_0.png

  Kiskereskedelmi értékesítési pont (POS)

  Az elektronikus aláírások időt és pénzt takarítanak meg

  Az elektronikus kézi aláírások egyre inkább terjednek a szolgáltatási szerződések, a vásárlási megállapodások, a jóváhagyások és a jelentések kezelésénél.

  A papírmentes folyamatok gyorsabb üzleti zárásokat eredményeznek az eSignatures-el.

  Sok kiskereskedőnek és szolgáltatónak segítettünk már, hogy az aláírási pad-okkal és a szükséges szoftverekkel / fejlesztő eszközökkel egyszerűsítse az checkout (ellenőrzési) és fizetési folyamataikat.

  Nemcsak a papírral kapcsolatos költségeket takaríthatja meg, de ügyfelei értékelik az időmegtakarítást, és a munkatársai is jobban koncentrálhatnak az értékesítés növelésére, pl. a fogyasztói hitellehetőségek bemutatására.

  A Wacom nagy figyelmet fordít arra, hogy a készülékek mennyire könnyen használhatók, milyen érzés a toll használata, hogyan áramlik a digitális tinta, mennyire világos a szöveg és a tinta a képernyőn, milyen szépen mutatnak ezek az eszközök a pultokon, és mennyi ideig működnek megbízhatóan és tűnnek újszerűnek. Mindezek a tényezők jóval túlmutatnak a puszta idő és pénz megtakarítással járó papírmentes munkafolyamatokból származó előnyökön.
  Ezek az Ön márkája, mint minőségi szolgáltató megerősítéséhez is hozzájárulnak.

  A Wacom aláíró pad-ok és tollkijelzők kiválasztása azt is bizonyítja, hogy a vállalata környezetvédelmi szempontból tudatos, értékeli az esztétikus megvalósítást és a kiváló ügyfélszolgálatért is felelősséget vállal.

   

  Wacom_DTU-1141_signature-display_POS_6596.jpg

   

  Helyszíni munka

  E-aláírások jóváhagyásokra, engedélyekre és elismerő nyilatkozatokra.

  A költséges ismétlések elkerülése érdekében szerezze meg az ügyfelek előzetes felhatalmazását és biztosítsa, hogy az elvárásaiknak megfelel a szolgáltatás, miután aláírták azt. A papíralapú munkafolyamatok kiküszöbölésének a helyszínen nyújtott szolgáltatások esetén különösen sok értelme van. A hordozható számítógépek és táblagépek a mobil platformot és a vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítják a munka megrendelésének lekéréséhez, valamint az ügyfél elégedettségének a megerősítéséhez.

  Az elektronikus módon kézzel írt aláírások felvétele ehhez a digitális információhoz valóban papírmentes munkafolyamatot biztosít, ami ideális a távoli helyszínen dolgozó munkatársak számára. A szolgáltató részleg szuper hatékonyságot ér el, valós időben gyűjthet adatokat a munka időtartamáról és befejezéséről, optimalizálhatja erőforrásait, javíthatja az ütemezési teljesítményt és gyorsíthatja a számlázási folyamatot.

  Az elektronikus kézírásos aláírások rögzítése könnyű és egyszerű egy Wacom aláíró paddal, mivel könnyen csatlakoztatható egy laptophoz, valamint kicsi és rendkívül megbízható.

  A még nagyobb mobilitás érdekében a Wacom Cintiq Companion-t is számításba veheti, amely nemcsak beépített elektronikus tollal rendelkezik, de helyettesíti a helyszínen használandó számítógépeket is.

  Ahhoz, hogy az iPad biztonságos aláírás-rögzítő eszközzé alakuljon, használjon egy nagy teljesítményű Wacom elektronikus ceruzát, mint például a Bamboo Fineline-t vagy az Intuos Creative Stylus-t.

  Az elektronikus aláírás rendszer előnyei helyszíni szolgáltatások esetén:

  • A szolgáltatás megkezdése előtt könnyen hitelesíthető a beleegyező nyilatkozat
  • A nyújtott szolgáltatásokról bizonyítékot szolgáltat
  • Növeli az ügyfelek elégedettségét
  • A papírfeldolgozással, szkenneléssel, archiválással, tárolással és szállítással kapcsolatos költségeket megtakarítja
  • Az információk állandó elérhetősége az összes dokumentum elektronikus tárolásának köszönhetően
  • A dokumentumokat nem lehet elveszteni
  • Megerősíti a márka hírnevét, mint környezetbarát újító

  Vásárlások és tranzakciók

  A papírmentes eljárások növelik a POS hatékonyságát.
  Ügyfelei kevesebbet állnak sorban, miközben a szervezet is költségeket takarít meg, és még jobban élvezheti a digitális munkafolyamatok előnyeit.

  A papírmentes folyamatok száma a kiskereskedelemben rendkívül gyors ütemben növekszik. Elektronikus kézírásos aláírásokat használunk a szerződések, a szerződési feltételek, a megállapodások, a jóváhagyások és a fizetési felhatalmazások engedélyezéséhez. Az elektronikus aláírással a kiskereskedők a papírcsökkentés révén rekord hatékonyságot és a költségmegtakarítással járó előnyöket élvezhetnek.

  Az elektronikus kézírásos aláírások a kiskereskedelmi üzletek papírmentes munkafolyamatainak szerves részét képezik. A digitális információ könnyen tárolható olyan adatbázisokban, amelyek automatikusan visszaigazolásokat küldhetnek az ügyfeleknek. Ezenkívül a digitális adatok a hatékonyabb működés érdekében a back-office műveletekbe is integrálhatóak.

  Az elektronikus kézírásos aláírások rögzítése könnyű és egyszerű a Wacom aláírási paddal, mivel kicsi és rendkívül megbízható. A színes képernyőmodellek ráadásul a különleges ajánlatok előmozdítására is használhatóak, amíg nem használják őket aláíráshoz.

  Az elektronikus aláírási rendszer előnyei a POS számára:

  • Gyorsítja az ügyfélfolyamatokat
  • Növeli az ügyfelek elégedettségét
  • A papírfeldolgozással, szkenneléssel, archiválással, tárolással és szállítással kapcsolatos költségek megtakarítása
  • Az információk kereshetőek és korlátlanul tárolhatóak a dokumentumtár elektronizálásával
  • Növeli a hűségprogramokban való részvételt a POS-ben gyűjtött e-mailek révén
  • Kiküszöböli a dokumentumvesztést
  • Megerősíti a márka hírnevét, mint a környezetbarát újítót

   

  Wacom_DTU-1141_signature-display_POS_6970.jpg

   

  Fogyasztói pénzügyek

  A fogyasztói pénzügyi megállapodások aláírására POS-en

  A kiskereskedelmi üzletekben a POS-ban aláírt pénzügyi szerződések gyakran további munkaterhelést okoznak az alkalmazottak számára. A Wacom e-aláírása segít minimalizálni a papírmunkát.

  Napjainkban a fogyasztási hiteleket a POS (Point of Sale) terminálokban kínálják és értékesítik, amikor az emberek drága árukat vásárolnak, mint például autókat, bútorokat vagy televíziót. Ezekben az esetekben a viszonteladó banki ügyintézőként vagy hitelközvetítőként működik, és ügyfelei számára nincs szükség további banki látogatásra. A viszonteladó számára azonban ez sokkal több papírmunkát jelent. Ez azt is jelenti, hogy a támogató bank által végzett hitelellenőrzési folyamat nagyon gyorsan megy végbe, majd azt követően elfogadják vagy megtagadják az ügyfél hitelkérelmét. A kézírásos elektronikus aláírással ellátott papírmentes munkafolyamat csökkenti a papírmunkát, és időt takarít meg a viszonteladó számára, melyet inkább az új ügyfelek kiszolgálására fordíthat. A szerződések és nyomtatványok tisztán digitális kezelése lehetővé teszi a nagyon gyors hitelellenőrzést szkennelés, másolás, faxolás vagy a papírok bárminemű mozgatása, postázása nélkül.

  A fogyasztói finanszírozás elektronikus aláírási rendszerének előnyei:

  • Növeli a digitális megállapodásokban kötött pénzügyi megállapodások aláírásának és feldolgozásának a hatékonyságát
  • Rövidíti a hitelelbírálás folyamatát
  • Megerősíti a kiskereskedő brandjét, mint egy “digitális innovátort”, melyet valóban érdekel az ügyfelek csalás elleni védelme
  • Megerősíti a kiskereskedő elkötelezettségét a kiváló ügyfélszolgálat fenntartásában és az ügyfelek bizalmának elnyerésében

   

  A kérdéseket és ajánlatkéréseket ezen űrlap kitöltésével küldheti el!

  Az "Érdeklődőm!" gomb megnyomásával elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

  Köszönjük szépen!

   

  Wacom_business_Rajztábla-1_7.jpg