Többfelhasználós üzleti kedvezmények

 

Adobe Transactional Licensing 5.0 licenckonstrukció (TLP)

Kis- és nagyfelhasználóinknak kidolgozott licenckonstrukcióink hatékony mennyiségi szoftverlicencelést tesznek lehetővé akár egy kis stúdió, akár egy ezer felhasználós nagyvállalat számára is. A program alapja a beszerzések nagyságrendjén alapuló lépcsőzetes mennyiségi árengedmény.

Előnyei:

  • a licencek névre szólóak, így elvesztés, megsemmisülés esetén könnyen pótolhatók,
  • a beszerzés során nem keletkeznek felesleges dokumentációk és lemezkészletek, de a szükséges mennyiségben ezek bármikor igény szerint megrendelhetők,
  • egyetlen, könnyedén nyilvántartható szériaszám, egyszerűbb adminisztráció,
  • 10-15 %-os költségmegtakarítás.

Az alábbi táblázat segítségével könnyedén áttekinthető az Adobe Transactional Licensing 5.0 programja. Minden egyes terméknek külön pontértéke van (Pl. Adobe Photoshop = 700 pont, Acrobat Standard = 300 pont, Acrobat Pro = 450 pont, Creative Suite Design Premium = 1900 pont stb...), ezek összértéke eredményezi azt a szintet ("Level 1" vagy "Level 2"), amely alapján az árengedmény igényelhető. A rendeléshez szükséges minimális pontérték minden esetben 1 pont, azaz akár 1 db licenc megvásárlásával is élvezhetők a konstrukció előnyei. A pontgyűjtés több nyelvi verzió egyidejű megrendelése esetén is lehetséges (pl: angol és magyar), és akár különböző termékek is keverhetők (pl. Acrobat + Photoshop + InDesign).

Konstrukciók "Level 1" ponthatárok "Level 2" ponthatárok  
Üzleti 1 - 2.499 2.500 +  
Oktatási 1 - 2.499 2.500 +  
Kormányzati Egy szint - azonos ár

A program tranzakcionális, azaz az egyes vásárlások során megszerzett pontértékek nem összegződnek. A telepítéshez a szoftver ingyenesen letölthető, de opcionálisan  telepítő DVD is rendelhető, ami általában 7 400.- Ft + Áfa.

Példa:

5 db illetve 35 db üzleti Adobe Acrobat X Pro IE rendelése (1 Acrobat Pro licenc = 450 pont)

5 db Adobe Acrobat X Pro IE Full License (5x450 = 2 250 pont -> "Level 1" ár) 5 x 171 500.- Ft + Áfa
35 db Adobe Acrobat X Pro IE Full License (35x450 = 15 750 pont -> "Level 2" ár) 35 x 166 100.- Ft + Áfa

Fenti példából jól látható, hogy az egységár jelentősen csökkent a darabszám emelkedésével.

 

Adobe Cumulative Licensing 5.0 licenckonstrukció (CLP)

Az Adobe e licencelési programja, a CLP 5 lehetővé teszi, hogy az Önök szervezete is csökkentse a költségeit, és egyszerűsítse a kétéves tagság idején a mennyiségi licenccel beszerzett szoftverek szoftveres felügyeletét. A világ különböző területein található szervezetei összesített megrendeléseivel nem csupán megtakarítást tesz lehetővé a CLP 5, hanem központosított eszközökkel segíti az Adobe mennyiségi licenccel beszerzett szoftverek használatának nyomon követését és kezelését is.

A kezdeti megrendelésből képződő pontok száma határozza meg azt az árengedményi szintet, amellyel a tagsági időszakot kezdheti. Az árengedményi szint azonban növelhető újabb megrendelésekkel a tagsági viszony idején, ha a pontjai száma eléri a következő szint minimumát.

  • 25 000 pont egyszeri megrendeléstől elérhető
  • Multinacionális vállalatoknál jellemző, de a leányvállalatokra is érvényes
  • A CLP szerződés két évre szól, az ügyfél pontokat gyűjt, amelyek nagyobb mennyiségi kedvezmény szintre juttatják el
  • A szoftverkövetés akár egy évre is vásárolható
  A kedvezményes árakért, részletes információkért keresse viszonteladóinkat!
 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram