Smart Styles

  WoodWing Smart Styles CS3

  Professzionális InDesign stílusok egyszerűen
  Smart Styles

  A WoodWing Smart Styles megkönnyíti azoknak az Adobe InDesign felhasználóknak a dolgát, akik sokat adnak kiadványaik tökéletes megjelenésére. A bővítmény egy egyszerű, mégis hatékony stíluskönyvtárat hoz létre az Adobe InDesign alkalmazásban, amelynek segítségével a design-készítésért felelős kiadványszerkesztők ugyanazon stílusokat mindenféle állítgatás nélkül többször is használhatják. 

  Áttekintés

  A WoodWing Smart Styles megkönnyíti azoknak az Adobe InDesign felhasználóknak a dolgát, akik sokat adnak kiadványaik tökéletes megjelenésére. A bővítmény egy egyszerű, mégis hatékony stíluskönyvtárat hoz létre az Adobe InDesign alkalmazásban, amelynek segítségével a design-készítésért felelős kiadványszerkesztők ugyanazon stílusokat mindenféle állítgatás nélkül többször is használhatják. A szoftverrel egyrészt rengeteg időt takaríthatunk meg, másrészt könnyen és gyorsan hozhatunk létre különböző tartalmú, egységes arculattal rendelkező kiadványokat.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 2000, XP
  Egyéb
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X
  Egyéb
  Funkciók

  Bonyolult stílusformázási műveletek egyszerűen: Ha egy bonyolultabb, összetettebb elemet többször is meg szeretnénk jeleníteni a kiadványunkban, a WoodWing Smart Styles segítségével ezt egyszerűen megtehetjük. Csak készítsük el egyszer az adott elemet (pl. egy hirdetést), majd fogjuk meg és vigyük az Adobe InDesign programban megjelenő Smart Styles panelre, így az elemre jellemző stílusok és beállítások teljes részletességgel tárolásra kerülnek és bármikor újra előhívhatók lesznek. Ilyen egyszerű!

  Smart stílusok létrehozása: Nincs szükség semmiféle komoly háttértudásra ahhoz, hogy professzionális kinézetű Smart stílusokat hozzunk létre. A drag-and-drop technikát felhasználva egyszerűen csak be kell húznunk a kiszemelt elemet a Smart Styles panelbe és az máris elmentésre kerül. Arra is lehetőségünk van, hogy az adott elemnek csak bizonyos részeit mentsük el. Néhány példa:

  Kinek ajánljuk?

  A WoodWing Smart Styles-nak minden olyan Adobe InDesign felhasználó nagy hasznát veheti, aki bonyolultabb stílusjegyekkel rendelkező elemeket kíván beépíteni készülő kiadványába, és sok időt és fáradságot szeretne megtakarítani. A szoftver állandóan változó tartalmú, de változatlan arculattal rendelkező újságok (pl. hirdetési újságok, tévé-, rádió-, mozi- és színházműsorok), magazinok, katalógusok (pl. aukciós katalógusok), prospektusok (pl. turisztikai témájú prospektusok), árlisták és egyéb hasonló kiadványok szerkesztőinek nyújt nagy segítséget.