Intuos Pro 5

  Wacom Intuos Pro 5

  Egy digitális rajztábla a művészet szerelmeseinek
  Áttekintés

  Alkosson kompromisszumok nélkül!

  Vajon létezik arany középút az asztali és mobilos megoldások között? Igen, ezt a páratlan lehetőséget képviseli az új Wacom Intuos Pro digitális rajztábla, amely a legkiválóbb eszköz retusáláshoz és rajzoláshoz. 

  Mi történik, ha a legújabb Wacom technológia találkozik a hagyományos papír alapú rajzolással? Az izgalmas innováció eredménye a Wacom Intuos Pro Paper Edition, amelyre a Finetip Pen toll segítségével rajzolhatunk, az eszközzel pedig digitális formában dolgozhatjuk fel az alkotásainkat. A kiemelkedően szép formavilághoz nem kell más, csak egy professzionális rajzpad: próbálja ki a Wacom Intuos Pro 5-öt!

  Funkciók

  Miért válassza a Wacom Intuos Pro 5-öt?

  Vékony és ergonomikus design. Az új, felhasználóbarát kialakítás minden korábbinál jobban alkalmazkodik a felhasználói igényekhez, letisztultságot és professzionalitást tükröz. 

  Nyomásérzékenység. A 2048 fokozat garanciát jelent a minőségi alkotásra, és gondoskodik róla, hogy valamennyi apró ecset- és tollvonásunk, radírmozgásunk nyomot hagy a rajztábla felületen. Ha komfortos és felszabadult alkotásélményre vágyunk, akkor a Wacom Intuos Pro 5 a legjobb választás.

  Precíz dőlésérzékenység. Bármilyen irányba döntjük a digitális tollat, természetesnek tűnő toll-, radír- és ecsetvonásokat hozhatunk létre a digitális rajztábla felületén. 

  Kétkezes megoldások. A rajtábla elforgatható, így bal- és jobbkezesek egyaránt használhatják. 

  Touch Ring kicsinyítéshez és nagyításhoz. De nemcsak a méretbeli különbségek beállításához használhatjuk ezt a gombot, hanem az ecsetméret változtatásához, a vászon elforgatásához is. 

  Nincs szükség vezetékre és elemre. A digitális rajztábla ellátja az eszközöket a szükséges energiával. 

  Bármilyen programhoz csatlakozhatunk egy egyedi azonosítóval. Az elmentett beállítások ilyenkor automatikusan aktiválódnak a programban, és több tollal is gyorsíthatja az alkotófolyamatot. 

   

  Lépjen velünk kapcsolatba most és élvezze a holnap nyugalmát!

  Termékinformációk és megrendeléssel kapcsolatos kérdések: 
  E-mail: info@trans-europe.hu
  Tel.: (+36 1) 392-0700