Üzleti megoldások a Wacomtól - Banki és pénzügyi szolgáltatások

  business_0.jpg

   

  Üdvözlöm az Üzleti megoldások a Wacomtól oldalon!

  Ha most találkozik először a vezető digitális toll és tinta technológiával, akkor ajánlom figyelmébe a tudásanyagunk első részét, ahol pontosabban megismerheti a Wacom üzleti megoldásait

   

  Melyek azok az iparágak, ahol a Wacom toll technológiája életeket változtat meg?

  Legyen szó az elektronikus aláírás rögzítésétől kezdve a papírra rajzolt adatok digitális megjelenítésén keresztül egészen a közvetlenül képernyőre rajzolásig, a Wacomnak van megoldása az Ön számára.

  Ha az időmegtakarítás, a költségek csökkentése és az ügyfélszolgálat fejlesztése fontos Önnek, akkor érdekelt lehet annak a megismerésében, hogy a Wacom hogyan segít a cégeknek és a közintézményeknek elérni mindezeket az eredményeket.

  wbs_iparagak_magyar_0.png

  Banki és pénzügyi szolgáltatások

  Papírmentes fióknyitás, alkalmazások és tranzakciók

  A világ vezető bankjai a Wacom elektronikus kézírásos aláírásának és elektronikus kitöltési megoldásainak megvalósításával járó költségtakarékos előnyöket realizálják.

  Banki és pénzügyi áttekintés

  A Wacom több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik abban, hogy a digitális világot a valós világhoz hasonlatossá tegye, ennek során nagyon komolyan veszik a felhasználói élményt.

  Ma már érthető, hogy a vásárló vagy az ügyfél tapasztalata a hitelesítési vagy jóváhagyási rendszerünkkel kapcsolatban tulajdonképpen a saját márkánk kiterjesztése. Mivel bizalmukat és pénzügyi elkötelezettségüket fejezik ki a szervezetünk iránt, tartozunk nekik annyival, hogy biztosítjuk számukra, hogy elektronikus aláírásuk és személyes adataik valóban biztonságban vannak. Az érzékeny információk elektronikus Wacom tollal való rögzítése jogilag kötelező érvényű és teljesen olyan, mintha egy papírra írna, majd a végén aláírná. A Wacom tollból származó digitális tinta sima és érzékeny. A Wacom toll olyan érzetet nyújt, mintha valódi tintapatron lenne benne, és így is kell lennie. Képesnek lenni megtekinteni a szöveget és a képeket a képernyőn, különösen a több százezer tranzakció után, megerősíti a márkáját és az elkötelezettségét a felhasználói élmény iránt. A Wacom aláíró pad-ok a legrobosztusabb, legmegbízhatóbb és legtartósabb rögzítő eszközök, amelyek a legalacsonyabb teljes költséget (TCO) biztosítják.

   

  Wacom_DTU-1141_signature-display_Banking_735.jpg

   

  A Wacom elektronikus aláírás-megoldása igazán emberi: a Wacom elektronikus toll által nyújtott élmény nagyon hasonlít a hagyományos papírra, egyben a papírmentesség minden előnyével. Minden alkalommal, amikor a munkatársai megtakarítják a feldolgozásra, nyomtatásra, szkennelésre és a papír visszakeresésére szánt időt, akkor sokkal több idejük lesz az ügyfelek produktív kiszolgálására.

  Onnantól kezdve, hogy papírtakarékosság miatt elkezdik rögzíteni és tárolni az elektronikus kézírásos aláírásokat, onnantól bevezethetővé válik egy hitelesítési rendszer az újonnan összegyűjtött aláírások és az ismert referencia-aláírások összehasonlítására a még nagyobb hatékonyság érdekében.

  Ma szinte mindenféle formanyomtatványt alá lehet már írni elektronikusan: új számla nyitásakor, hitel- és hitelkérelmeknek elbírálásakor vagy pénzügyi termékek értékesítésekor. Kicsi és megbízható aláíró padunk kiváló választás az elektronikus kézírásos szignók rögzítésére a banki pénztáros / pénz számláló helységben. A világ számos régiójában jogszabály rögzíti, hogy ezek az elektronikus kézírásos aláírások jogilag ugyanolyan kötelező érvényűek legyenek.

  A mélyebb és intuitívabb élmény érdekében, különösen a digitális formanyomtatványok kitöltésekor, a Wacom toll és a kijelző használható a képernyőn lévő alkalmazások és megállapodások írására, kommentelésére (jegyzetelésére), jelölésére, kiemelésére és jóváhagyására, ugyanúgy mintha papírra írnánk. Az ügyfelek megtekinthetik a teljes dokumentumot, valamint írhatnak rá és alá is írhatják.

  A bankok számára készített elektronikus aláírási rendszer előnyei:

  • Növeli a fogyasztói tranzakciók jóváhagyásának és engedélyezésének hatékonyságát
  • Javítja a bizalmas pénzügyi információkhoz való hozzáférés gyorsaságát és pontosságát
  • Az aláírás-hitelesítést gyorsan és biztonságosan végezheti el
  • Egyszerűsíti a számlanyitást az ügyfelek számára
  • Jelentősen csökkenthető a csalás kockázata azáltal, hogy az elektronikus aláírások ellenőrzési rendszerét a Wacom elektronikus tollkészülékei által rögzített biometrikus aláírási adatok felhasználásával valósítják meg
  • Megerősíti a bank brandjét, mint egy “digitális innovátort”, melyet valóban érdekel az ügyfelek csalás elleni védelme
  • Erősíti a bank elkötelezettségét a kiváló ügyfélszolgálat és az ügyfelek bizalmának megnyerése iránt azáltal, hogy jó minőségű és rendkívül tartós aláírási padot vagy tollat használhat az ügyfél

  Hitelszövetkezetek

  A Wacom elektronikus toll élménye nagyon hasonlít a hagyományos papíréra, a papírmentes folyamat minden előnyével kiegészülve. A képernyő élessége, a toll ergonómiája és a karcálló üvegfelület mind a legmagasabb minőséget képviseli, amit a szövetkezet tagjai értékelni fognak.

  A tagok számára az ügyintézés ideje jelentősen csökken, és a személyzetnek is több ideje lesz az igényeik kielégítésére. Ma szinte mindenféle formanyomtatványt már alá lehet elektronikusan írni, legyen az új számla megnyitása, hitel- és hitelkérelmek vagy pénzügyi termékekhez kapcsolódó iratok. Egyes progresszívebb bankok már elektronikus aláírásokat használnak az összes pénztári szolgáltatásnál is, és ezen keresztül engedélyezik a banki tranzakciókat, például a be- és kifizetéseket vagy az átutalásokat is.

  Onnantól kezdve, hogy papír takarékosság miatt elkezdik rögzíteni és tárolni az elektronikus kézírásos aláírásokat, onnantól bevezethetővé válik egy hitelesítési rendszer az újonnan összegyűjtött aláírások és az ismert referencia-aláírások összehasonlítására, mindezt a még nagyobb hatékonyság érdekében.

  Ma szinte mindenféle formanyomtatványt alá lehet már írni elektronikusan: új számla nyitásakor, hitel- és hitelkérelmek elbírálásakor vagy pénzügyi termékek értékesítésekor. Kicsi és megbízható aláíró padunk kiváló választás az elektronikus kézírásos aláírások rögzítésére a banki pénztáros / pénz számláló helységben. A világ számos régiójában jogszabály rögzíti, hogy ezek az elektronikus kézírásos aláírások jogilag ugyanolyan kötelező érvényűek legyenek.

  A mélyebb és intuitívabb élmény érdekében, különösen a digitális formanyomtatványok kitöltésekor, a Wacom toll és a kijelző használható a képernyőn lévő alkalmazások és megállapodások írására, kommentelésére, jelölésére, kiemelésére és jóváhagyására, ugyanúgy mintha papírra írnánk. Az ügyfelek megtekinthetik a teljes dokumentumot, valamint írhatnak rá és alá is írhatják.

   

  Wacom_DTU-1141_signature-display_Banking_1383.jpg

   

  A hitelszövetkezetek számára készített elektronikus aláírási rendszer előnyei:

  • Növeli a fogyasztói tranzakciók jóváhagyásának és engedélyezésének hatékonyságát
  • Javítja a bizalmas pénzügyi információkhoz való hozzáférés gyorsaságát és pontosságát
  • Az aláírás-hitelesítést gyorsan és biztonságosan végezheti el
  • Egyszerűsíti a számlanyitást az ügyfelek számára
  • Jelentősen csökkenthető a csalás kockázata azáltal, hogy az elektronikus aláírások ellenőrzési rendszerét a Wacom elektronikus tollkészülékei által rögzített biometrikus aláírási adatok felhasználásával valósítják meg
  • Megerősíti a bank brandjét, mint egy “digitális innovátort”, melyet valóban érdekel az ügyfelek csalás elleni védelme
  • Erősíti a bank elkötelezettségét a kiváló ügyfélszolgálat és az ügyfelek bizalmának megnyerése iránt azáltal, hogy jó minőségű és rendkívül tartós aláírási padot vagy tollat használhat az ügyfél

  Fogyasztási hitelek:

  Napjainkban a fogyasztási hiteleket a POS (Point of Sale) terminálokban kínálják és értékesítik, amikor az emberek drága árukat vásárolnak, mint például autókat, bútorokat vagy televíziót. Ezekben az esetekben a viszonteladó banki ügyintézőként vagy hitelközvetítőként működik, és ügyfelei számára nincs szükség további banki látogatásra. A viszonteladó számára ez sokkal több papírmunkát jelent. Ez azt is jelenti, hogy a támogató bank által végzett hitelellenőrzési folyamat nagyon gyorsan megy végbe, majd azt követően elfogadják vagy megtagadják az ügyfél hitelkérelmét. A kézírásos elektronikus aláírással ellátott papírmentes munkafolyamat csökkenti a papírmunkát, és időt takarít meg a viszonteladó számára, melyet inkább az új ügyfelek kiszolgálására fordíthat. A szerződések és nyomtatványok tisztán digitális kezelése lehetővé teszi a nagyon gyors hitelellenőrzést szkennelés, másolás, faxolás vagy a papírok bárminemű mozgatása, postázása nélkül.

  Az elektronikus aláírási rendszer előnyei a fogyasztói hitelt nyújtók számára:

  • Növeli a digitális pénzügyi megállapodások aláírásának és feldolgozásának a hatékonyságát
  • Lerövidíti a hitelnyújtás folyamatát
  • Megerősíti a kiskereskedő “digitális innovátor” brandjét, és azt a benyomást kelti, hogy valóban védik az ügyfelek érdekeit csalás ellen
  • Megerősíti a kiskereskedő elkötelezettségét a kiváló ügyfélszolgálat és az elégedett ügyfelek iránt

   

  A kérdéseket és ajánlatkéréseket ezen űrlap kitöltésével küldheti el!

  Az "Érdeklődőm!" gomb megnyomásával elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

  Köszönjük szépen!

   

  Wacom_business_Rajztábla-1_0.jpg