Bamboo Ink Plus

  Wacom Bamboo Ink Plus

  Az ötletek áramlása
  Bamboo Ink Plus

  Egy digitális toll számos kifinomult és intuitív funkcióval: A Bambo Ink Plus arra tervezték, hogy a lehető legtermészetesebb körülmények közt bontakoztathassuk ki a kreativitásunkat.

  Áttekintés

  Legyen szó jegyzetelésről, rajzolásról vagy vázlatok készítéséről, a Windows Ink-kel pont olyan könnyedséggel dolgozhatunk, mint ahogy azt egy hagyományos tollal tennénk hagyományos papíron.

   

   
   

  Jegyzetelés

  A dokumentumokhoz fűzött megjegyzések létrehozása épp olyan élmény, mintha hagyományos papíron történne. Autentikus és kényelmes. A Windows Ink Workspace elindításához csak meg meg kell nyomnunk a toll végén található Bluetooth gombot, és már munkához is láthatunk.

   

  wacom_ink_plus_pen.jpg

   

  Vázlatok és rajzok

  A Wacom Ink Plus finom és érzékeny hegye ideális vázlatok és rajzok készítéséhez. Kifejezetten arra tervezték, hogy a műészi alkotások létrehozása természetes és élményszerű legyen. A képernyőn megjelenő rajzok természetes megjelenését segíti a különösen érzékeny tollhegy is, mely rugalmasan reagál a mozdulatainkra.

  Vizuális gondolkodás

  Rögzítsük gondolatainkat a Bambo Ink Plus-szal! A Windows Ink Workspace-szel rögzíthetjük az ötleteinket, amiket aztán kidolgozhatunk a Sketchpad és a Screen Sketch alkalmazásokban vagy a többi tollra optimalizált appban.

   

  Viszonteladóink

  Ügyfélszolgálatunk

  Funkciók

  Természetes, precíz, autentikus A nyomás érzékeny hegynek és az ergonomikus formatervezésnek köszönhetően valódi élményt jelent a rajzolás és a jegyzetelés. A háromszög alakú kialakításnak hála rendkívül kényelmes fogása van a Bamboo Ink Plus-nak.

  Személyre szabható A Bamboo Ink intuitív és természetes eszköze az írásnak, a jegyzetelésnek és vázlatok készítésének. Három különböző hegy – puha, közepes és kemény – áll a rendelkezésünkre a személyre szabott és autentikus élmény biztosítására.

   

  wacom_ink_plus_nibs.jpg

   

  Feltölthető Nincs szükség külön elemre, a Bambo Ink Plus feltölthető a mellékelt USB-C kábel használatával.

  Egy toll, számos eszköz A Bambo Ink Plus számos különböző érintőkijelzős eszközzel kompatibilis, és egyaránt támogatja a Wacom Active ES és a Microsoft Pen protokolokat.

  Címszavakban Jegyzetelés, rajzolás, vázlatok készítése; Azonnali hozzáférés a Windows Ink Workspace-hez; Magas szintű érzékenység; Háromszög formájú kialakítás; Töltés USB-C csatlakozón keresztül

  Specifikáció

  • Szín: fekete
  • Hossz: 153 mm
  • Súly: 16,5 gramm
  • Anyag: alumínium
  • Csatlakozás: Bluetooth 4.0
  • Gombok: Két személyre szabható és egy Bluetooth gomb
  • Nyomás érzékenység: 4096
  • Akkumulátor: Li-polymer

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!