Üzleti megoldások a Wacomtól - Biztosítás

  business_3.jpg

   

  Üdvözlöm az Üzleti megoldások a Wacomtól oldalon!

  Ha most találkozik először a vezető digitális toll és tinta technológiával, akkor ajánlom figyelmébe a tudásanyagunk első részét, ahol pontosabban megismerheti a Wacom üzleti megoldásait

   

  Melyek azok az iparágak, ahol a Wacom toll technológiája életeket változtat meg?

  Legyen szó az elektronikus aláírás rögzítésétől kezdve a papírra rajzolt adatok digitális megjelenítésén keresztül egészen a közvetlenül képernyőre rajzolásig, a Wacomnak van megoldása az Ön számára.

  Ha az időmegtakarítás, a költségek csökkentése és az ügyfélszolgálat fejlesztése fontos Önnek, akkor érdekelt lehet annak a megismerésében, hogy a Wacom hogyan segít a cégeknek és a közintézményeknek elérni mindezeket az eredményeket.

  wbs_iparagak_magyar_0.png

  Biztosítás

  Papírmentes irányelvek, alkalmazások, követelések és módosítási kérelmek

  A formanyomtatványokat és a dokumentumokat elektronikusan lehet létrehozni, kitölteni és aláírni, így a feldolgozási idő és a költségek csökkenthetők, a papír- és archiválási költségek pedig megszűnnek.

  Az ügynökök a számítógép képernyőjén osztják meg a jelentéseket az ügyféllel, és végig vezetik az alkalmazási, a jóváhagyási vagy a követelések folyamatain. Ha a módosításokhoz vagy a feltételek megváltoztatásához az ügyfél aláírásra van szükség, az aláírási mező megjelenik a Wacom aláírási pad-on vagy egy toll kijelzőn, és az ügyfél a tollat ugyanúgy használja nevét közvetlenül a képernyőn való aláírására, ahogy azt papíron tenné.
  Amikor a követelések vagy megállapodások kifizetéséhez aláírásokra van szükség, a hordozható számítógéphez csatlakoztatott Wacom aláíró pad nyújt megoldást ahhoz, hogy olyan értékes időt takarítson meg, ami általában a papírfeldolgozással telne.

   

  STU-530+STU-430_640_comp1.jpg

   

  A Wacom aláíró pad-ok kicsik és tartósak, így kiváló választásnak bizonyulnak az irodák pultjaira és íróasztalaira, valamint ezen helyeken kívül a hordozható számítógéppel való használatra.

  A mélyebb és intuitívabb élmény érdekében, különösen a digitális formanyomtatványok kitöltésekor, a Wacom toll kijelzőpad is használható a jelentések írására, jegyzetelésre, megjegyzéseire, jelölésére, kiemelésére és jóváhagyására, valamint a fedőlapok módosítására közvetlenül a képernyőn, ahogy azt a papíron már megszoktuk. A kötvénytulajdonosok megtekinthetik a teljes dokumentumot, digitális tintával írhatnak és elektronikusan írhatják alá a nevüket.

   

  A kérdéseket és ajánlatkéréseket ezen űrlap kitöltésével küldheti el!

  Az "Érdeklődőm!" gomb megnyomásával elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

  Köszönjük szépen!

   

  Wacom_business_Rajztábla-1_3.jpg