Cintiq 22HD

  Wacom Cintiq 22HD

  Interaktiv kijelző professzionális felhasználóknak
  Cintiq 22HD

  Árakhoz kattintson ide

  Dolgozzunk közvetlenül a képernyőn! A Cintiq 22HD természetes kreatív munkakörnyezetet biztosít a sztenderd méretű 21,5 collos kijelzőn. A produktivitást segítő eszközökkel (ExpressKeys, Touch Strips) még gyorsabbá tehetők a kreatív munkafolyamatok, és sokkal könnyebb a munkára koncentrálni.

  Áttekintés

  A 21,5 collos szélesvásznú LCD kijelző és az iparágvezető beviteli technológiák kombinálásával lehetővé válik a fotósok, a designerek és más kreatív szakemberek számára, hogy közvetlenül a képernyő felületén dolgozhassanak a Wacom legfejlettebb nyomásérzékeny tolltechnológiájával.

   

   

  Professzionális teljesítmény
  A Cintiq 22HD nyomás- és dőlésérzékeny tolla teljes kontrollt ad a nyomásérzékeny ecset-effektusok fellett. A Wacom korszerű dőlésszenzorával a toll képes érzékelni a legkisebb nyomásváltozást is. A tollon található gombhoz pedig külön funkció rendelhetők.

  Az idő pénz
  A Cintiq felhasználók gyakran nyilatkoznak arról, hogy sokkal produktívabbak amióta közvetlenül a képernyőn dolgozhatnak. A Cintiq 22HD kétkezes kialakításán a felhasználók kényelmesen férhetnek hozzá az alkalmazás specifikus Touch Strip Toggle gombokhoz és a 16 ExpressKey-hez, melyekhez külön billentyű parancsokat rendelhetünk.

  Specifikációk

  • Aktív terület: 475.2 x 267.3 mm
  • Szín: Fekete
  • Kompatibilitás: Mac és PC
  • Fizikai méret: 650 x 400 x 55 mm
  • Nyomásérzékenység: 2048
  • Súly: 8.5 kg

  Wacom Szoftver Atlaszból megtudhatja, mely szoftverek támogatják a speciális WACOM tábla- és tollfunkciókat.