Üzleti megoldások a Wacomtól - Állami szektor

  business.jpg

   

  Üdvözlöm az Üzleti megoldások a Wacomtól oldalon!

  Ha most találkozik először a vezető digitális toll és tinta technológiával, akkor ajánlom figyelmébe a tudásanyagunk első részét, ahol pontosabban megismerheti a Wacom üzleti megoldásait

   

  Melyek azok az iparágak, ahol a Wacom toll technológiája életeket változtat meg?

  Legyen szó az elektronikus aláírás rögzítésétől kezdve a papírra rajzolt adatok digitális megjelenítésén keresztül egészen a közvetlenül képernyőre rajzolásig, a Wacomnak van megoldása az Ön számára.

  Ha az időmegtakarítás, a költségek csökkentése és az ügyfélszolgálat fejlesztése fontos Önnek, akkor érdekelt lehet annak a megismerésében, hogy a Wacom hogyan segít a cégeknek és a közintézményeknek elérni mindezeket az eredményeket.

  wbs_iparagak_magyar_0.png

  Állami szektor

  A Wacom toll eszközök a kormányokat és a közszolgáltatásokat is hatékonyabbá teszik.

  Az elektronikus formanyomtatványok és az elektronikus aláírások a kormányzat számára jelentős költségeket takarítanak meg, mivel a tollat közvetlenül a képernyőn használva az ügyfélszolgálatok munkája is felgyorsul.

  Ha technikai megoldásokat ajánlunk a polgárok kiszolgálására, akkor robusztus, tartós, megbízható, hatékony és nagyon könnyen kezelhető megoldásra van szükség. A Wacom aláíró padokat és a toll kijelzőket úgy tervezték és gyártották, hogy ezek a tulajdonságok elsőbbséget élveznek.

  A szabadalmaztatott tolltechnológiánk lehetővé teszi, hogy a toll ugyanúgy dolgozhasson a képernyőn, ahogy a tinta a papíron, így bárki bármilyen gyakorlás nélkül azonnal képes ezeket használni.

  A tollban nincsenek elhasználódó akkumulátorok, nincsenek összegubancolódó elektromos vezetékek, és nincsenek műanyag felületű képernyők, amik már a normál használat során összekarcolódnának. A Wacom több mint 30 éve szolgálja a kormányokat és az állami szerveket. Mint igazán globális vállalat és mint a megbízható toll-alapú beviteli eszközök gyártója, jól felkészültek az állami igények kielégítésére és büszkén kiállnak termékeik minőségéért.

   

  Wacom_DTU-1141_signature-display_Office_2922.jpg

   

  Űrlapok és ID-k

  Közszolgálat papírmunka nélkül
  Az állampolgárok kiszolgálására megalkotott digitális munkafolyamatok gyorsan helyettesítik a felesleges papírmunkával töltött időt. Az elektronikus aláírások és űrlapok használata időt és pénzt takarít meg.

  A közszféra Wacom aláíró padjait és toll plusz kijelzőit elektronikus formanyomtatványok kitöltésére és aláírására használják. Egy panaszlap kitöltése, egy új útlevél vagy vezetői engedély iránti kérelem és hasonlók aláírást igényelnek. A modern, teljesen digitális folyamat kiküszöböli a szkennelés szükségességét, kis ügyintézési teret igényel és lehetővé teszi a dokumentumok gyors megtalálását. Az új elektronikus dokumentumfolyamat időt takarít meg, ami rövidebb várakozási időt eredményez a polgárok számára, és több időt biztosít a valóban értékes szolgáltatások nyújtására. Az állami szervek jelentős költséget takarítanak meg, mint például a papír, a tinta, és szinte teljesen kivonhatják a forgalomból a nyomtatókat és az egyéb kellékanyagokat. Az elektronikus kézírásos aláírás számos hivatalos dokumentum, mint például útlevél, személyi igazolvány vagy belépőkártya elfogadott része lett. A Wacom aláíró lapjai nagy felbontású kézírásos aláírások rögzítésére szolgálnak, és tartalmazhatnak az aláírási adatokba ágyazott olyan biometrikus profilokat az útlevelekben és a személyi azonosítókban, melyekkel a csalások megelőzhetőek. A Wacom aláíró padokat széles körben használják az állami hivatalokban, a bűnüldöző szerveknél és más hatóságoknál szerte a világban.

  Az elektronikus aláírás rendszer előnyei a közszférában:

  • Növeli a nyomtatványok és dokumentumok kitöltésének, aláírásának és jóváhagyásának a hatékonyságát
  • Az aláírás-hitelesítést gyorsan és biztonságosan végzi el
  • Aláírás rögzítése szkennelés nélkül személyi igazolványok és útlevelek esetében
  • Csökkenti a várakozási időt és így növelhető a kiszolgált ügyfelek száma
  • Több időt szánhatnak a minőségi közszolgáltatásra
  • A papír nyomtatásával, tárolásával, archiválásával, visszakeresésével és szállításával kapcsolatos költségek kiküszöbölhetőek

  Parancsnoki központok

  Ha egy parancsnoki központban létfontosságú az ön számára lecsökkenteni az információk eljuttatásának idejét a megcélzott szervezeti egységekhez, akkor fontolja meg a Wacom tollal párosított kijelző használatát. Az elektronikus toll az egérhez hasonlóan vezérli a kurzort, a közvetlen szemkontaktus miatt azonban mindez sokkal gyorsabban történik. A szoftver tollal történő gyorsabb kezelhetősége egy képernyőn nem az egyetlen előny, hiszen kézzel írott jegyzeteket is készíthet, mely olyan könnyűnek tűnhet, mintha csak tollal rajzolna egy papírra. A terület gyors és vázlatos kijelölése, vagy az irányváltozásokat jelző nyilak belefirkantása csak néhány másodpercet vesz igénybe, de ezek sok információt gyorsan és egyszerűen közvetítenek az érintetteknek.

  A Wacom tollal kombinált kijelzők hosszú élettartamot garantálnak folyamatos használat mellett. A szabadalmaztatott elektromágneses toll technológia azt jelenti, hogy a tollban nincsenek akkumulátorok, amik elhasználódnak, továbbá elektromos vezetékek sem kapcsolódnak a tollhoz, amik megtekeredhetnének vagy elszakadhatnának. A kijelzők ellenállnak a karcolásoknak, mivel edzett üvegből készülnek. Ráadásul hozzáadhatók bármely meglévő számítógépes rendszerhez, és külső monitorként is üzemelhetnek.

   

  DTK1651_InUse_Office_091_RGB_LowRes.jpg

   

  A tollal kombinált kijelző használatának előnyei egy parancsnoki központban:

  • Navigáljon a szoftveren, és vezérelje villámgyorsan a kurzort a képernyőn lévő tollal
  • Rajzoljon rajzokat, vázlatokat és terveket a tollal, hogy vizuálisan kommunikáljon
  • Készítsen kézzel írott jegyzeteket
  • A terepen lévők azonnal láthatják a rajzokat és megjegyzéseket, így az utasítások továbbítása is rendkívül gyors
  • Az elektronikus toll technológia tartós, robusztus és karbantartásmentes
  • Minimális képzésre van szükség ahhoz, hogy bárki profivá váljon a toll használatában a képernyőn

  Választások

  Világszerte sok választási eredményt tettek kétségessé a papíralapú szavazólapok okozta problémák. A papír-szavazólapok számlálási és ellenőrzési folyamata munkaigényes, és az emberi hibák miatt kockázatos. A szavazók azonosítása rendszerint biztonsági hibáktól hemzseg és könnyen kijátszható. Sok választáson nem is tesznek semmilyen intézkedést annak biztosítására, hogy csak a legális szavazók szavazatait számolják be. Mindezeket a kérdéseket egy modern, elektronikus szavazási rendszerrel lehet kezelni, amely magában foglalja az elektronikus kézírásos aláírások rögzítését.

  A Wacom aláíró padok kicsik, karcállóak és megbízhatóak, több százezer elektronikus aláírást is kibírnak több éves üzemeltetésük során.

  A Wacom fejlesztői támogatást és SDK-kat biztosít azon kormányzati szervek számára, akik elektronikus kézírásos aláírási képességekkel kívánják kibővíteni a meglévő hálózati rendszereiket.

   

  Wacom_DTU-1141_signature-display_Office_2926.jpg

   

  Az elektronikus aláíró rendszer előnyei a közszférában választáskor:

  • Növeli a hatékonyságot a szavazólapok létrehozásakor, kitöltésekor, aláírásakor és számlálásakor
  • Kiiktatja az olvashatatlan vagy sérült szavazólapok kockázatát
  • A digitális feldolgozással a választási eredmények pontosan és hibamentesen összegezhetőek
  • Biztosítja, hogy csak a törvényes szavazók szavazatait számolják össze
  • Szkennelés nélkül rögzíti a személyazonosság igazolásáról szolgáló dokumentumok aláírásait
  • Csökkenti a szavazásokon a várakozási időt, így nagyobb részvételi arány érhető el egy választáson
  • A papíralapú szavazólapok nyomtatásával, válogatásával, számlálásával, tárolásával, archiválásával, kezelésével és szállításával kapcsolatos költségeket kiküszöböli

   

  A kérdéseket és ajánlatkéréseket ezen űrlap kitöltésével küldheti el!

  A "Érdeklődőm!" gomb megnyomásával elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

  Köszönjük szépen!

   

  Wacom_business_Rajztábla-1_5.jpg