Bamboo Tip

  Wacom Bamboo Tip

  Finom hegyű stylus
  Bamboo Tip

  Árakhoz kattintson ide

  Csak kapcsoljuk be a táblagépünket, és lássunk munkához. A Bamboo Tip egy finom hegyű stylus, amivel gyorsan felvázolhatjuk az ötleteinket az iOS és az Android kompatibilis készülékekre.

  Áttekintés

  Támadt egy ötlete, amit azonnal rögzíteni szeretne a mobilján vagy táblagépén? A Bamboo Tip-pel ez lehetséges. A Bamboo Tp finom kialakítású hegye lehetőséget ad a kényelmes jegyzetelésre és vázlatok készítésére, így nekünk nincs más dolgunk, mint az ötletek kidolgozására koncentrálnunk, hisz azokat úgy jeleníthetjük meg a készülékünk kijelzőjén, ahogy azt elképzeltük.

   

   

  Egy finom hegy a még kifinomultabb ötletekhez

  A finom hegynek köszönhetően pontosan láthatjuk, hogy hol ér a Bamboo Tip  a kijelzőhöz, így garantált, hogy az ötleteinket úgy rögzíthetjük, ahogy azokat elképzeltük. Maga a hegy csupán 1,9 milliméter széles, és nem hagy nyomot a készülék kijelzőjén.

  Megbízható kompatibilitás

  Csak kapcsoljuk be a Bamboo Tip-et, és használjuk a kedvenc alkalmazásunkkal együtt. Nincs szükség párosításra. A Bamboo Tip gond nélkül képes együttműködni az iOS és az Android kompatibilis készülékek nagy részével.

  Kis kapcsoló – nagy hatás

  A stylus teljesítményének az optimalizálásához – attól függően, hogy iOS vagy Android készüléket használunk – csak egy kapcsolót kell átbillentenünk. A legtöbb táblagéphez jó a felső pozíció, de iPad  Pro használata esetén érdemes inkább az alsó pozícióba pattintani a kapcsolót.

   

  switch

   

  Hosszan tartó funkcionalitás

  A Bamboo Tip-et tartós használatra tervezték, de ha esetleg mégis megkopik egyszer a hegye, akkor azt könnyedén lecserélhetjük.

  Jól néz ki, jó érzés használni

  Mindennapos használatra tervezett, kiváló minőségű anyagokból összerakott stylus, a formatervezésnek köszönhetően pedig igazán kényelmes a használata.

  Bamboo Paper

  Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Tip-nek. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az Inkspace felhő alapú szolgáltatásaihoz.

  bamboo_fine_tip_nagy.jpg

  Inkspace

  Az Inkspace felhő alapú szolgáltatással bárhol és bármikor gond nélkül férhetünk hozzá a több különböző készüléken elmentett jegyzetekhez és vázlatokhoz.

  Specifikációk

  • Súly: 16 gramm
  • Hossz: 14,2 cm
  • Átmérő: 10 mm
  • Hegy vastagság: 1,9 mm

   

  nexus2cee_Bamboo-Tip-gallery-1-728x485.jpg