STU-540

  Wacom STU-540

  Aláírások digitalizálása és jobb márkaépítés
  STU-540
  Áttekintés

  Egy aláírás akár több millió forintot is érhet. 

  Gyorsítsa fel az aláírási folyamatot a színes kijelzős Wacom STU 540 aláírópaddal!

  Aláírás – ez a szerződések legfontosabb része, mert ezzel teszünk hitelessé egy nagyszabású üzletet, virtuálisan ezzel fogadjuk el a számunkra felkínált pénzügyi feltételeket. Ezzel a néhány betűvel kerül szimbolikusan pont arra a bizonyos i-re, ezért számít kiemelkedően fontosnak az aláírásunk az üzleti világban. Az elektronikus aláírás minden kétséget kizáróan azonosítja az aláíró személyét, és bizalmat ébreszt az üzletfeleinkben. 

  Az biometrikus elektronikus aláírás átláthatóbbá és gördülékenyebbé teszi vállalkozása üzleti ügyeit, vele megvalósítható a papírmentes iroda.

  Sokszor százezres, akár többmilliós összegek sorsa is múlhat azon, hogy milyen gyorsan tudjuk aláíratni a szerződésünket az ügyfeleinkkel, az üzleti partnereinkkel, és azok milyen gyorsan kerülnek továbbításra. Mindez egy perc alatt, pár kattintással megoldható a Wacom STU-540 aláírópaddal!

  UP-6170-03A_Stylus_Horizontal_RGB.jpg

  Funkciók

  Miért válassza a Wacom STU 540 aláírópadot?

  A készülékhez használt digitális toll nem igényel elemet és töltést. Emellett 1024-es szintű nyomásérzékenységű, ami hihetetlen precizitást jelent a digitális aláírások területén. 

  A fényviszonyok sem befolyásolják a kiváló minőségű aláírást. A készülék fényvisszaverő színes LCD-vel rendelkezik, így bármilyen megvilágításban jól olvasható. 

   

  stu_540_prod_Shot.png

   

  Extra biztonsági lehetőségek. Hardveres ID és korszerű titkosítási eljárások gondoskodnak a megfelelő adatbiztonságról. A fejlesztők a védett tranzakciók lebonyolítására is gondoltak, amiről a világszínvonalú RSA/AES titkosítás gondoskodik. A Wacom technológiájával minden adott, hogy ezen aláírópaddal aláírt dokumentum esetében az eIDAS rendeletnek megfelelve fokozott biztonságú elektronikus aláírásról beszélhessünk. (Természetesen ennek megvalósítása egy bonyolult folyamat, mert ebben az egész IT infrastruktúra és az aláírási, dokumentum tárolási folyamat is közrejátszik)

  Korlátlan kapcsolódási lehetőségek A friss aláírást néhány kattintással elküldhetjük üzleti partnereinknek és ismerőseinknek, ezáltal rengeteg időt spórolunk meg. 

  A készüléket USB zár védi, ami megakadályozza, hogy a készülék bármikor véletlenül lecsatlakozzon. 

  Különleges sérülésvédelem. Az LCD panelt külön üveglap védi a sérülésektől. 

   

  Általános Kijelző Tablet és toll
  Méret: 163 x 157 x 10 mm Típus: színes TFT LCD Technológia: EMR
  Szín: sötétszürke / fekete Felület: Edzett, fényvisszaverő üveg Vezeték és elem nélküli toll: Igen
  Tápellátás: 5 V USB porton keresztül Átmérő: 127 mm Nyomásérzékenység: 1024
  Csatlakozás: USB 2.0 / RS-232 Méret: 108 x 64,8 mm Felbontás: 2540 lpi 
  Srátusz LED: Van Felbontás: WVGA, 800 x 480 pixel Pontosság: ± 0.5mm / ± 0.02inch (középen)
      Report rate: 200pps
      Tolltartó: Igen

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!