Az Andromeda Techtures Filter bővítményt kifejezetten a nyomdaipar, az Internet és a multimédia területén dolgozó grafikusoknak, animátoroknak, művészeknek fejlesztették ki az Andromeda szakemberei. Több mint 500 db 300 DPI minőségű textúra, 100 db természetes és mesterséges jelenség szimulációja, ill. számos speciális effektus áll a felhasználók rendelkezésére.

  Áttekintés

  Az Andromeda Techtures Filter bővítményt kifejezetten a nyomdaipar, az Internet és a multimédia területén dolgozó grafikusoknak, animátoroknak, művészeknek fejlesztették ki az Andromeda szakemberei. Több mint 500 db 300 DPI minőségű textúra, 100 db természetes és mesterséges jelenség szimulációja, ill. számos speciális effektus áll a felhasználók rendelkezésére.Az Andromeda Techtures Filter bővítményt kifejezetten a nyomdaipar, az Internet és a multimédia területén dolgozó grafikusoknak, animátoroknak, művészeknek fejlesztették ki az Andromeda szakemberei. Több mint 500 db 300 DPI minőségű textúra, 100 db természetes és mesterséges jelenség szimulációja, ill. számos speciális effektus áll az Adobe Photoshop vagy más hasonló szoftverrel dolgozó felhasználók rendelkezésére, de a program még ennél is többet nyújt, hiszen minden egyes textúrát kedvünk szerint módosíthatunk.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
  Processzor
  Intel Pentium II 200 MHz vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal képes együttműködni:
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Processzor
  PowerPC G3 vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • A bővítmény a következő programokkal képes együttműködni:
  Funkciók
  • Több mint 500 realisztikus, grafikusok által készített textúra közül választhatunk.
  • A kiszemelt textúrát tovább módosíthatjuk a Blend (keveredés), a Shadowing (árnyék szerkesztése) és az Emboss (domborítás) hatásokkal.
  • A szoftver a következő speciális effektusokat tartalmazza: Smoke (füst), Stars (csillag), Explosions (robbanás), Water Droplets (vízcsepp), Lightening (villám), Embossing (domborítás).
  • Közel 100 természetes és mesterséges jelenség (pl. víz, füst, üveg, robbanás, fények stb.) szimulálására képes.
  • Minden textúra 300 DPI minőségű sablonokból épül fel.
  Kinek ajánljuk?

  Az Andromeda Techtures Filter bővítménynek mindenki nagy hasznát veheti, aki jó minőségű, ill. minél többféle textúrával szeretne dolgozni (grafikusok, animátorok, tervező szakemberek stb.).