Intuos Pen Small

  Wacom Intuos Pen Small

  A tökéletes alkotás csak egy tollvonás – itt a professzionális eszköz a kreatív rajzoláshoz és a hatékony munkához!
  Áttekintés

  A tökéletes alkotás csak egy tollvonás – itt a professzionális eszköz a kreatív rajzoláshoz és a hatékony munkához!

  Létezik olyan digitális toll, amellyel egyszerre rajzolhatunk, jegyzetelhetünk akár szerkeszthetünk is? A Wacom Intuos Pen Small rajzolásra és a munkafolyamatok felgyorsítására egyaránt kiválóan alkalmas! Tegye produktívabbá élete több területét az egyik legizgalmasabb Wacom innovációval!

  Funkciók

  Miért válassza a Wacom Intuos Pen Smallt?

  Mert a személyre szabott tökéletesség élményét adja. Sokat kell jegyzetelnie, és régóta egy olyan digitális megoldást keres, ami megkönnyíti a munkáját? Szenvedélyesen szeret rajzolni, és kipróbálna egy olyan digitális tollat, amivel még magasabb szintre emelheti ezt a különleges élményt? A Wacom Intuos Pen Smallt kifejezetten ezekre a célokra fejlesztették, és még sokkal többre képes: akadálytalanná teszi az aláírást, használatával egyszerűbbé válik a grafikai szerkesztés vagy a retusálás.

  4K nyomásérzékenység és kreatív érintés. A termék a Wacom család tollvonásokkal működő tagja, amely a tökéletesség élményével gazdagítja az alkotás és a munka folyamatát. Egy intelligens, rugalmas és sokoldalú eszközről beszélünk. A 4K precíz (4096 szintű) nyomásérzékenységének köszönhetően olyan könnyed természetességgel dolgozhatunk vele, mintha egy igazi papíron dolgoznánk valódi rajzeszközökkel. Két olyan konfigurálógombot is találunk rajta, amellyel még gördülékenyebbé válik az alkotás. 

  Komfortos és lapos design. Az új Wacom lekerekített formátummal jelent meg, így a felhasználók még kényelmesebben használhatják a Wacom Intuos Pen Smallt a Creative Pen digitalizáló táblán. Bal- és jobbkezeseknek egyaránt tökéletes, mert rugalmas beállításának köszönhetően mindkét kézre optimalizálható a használata. 

  Gyorsgombok az eredményesebb munkafolyamatokért. Az ExpressKey segítségével a programfunkciókat még hatékonyabb beállításokkal rendelkeznek. Az alkalmazás-specifikációval finomhangolhatjuk a gyorsgombok használatát, így egy adott program bizonyos funkcióját még könnyebben aktiválhatjuk. 

  Lépjen velünk kapcsolatba most és élvezze a holnap nyugalmát!

  Termékinformációk és megrendeléssel kapcsolatos kérdések: 
  E-mail: info@trans-europe.hu
  Tel.: (+36 1) 392-0700