Cintiq 24HD Touch digitális táblamonitor

  Wacom Cintiq 24HD Touch digitális táblamonitor

  A Cintiq interaktív tábla-monitor a kreativitással járó alkotókészség támogatója, az innovatív tervezői megnyilvánulás mozgató rugója.
  Cintiq 24HD Touch digitális táblamonitor

  Árakhoz kattintson ide

  Egy tökéletes eszköz, mert nincs az a tervezői vagy alkotói igény, amit ez az interaktív tábla-monitor az érintésérzékeny 24 collos HD kijelzőjével, sima felületével ne tudna kiszolgálni. Használja ki mindazokat a plusz előnyöket, amit a Cintiq az Intuos digitalizáló táblához képest biztosítani tud Önnek! Rajzoljon közvetlenül a képernyőre és használja az eddig már megszokott tollakat!

  Áttekintés

   

  Nyomásérzékenység Alkosson természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokkal interaktív tábla-monitorján! Mindez, ezzel a 2048 fokozatú, nyomásérzékeny eszköznek a támogatásával gyerekjáték!

  Dőlésérzékenység Döntse digitális tollát bármelyik irányba, és tökéletesen természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokat hozhat létre!

  Forgatásérzékenység Az eszköz egyes beviteli eszközök esetén (Marker Pen) érzékeli, ha Ön forgatja a tollat, és megfelelő program használata esetén – minimum Corel Painter 9 – ennek megfelelően rajzolja ki a vonalat vagy az ecsetvonást.

  Elforgatás felismerése A monitor érzékeli, hogy Ön elforgatja a képernyőt. És ha a használt program is támogatja ezt a funkciót – mint például a Corel Painter – akkor a vonal, mint  elforgatott ecsetvonás jelenik meg a monitoron.

  Egyedi azonosító Az egyedi azonosítóval valamennyi Cintiq beviteli eszköz bármelyik szoftverhez szabadon programozható. Az elmentett beállítások automatikusan aktiválódnak, amint az eszköz érzékeli a felhasználói szoftver indítását.

  ExpressKeys Az ExpressKey billentyűsávok a Cintiq tábla-monitor aktív felületének két oldalán helyezkednek el. Ezekhez a gombokhoz szabadon hozzárendelheti kedvenc macróját vagy bármilyen billentyűkombinációt. A billentyűzetet pedig felejtse el!

  Touch Strip Az újonnan kifejlesztett Touch Strip olyan, mint a notebook touchpadja. Segítségével az ujjával közvetlenül adhat ki parancsokat a táblának. Nagyítsa fel vagy kicsinyítse le a képeket a Corel Paint Shop Pro-ban vagy az Adobe Photoshopban egy ujjmozdulattal! De ha szívesebben dolgozna a tollal, azt is használhatja a Touch Strip felületén.

  Abszolút pozicionálás Ezután már soha nem lesz problémája az egérpad méretével. Az egérmutató mindig oda kerül, ahová a digitális tollat a tábla-monitorra helyezi. A Wacom  interaktív tábla-monitoron az aktív felület mindig a teljes képernyőt jelenti.

  Radírozás Nem kell ezután több mozdulattal visszalépegetnie a programban, ha valamit véletlenül elhibáz. Csak fordítsa meg a tollat, és egyszerűen radírozza ki a tévedését!

  Vezeték és elem nélkül Valamennyi beviteli eszköz vezeték és elem nélkül működik. A Cintiq tábla-monitor tökéletesen ellátja őket a szükséges energiával.

  Plug & Play beüzemelés A Cintiq interaktív tábla-monitor és digitális toll installálása rendkívül egyszerű. Gyorsan és könnyedén helyezhető üzembe, és kompatibilis az Ön gyakran használt programjaival.

  Wacom tolltechnológia Wacom által szabadalmaztatott vezeték és elem nélküli tolltechnológia egy kiváló, megbízható terméket biztosít Önnek minimális karbantartási szükséglettel a mindennapos, hatékony munkához.

  Specifikációk:

  • Méret: 76,9 cm x 46,3cm x 6,4 cm
  • Felbontás: 1920 x 1200
  • Méretarány: 16:10
  • Színek száma: 16,77 millió
  • Aktív terület: 51,8 cm x 32,4 cm
  • Nyomásérzékenység: 2048
  • ExpressKey-ek száma: 10
  • Súly: 29 kg
  Wacom Szoftver Atlaszból megtudhatja, mely szoftverek támogatják a speciális WACOM tábla- és tollfunkciókat.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Vista, Vista x64, XP, XP x64
  Apple
  Rendszer
  MacOS X 10.5 vagy újabb