Üzleti megoldások a Wacomtól - Egészségügy

  business_1.jpg

   

  Üdvözlöm az Üzleti megoldások a Wacomtól oldalon!

  Ha most találkozik először a vezető digitális toll és tinta technológiával, akkor ajánlom figyelmébe a tudásanyagunk első részét, ahol pontosabban megismerheti a Wacom üzleti megoldásait

   

  Melyek azok az iparágak, ahol a Wacom toll technológiája életeket változtat meg?

  Legyen szó az elektronikus aláírás rögzítésétől kezdve a papírra rajzolt adatok digitális megjelenítésén keresztül egészen a közvetlenül képernyőre rajzolásig, a Wacomnak van megoldása az Ön számára.

  Ha az időmegtakarítás, a költségek csökkentése és az ügyfélszolgálat fejlesztése fontos Önnek, akkor érdekelt lehet annak a megismerésében, hogy a Wacom hogyan segít a cégeknek és a közintézményeknek elérni mindezeket az eredményeket.

  wbs_iparagak_magyar_0.png

  Egészségügy

  A betegek és az orvosi szakemberek is kihasználják az elektronikus toll előnyeit

  A Wacom toll segítségével közvetlenül a képernyőn javíthatja a regisztrációs és hozzájárulás megadásának a folyamatát, az orvosi feljegyzések hatékonyságát és a betegek kommunikációját.

  Az elektronikus tollal való aláírás, írás és rajzolás bárki számára egyszerű

  A páciensek élvezik a Wacom aláíró padon a toll segítségével kitölteni a regisztrációs és beleegyezési formanyomtatványokat, mivel az elektronikus toll olyan érzetet nyújt, mint egy hagyományos toll. A beteg elolvashatja a képernyőn a fontos szöveget, és a képernyőn megjelenik az elektronikus tinta a nevük aláírásakor. A papírmentes regisztrációs és beleegyezési folyamatot követő kórházak és klinikák időt és költségeket takarítanak meg a papír drasztikus csökkentése révén.

  Az orvosok és más egészségügyi szakemberek számára sok éven át a toll és a papír volt a szokásos eszköz, hogy frissítsék a betegtáblákat, elmagyarázzák az állapotokat, a diagnózist és a kezeléseket, kiegészítsék ezeket egyszerű rajzokkal és megjegyzésekkel. Egy elektronikus toll használata közvetlenül a Wacom képernyőn a rajzolás és írás természetes érzését adja vissza, így az egészségügyi szakemberek élvezhetik az elektronikus orvosi feljegyzések minden előnyét, anélkül, hogy meg kellene változtatniuk annak a módját, hogy hogyan szeretnének kommunikálni a betegekkel. A Wacom a digitális világot olyanná teszi mintha a valós világban létezne.

   

  STU-530+STU-430_027_comp1.jpg

   

  Regisztráció és nyilatkozat

  A várakozási idő csökkentésével javul a betegek elégedettsége. A nyomtatáshoz, feldolgozáshoz, szkenneléshez, archiváláshoz és a papír visszakereséséhez kapcsolódó kórházi, klinikai és magánpraxisok költségei drámaian csökkentek. A Wacom kis aláíró padjai azonnal hozzáférhetők a betegek számára, hogy a kezelések vagy eljárások előtti hozzájáruló nyilatkozatokat írjanak alá.

  A Wacom toll kijelzőinek telepítésével még a digitális technológiákban járatlan betegek is könnyen elfogadják a dokumentumok képernyőn való megtekintését, az információk bevitelét és az azon történő közvetlen aláírást. Az elektronikus toll által nyújtott élmény nagyon hasonlít a tollra és papírra való íráshoz.

  A Wacom aláíró padok és a toll kijelzők hihetetlenül megbízhatóak és tartósak több évnyi folyamatos használat alatt is.

  Az elektronikus felvételi, regisztrációs és hozzájárulási rendszer előnyei:

  • Növeli a betegek elégedettségét a gyors, papírmentes folyamatok létrehozásával a regisztrálás és az ellátás esetében
  • A papírkezelésből származó költségek, például a pénzügyi költségek, az elvesztett termelékenység és a környezetvédelmi költségek felszámolása
  • Egyszerűsíti a regisztrációs folyamatot az aláírást igénylő elektronikus űrlapok konszolidálásával, melyeket egyetlen aláírással aláírhatunk
  • Az információk elérhetőségének javítása az aláírt nyomtatványok és a jóváhagyási űrlapok elektronikus egészségügyi nyilvántartásokban történő egyesítésével
  • Javítja az új szabályok betartásának képességét
  • Kiiktatja a dokumentumok elvesztésének lehetőségét
  • Biztosítja az adatok integritását és továbbfejlesztett biometrikus adatokat gyűjt a jövőbeni ellenőrzési követelményekhez

  Orvosi adatfelvétel

  Gyors és egyszerű a toll használata az elektronikus orvosi adatokat kezelő szoftverben. A szemed irányítja a kezedet és a tollat a képernyő megadott pontjára, ahova szeretnél írni. Az elektronikus toll természetesebb és intuitívabb módszert kínál a szoftver működtetésére, mint az egér vagy a trackpad. A Wacom tollban megtalálható technológiák nagyon fejlettek, miközben a használatuk ugyanolyan természetes, mintha tollal írnánk.

  Az elektronikus orvosi nyilvántartási rendszerhez rajzolási lehetőségeket nyújtó szoftverrel kombinálva a Wacom tollal működő kijelzőket, az orvosok a hagyományos módon rajzolhatnak diagramokat, kézzel írott jegyzeteket készíthetnek, vagy megjegyzéseket fűzhetnek közvetlenül a betegrekordokhoz.

  A tollal való közvetlen rajzolás és írás a Wacom képernyőn olyan, mintha egy hagyományos papírdiagramra támaszkodna. A frissítések gyorsak és hatékonyak. Mivel minden információ digitális, az orvosok a digitális rekordok megtekintésével távolról is közölhetik szakértői véleményüket. Az elektronikus orvosi feljegyzések közvetlenül a gyógyszertárakhoz is eljuttathatók a receptek gyors kitöltéséhez. A Wacom toll kijelzővel kombinált elektronikus orvosi nyilvántartási rendszer a betegek elégedettségét, az orvosok gyorsabb munkáját és az általánosabb ellátás minőségét biztosítja.

  Az elektronikus orvosi rekordrendszer előnyei:

  • A betegrekordok gyors frissítésével nő a betegek elégedettsége
  • Csökkenti az orvos adatok begépelésével töltött idejét, helyette gyors jegyzeteket és rajzokat tud készíteni a betegnyilvántartásba
  • A betegek oktatásának és a velük való kommunikációnak a fejlesztése, rajzolása és írása révén
  • Egyszerűsíti a betegfolyamatokat a regisztráció, az adatlapok és a számlázás elektronikus összekapcsolásával
  • Az elektronikus egészségügyi nyilvántartások frissítésével és megosztásával az információ rendelkezésre állása mindig biztosítható
  • Javítja az új szabályozásoknak való megfelelést
  • Megszünteti az esetleges dokumentumvesztést
  • A Wacom ökoszisztéma könnyen illeszthető a meglévő EMR szoftverrendszerekhez

  Orvosi kommunikáció

  Annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű betegellátást biztosítsák, a vezető orvosok szívesebben biztosítják, hogy a beteg teljes mértékben megértse állapotát, diagnózisát és ajánlott kezelési tervét. Az orvosok már régóta használják a tollal írható papír alapú grafikonokat, ahol ábrázolják a kezelendő területet, a tünetek változását, és tisztázzák a beteg kezelésének mikéntjét. Mivel a betegnek kérdései vannak, az orvos addig magyaráz, amíg a beteg teljesen meg nem érti helyzetét és lehetőségeit. Ez a kommunikációs és oktatási folyamat hatékony és kényelmes mind a beteg, mind az orvos számára.

  Az elektronikus orvosi nyilvántartások bevezetésével, amelyeket billentyűzettel és egérrel működtetek, sokan érezték úgy, hogy ez a betegekkel való vizuális kommunikációs módszer elbukott. De nem ez a helyzet. A rajzolóeszközöket biztosító Wacom toll és szoftver hozzáadásával az orvosok újra használhatják a tollat és a digitális tintát, hogy vizuálisan, rajzok és kézzel írt megjegyzések segítségével bemutassák az gyógyításhoz szükséges eljárásokat.

  A tollal való közvetlen rajzolás és írás a Wacom képernyőn olyan, mintha egy hagyományos papírdiagramra rajzolnánk. A frissítések gyorsak és hatékonyak. A konzultációs ülések dinamikusak és interaktívak.

  A Wacom toll kijelzővel kombinált elektronikus orvosi nyilvántartási rendszer a betegek jobb megértését, az orvosok idejének hatékony használatát és az általános gondoskodás minőségét magasabb szintre emeli.

   

  Riesling_1.jpg

   

  A betegekkel való vizuális kommunikáció előnyei:

  • A betegek oktatásának és a velük való kommunikációnak a fejlesztése rajzolás és írás révén
  • Növeli a betegek elégedettségét annak biztosításával, hogy megértik az állapotukat és a kezelési lehetőségeiket
  • Csökkenti az orvos orvosi és műszaki dokumentációk leírásával töltött idejét
  • Az orvosi nyilvántartásban javítja a kommunikáció minőségét
  • Csökkenti a laikus betegek jövőbeli peres igényeinek kockázatát, hogy jobban megértsék az eljárásokat vagy a kezeléseket
  • Az elektronikus egészségügyi nyilvántartások frissítésével és megosztásával javítható az információ könnyű elérése
  • Az elektronikus egészségügyi nyilvántartások frissítésével és megosztásával az információ elérése mindig biztosítható
  • Megszünteti az esetleges dokumentumvesztést
  • A Wacom ökoszisztéma könnyen illeszthető a meglévő EMR szoftverrendszerekhez

  Orvosi képalkotási eljárások

  Azoknak a szakembereknek, akik sok időt töltenek a fejlett orvosi képalkotó eljárások képi eredményeinek az elemzésével, azok egér használatával ezt unalmasnak, nehézkesnek, pontatlannak és fárasztónak tartják.

  Ez nagyrészt az egér “közvetítő” jellegének köszönhető. Az egér hosszú távú pontos vezérléséhez nagy koncentráció szükséges. Az egeret nem az ilyen feladatokra tervezték. Például valaha is megpróbáltál egérrel rajzolni? Hihetetlenül nehézkes. Egy toll azonban az ilyen mozgások természetes eszköze. A toll közvetlen hatása sokkal pontosabb és sokkal gyorsabb, mint az egér közvetett hatása. A Wacom toll és kijelzője egy kép kontúrstruktúrájához hasonlóan használható. Ez lehetővé teszi, hogy órákon keresztül nagyon pontosan dolgozzon, de az egér használatából eredő fáradtság nélkül.

  A nagyméretű Wacom toll és kijelzők állítható állványa lehetővé teszi, hogy kényelmes szögben állítsa be a képernyőt, így a tollal való munkavégzés közben még kényelmesebben használhatja a kezét és a karját. A Wacom tollal együtt megjelenő illesztőprogram bármilyen alkalmazással működik, így a képernyőn megjelenő előnyök “plug-and-play módon” rögtön élvezhetőek lesznek.

  A Wacom használatának előnyei az orvosi képalkotó rendszerek számára:

  • A jobb használhatóság érdekében a képernyőre rajzoló toll javítja a pontosságot és a precizitást
  • A gyorsabb kontúr- és képelemzés lehetővé teszi az orvosok számára, hogy több időt töltsenek a betegekkel
  • Csökkenti az egér kontúrozó mozgásával kapcsolatos fáradtságot
  • Javítja az ergonómiát a Wacom képernyő dőlésszögének beállításával
  • Az előadások és a kommunikáció hatékonyságának növelése a képekre rajzolással és írással
  • Minden egérrel vezérelhető szoftverrel működik
  • Könnyen csatlakozhat bármely munkaállomáshoz, PC-hez vagy laptophoz
  • Az ExpressKeys és az érintőfunkciók segítségével gyorsan kiválaszthatja és görgetheti a képszeleteket (a Wacom toll kijelzők egyes modelljein)

   

  A kérdéseket és ajánlatkéréseket ezen űrlap kitöltésével küldheti el!

  Az "Érdeklődőm!" gomb megnyomásával elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

  Köszönjük szépen!

   

  Wacom_business_Rajztábla-1_1.jpg