Bamboo Ink

  Wacom Bamboo Ink

  Okos stylus Windows Ink-re optimalizálva
  Bamboo Ink

  Árakhoz kattintson ide

  Új és okos megoldások az ötletek rögzítésére természetesen és könnyedén. A Bamboo Ink-kel felszabadíthatjuk a gondolataink erejét és valóra válthatjuk az elképzeléseinket.

  Áttekintés

  Támadt egy remek ötlete? Csak kapja fel a Bamboo Ink-et, indítsa el a Windows Ink-et vagy bármelyik kedvenc tollal is kezelhető alkalmazását, és készítsen vázlatokat vagy írja le gondolatait a készüléke képernyőjére. Hamar el fogja felejteni, hogy egy high-tech okos stylus-t használ egy digitális kijelzőn, mivel a Bamboo Ink-et úgy tervezték meg, hogy a lehető legtermészetesebb élményt biztosítsa kézíráshoz és rajzoláshoz a Windows 10-es eszközökön.

  Funkciók

  Windows Ink-re optimalizálva A Windows Ink Workspace elindításához csak le kell nyomnunk a Bamboo Ink tetején lévő gombot. Az olyan alkalmazásokkal, mint a Sticky Notes vagy a hamarosan megjelenő Bambo Note gond nélkül rögzíthetjük az ötleteinket, elképzeléseinket.

  A gondolat ereje A Bamboo Ink intuitív és természetes eszköze az írásnak, a jegyzetelésnek és vázlatok készítésének. Három különböző hegy – puha, közepes és kemény – áll a rendelkezésünkre a személyre szabott és autentikus élmény biztosítására.

  bamboo_ink_nibs.jpg

  Ergonomikus kialakítás A Bamboo Ink ergonomikus kialakításának és puha tapintású felületének köszönhetően akár órákig dolgozhatunk anélkül, hogy elfáradna a kezünk. Kényelmes és kiegyensúlyozott formatervezés az élményszerű munka kedvéért.

  Gyorsbillentyűk Gyorsítsuk fel a munkát, és takarítsunk meg időt a Wacom Ink személyre szabható gombjaival. Rendeljük hozzájuk egy-egy funkciót, így még több lehetőségünk lesz ötleteink teljes kidolgozásra.

  Egy toll, számos eszköz A Bamboo Ink számos tollal kezelhető eszközzel képes együttműködni. A stylus része a Wacom AES protokoll rendszerének. Ha olyan eszközöl dolgozzunk, ami a Microsoft Pen Protocol technológiáját használja, csak nyomjuk le a Bamboo Ink gombjait a váltáshoz.

  Tulajdonságok

  • Súly: 19 gramm
  • Hossz: 147 mm
  • Átmérő: 10 mm