Cintiq 22

Professzionális művészek és tervezők eszköze.

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! A Wacom Cintiq 22 a Wacom egyik legfejlettebb és legkisebb kreatív táblamonitora.

 

wacom_22_product_pen.png

Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq 22 egy kompakt, de kompromisszumoktól mentes készülék.

 

 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

 

Az új Wacom Pro Pen 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

 • Négyszer érzékenyebb és pontosabb, mint az elődje
 • Gyakorlatilag nincs lag
 • Természetes dőlés
 • Alacsony parallaxis
 • Nincs szükség elemre vagy töltésre

wacom_pro_pen_2.jpg

Kötődés a vászonhoz A Wacom Cintiq Pro 22 full HD felbontású 16 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (72%-os NTSC) színhűségnek köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék felülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron.

Állítható állvány A Wacom Cintiq 22 mellé jár egy 19 és 68 fok között állítható állvány is, mellyel ergonomikus és kényelmes munkakörnyezetet alakíthatunk ki magunknak.

 

wacom_cintiq_16_stand.jpg

 

Alkotásra tervezve A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq 22 számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. Ilyen például az opcionális kiegészítőként megvásárolható ExpressKey Remote, mely 17 szabadon konfigurálható gombbal rendelkezik. A számítógépünkhöz pedig USB-A kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

Közelebb az alkotáshoz Ha kompakt méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 22 a tökéletes választás. Pehelykönnyű és könnyedén szállítható készülék, mely ideális rajzolásra és vázlatok készítésére.

 

wacom_22_product_angle.png

 

Kiegészítők Számos kiegészítőt vásárolhatunk a Wacom Cintiq Pro 22-höz, melyekkel létrehozhatunk egy minden igényt kielégítő munkaállomást.

wacom_express_key.jpg A Wacom ExpressKey Remote 17 személyre szabható gombbal és Touch Ring-gel rendelkezik, melyekkel közvetlenül hozzáférhetünk a leggyakrabban használt billentyűparancsokhoz.
wacom_wireless_keyboard.jpg A Wacom Wireless Keyboard pehelysúlyú, hordozható Bluetooth billentyűzet az úton levőknek. A folyamatos munkát a hosszú élettartamú Li-Ion akkumulátor garantálja.
wacom_soft_case.jpg A Wacom Soft Case-t úgy tervezték meg, hogy tökéletes védelmet nyújtson kedvenc Wacom készülékünknek. A táska ráadásul elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne a billentyűzet, az egér és a toll is.

Specifikációk

 • Méret: 570 x 359 x 40 mm
 • Súly: 5,6 kg állvány nélkül
 • Képernyő átmérő 21,5 coll
 • Nyomásérzékenység szintje: 8192
 • Technológia: AG film
 • Felbontás: 1920 x 1080
 • Megjeleníthető színek száma: 16,7 millió
 • Képarány: 16:9
 • Kompatibilitás: Windows és Mac

A termék letölthető specifikációs oldala angol nyelven: 660657_Cintiq_ML_Factsheet_EN_screen.pdf

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram