Bamboo Spark

  Wacom Bamboo Spark

  Jegyzeteljés, ötletelés papírról a felhőbe, az életbe!
  Bamboo Spark

  Árakhoz kattintson ide

  A jegyzetfüzetünknek köszönhetjük, hogy ott tartunk, ahol most. Mostantól még messzebbre vihetnek az ötleteink és gondolataink.

  Áttekintés

  A Bamboo Spark egy okos jegyzetfüzet egy okos golyóstollal és egy hellyel a kedvenc papirosunknak. A Spark digitalizálja a kézírásunkat és elmenti a kedvenc mobileszközünkre vagy a felhőbe további szerkesztésre és archiválásra.

  Csak egy gombnyomás, ennyi az egész.
   
  A Bamboo Spark könnyen kezelhető, és könnyen járható hidat képez a papírra vetett jegyzetek és a digitális világ között.
   

  Funkciók
  Jegyzetelés a XXI. században Amikor beugrik egy remek ötlet, azonnal szeretnénk megragadni azt a lehető legkényelmesebb módon: tollal és papírral. A Bamboo Sparkba összesen 25 lapot helyezhetünk el bármilyen papírtípusból. Kezdjünk el jegyzetelni a Bamboo Sparkhoz mellékelt tollal és az eszköz rögzíti az összes papírra vetett gondolatunkat.
   
   
  Dolgozzunk bárhol, szinkronizáljunk később Mikor végeztünk egy oldallal, csak egy gombot kell megnyomnunk, és a Bamboo Spark elmenti a jegyzeteinket biztonságosan és titkosítottan. Nem kell aggódnunk akkor se, ha nincs épp más eszköz a közelünkben. A Bamboo Spark akár 100 oldalnyi jegyzetet is képes eltárolni a memóriájában. A digitalizált jegyzeteket Bluetooth-on keresztül tölthetjük fel a Smart Ready kompatibilis eszközökre, vagy kábelen keresztül a számítógépünkre és a Wacom Cloud-ba.
   

   
  Valóra vált ötletek A Bamboo Spark segítségével elmentett ötletek tovább élnek, miután papírra vetettük őket. A jegyzetek a Wacom Ink Layer Language használatával kerülnek mentésre, ami azt jelenti, hogy szabadon szerkeszthetjük, frissíthetjük, tárolhatjuk és rendezhetjük őket.
   
  Megosztás és együttműködés A Bamboo Spark egyik legjobb funkciója az, hogy segíti az együttműködést a kollégákkal. A Bamboo Paper alkalmazással megoszthatjuk a jegyzeteinket azokkal, akiknek szintén fel van telepítve ez az app. 
   
  Az eszköz három különböző Smart folio-val kapható. A következőkből választhatsz:
  • Smart folio egy zsebbel, ahol elfér az okostelefonod és az extra papír
  • Smart folio egy rugalmas tokkal, amelyben kényelmesen elfér a tableted
  • Smart folio egy iPad Air 2 tabletre kifejlesztett tokkal