Üzleti megoldások a Wacomtól - Hogyan működnek a tollaink?

business.jpg

 

Üdvözlöm az Üzleti megoldások a Wacomtól oldalon!

Ha most találkozik először a vezető digitális toll és tinta technológiával, akkor ajánlom figyelmébe a tudásanyagunk első részét, ahol pontosabban megismerheti a Wacom üzleti megoldásait

 

Hogyan működnek a tollaink?

Rajzolni, írni és aláírni a számítógépén egyszerűen!

Mindannyian ismerjük, hogy milyen érzés papírra írni. Könnyű, természetes és már gyermekkorunk óta tudjuk hogyan kell csinálni. Azonban, miközben egy egyszerű papírlapon Ön által automatikusan megtörténnek azok a dolgok, hogy pl. hova helyezte a tollat, milyen keményen nyomta le, ennek a digitális megvalósítása sokkal összetettebb.

Így működik ez nálunk…

A finom érzékelők, a kifinomult algoritmusok és az ultragyors adatátvitel kombinálásával a Wacom elérte, hogy olyan digitális toll élményt nyújtson, amely annyira intuitív és természetes, mint maga az írás, a rajzolás vagy a kézi aláírás.

A szabadalmaztatott elektromágneses rezonancia (EMR) technológiánk lehetővé teszi, hogy elektronikus tolljaink zsinór vagy akkumulátor nélkül működhessenek.

 

 

Hogyan működhet az elektronikus toll akkumulátorok vagy tápkábel nélkül? Ez igazi varázslat!

Az EMR technológiánk másodpercenként többször is átvált két üzemmód között. Először is van egy energia üzemmód, ahol az érzékelő mágneses mezőt hoz létre és küld egy olyan frekvenciát, amelyet a toll felvett. Ez vezeték nélkül továbbítja az energiát a tollba, mint ahogyan egy hangvilla is képes egy zongorahúrt mozgatni anélkül, hogy megérintené. Amint a toll energiát képes leadni, ezt átirányítja a toll áramkörein, mint rádiófrekvenciás (RF) jelet. Ekkor az érzékelő leáll, és átkapcsol hallgató üzemmódra. Az érzékelő ezután észleli az érzékelő fölött található tollat. A jelerősség mérésével az érzékelő mentén valós időben több ponton elvégezhetjük a számításokat, hogy pontosan meghatározzuk, hogy hol található a toll, valamint, hogy a toll hegyét lenyomják-e, és ha igen, milyen keményen.

Néhány Wacom tollnak van még oldalsó kapcsolója és egy radír is, amely bármikor aktiválható, amikor a toll közel van az érzékelőhöz. Ennek a technológiának a szépsége az, hogy az energia LCD-kijelzőkön és védőfelületeken áthaladhat anélkül, hogy külső áramforrásokra lenne szükség. Ez azt jelenti, hogy nincsenek elhasználódó akkumulátorok, a tápkábelek pedig nem tekerednek vagy törhetnek meg.

 

DTK1651_InUse_Presentation_240_VolumeTrend_RGB.jpg

 

Ez a technológia a minőség iránti figyelmünkkel párosítva, az iparág legjobb pontosságát és tartósságát eredményezi.

Ez azt jelenti, hogy az aláírások rögzítéséhez egy kemény üvegfelületet tudunk elhelyezni a kijelzőink tetején, így az aláíró padok több százezer aláírás után is még mindig újnak tűnnek és hibátlanul működnek. Mivel a tollban nincsenek akkumulátorok vagy a tollhoz csatlakoztatott tápkábelek, amelyek elfordulhatnak és megszakadhatnak, a Wacom aláíró padjai nem igényelnek karbantartást.

Az interaktív tollkijelzőnk segítségével rajzokat vagy megjegyzéseket írhatunk le egy olyan tollal, amely közvetlenül a képernyőn működik pontosan úgy, ahogy azt elvárnánk. A természetes szem-kéz koordinációnak köszönhetően a tollat pontosan arra a helyre mozgatja, ahová azt szeretné, a kurzor közvetlenül alatta mozog, még akkor is, ha a toll áthalad a felületen. Amikor megnyomja a toll hegyét a képernyőn, a számítógép felismeri ezt az egérkattintást. A toll dupla érintése megegyezik a dupla kattintással. Ha olyan alkalmazást használ, amely támogatja a rajzeszközöket, a Wacom toll lehetővé teszi, hogy pontosan úgy rajzoljon, mint a papírra. Semmi sem használható könnyebben és mivel a szemed közvetlenül vezeti a tollat, a szoftver használata a tollal gyors és egyszerű.

Már régóta készítünk olyan elektronikus tollakat, melyekkel a célunk, hogy a digitális világot ugyanolyannak érzékeljük, mint a valós világot. Ha bármikor a kezébe vesz egy Wacom tollat, pontosan ezt fogja Ön is érzeni.

Milyen előnyei vannak a Wacom EMR technológiának más típusú toll-alapú eszközökkel szemben?

Számos alternatív technológia, ahol aláíró padot és a toll kijelzőt használnak, az ujjlenyomat-technológián alapul. Az érintőképernyős technológiák, mint például az ellenállás-alapú, a kapacitív és az optikai egyaránt használatosak toll beviteli eszközként, de mivel ezek az emberi ujj számára lettek tervezve, így nyilvánvalók a korlátjaik, ha ezekkel írunk.

 

A kérdéseket és ajánlatkéréseket ezen űrlap kitöltésével küldheti el!

Az "Érdeklődőm!" gomb megnyomásával elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkat.

Köszönjük szépen!

 

Wacom_business_Rajztábla-1.jpg

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram